Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe
Shenzhen Klyde Electronics Co, Ltd minangka produsen pamuter multimedia mobil profesional ing China. Kita diadegaké ing taun 2009, sawise ngembangake 10 taun, saiki dadi salah sawijining pabrik Pyaner multimedia Mobil sing misuwur ing China. Perusahaan kita nyakup area sing 12,000 meter persegi lan nggae karyawan 320 staf. kita duwe 43 insinyur R&D sing duwe pengalaman lan tansah ningkatake lan ngembangake produk anyar kanggo syarat klien.
Kapasitas produksi saben wulan udakara 37.000 unit. Produk kita kalebu kabeh jinis Player multimedia mobil, sing duwe pengalaman 10 taun kanggo ngrancang, manufaktur lan pemasaran Pemain multimedia mobil, kita wis nggawe hubungan bisnis karo akeh klien sing dihargai saka Jepang, Rusia, Ukraina, Turki, Spanyol, Jerman, Italia, Yunani, Swiss, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, Brazil, Chile, lan liya-liyane.
Saiki kita nyedhiyakake luwih saka 600 model pamuter multimedia Car kalebu seri BMW / seri Benz /
Seri Audi / seri VW / Seri Opel / seri Honda / Seri Toyota / Seri Toyota / Seri Suzuki / seri Mazda / Seri Isuzu / Seri Peugeot / seri Ford / Seri Citroen / Seri Kia / Seri Hyundai lan akeh model liyane, kanggo jagad kita pelanggan. Kabeh pamuter multimedia mobil nganggo piranti lunak lan platform paling anyar, stabil lan cepet. ? Kanggo njamin kualitas kasebut, kabeh produk duwe sertifikasi CE / FCC / ROHS / E-MARK. Kualitas minangka budaya kita!
Kanggo ngrampungake panjaluk pabrik pabrik, perusahaan kita ngliwati IATF 16949: 2016.
Sawise pirang-pirang taun, kita duwe tim profesional sing akeh pengalaman kanggo ngetrapake instalasi audio mobil lan keamanan kanggo kabeh jinis mobil. Saben anggota trampil banget kanggo nindakake layanan sing kita tawakake kanthi standar sing dhuwur banget kanggo mesthekake yen saben pelanggan entuk layanan sing paling apik.

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe
Shenzhen Klyde Electronics Co, Ltd minangka produsen pamuter multimedia mobil profesional ing China. Kita diadegaké ing taun 2009, sawise ngembangake 10 taun, saiki dadi salah sawijining pabrik Pyaner multimedia Mobil sing misuwur ing China. Perusahaan kita nyakup area sing 12,000 meter persegi lan nggae karyawan 320 staf. kita duwe 43 insinyur R&D sing duwe pengalaman lan tansah ningkatake lan ngembangake produk anyar kanggo syarat klien.
Kapasitas produksi saben wulan udakara 37.000 unit. Produk kita kalebu kabeh jinis Player multimedia mobil, sing duwe pengalaman 10 taun kanggo ngrancang, manufaktur lan pemasaran Pemain multimedia mobil, kita wis nggawe hubungan bisnis karo akeh klien sing dihargai saka Jepang, Rusia, Ukraina, Turki, Spanyol, Jerman, Italia, Yunani, Swiss, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, Brazil, Chile, lan liya-liyane.
Saiki kita nyedhiyakake luwih saka 600 model pamuter multimedia Car kalebu seri BMW / seri Benz /
Seri Audi / seri VW / Seri Opel / seri Honda / Seri Toyota / Seri Toyota / Seri Suzuki / seri Mazda / Seri Isuzu / Seri Peugeot / seri Ford / Seri Citroen / Seri Kia / Seri Hyundai lan akeh model liyane, kanggo jagad kita pelanggan. Kabeh pamuter multimedia mobil nganggo piranti lunak lan platform paling anyar, stabil lan cepet. ? Kanggo njamin kualitas kasebut, kabeh produk duwe sertifikasi CE / FCC / ROHS / E-MARK. Kualitas minangka budaya kita!
Kanggo ngrampungake panjaluk pabrik pabrik, perusahaan kita ngliwati IATF 16949: 2016.
Sawise pirang-pirang taun, kita duwe tim profesional sing akeh pengalaman kanggo ngetrapake instalasi audio mobil lan keamanan kanggo kabeh jinis mobil. Saben anggota trampil banget kanggo nindakake layanan sing kita tawakake kanthi standar sing dhuwur banget kanggo mesthekake yen saben pelanggan entuk layanan sing paling apik.

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daftar Produk Related

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki