Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe
Shenzhen Klyde Electronics Co., Ltd minangka pabrikan pamuter multimedia Mobil profesional ing China. Kita didegake ing taun 2009, sawise 12 taun pembangunan, saiki dadi salah sawijine pabrik Player multimedia Mobil terkemuka ing China. Perusahaan kita jembaré 12.000 meter persegi lan nggunakake 320 staf. kita duwe 43 insinyur R & D sing pengalaman lan teknisi sing terus ningkat lan ngembangake produk anyar kanggo nyukupi kebutuhan klien.
Kapasitas produksi saben wulan udakara 37.000 unit. Produk kami kalebu kabeh jinis pamuter multimedia mobil, kanthi 12 taun pengalaman ngrancang, manufaktur lan pemasaran pamuter multimedia Mobil, kita wis nggawe hubungan bisnis karo akeh klien sing terkenal saka Jepang, Rusia, Ukraina, Turki, Spanyol, Jerman, Italia, Yunani, Swiss, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, Brasil, Chili, lsp.
Saiki kita nyedhiyakake luwih saka 700 model pamuter multimedia Mobil kalebu seri BMW / seri Benz /

Seri Audi / seri VW / seri Opel / seri Renault / seri Honda / seri Toyota / seri Suzuki / seri Mazda / seri Isuzu / seri Peugeot / seri Ford / seri Citroen / seri Kia / seri Hyundai lan akeh model liyane, kanggo jagad kita pelanggan Kabeh pamuter multimedia mobil nganggo piranti lunak lan platform paling anyar, stabil lan cepet.

Kanggo njamin kualitas, kabeh produk duwe sertifikasi / CE / FCC / ROHS / E-MARK. Kualitas minangka budaya kita!

Kanggo nggayuh panjaluk pabrik mobil, perusahaan kita ngliwati IATF 16949: 2016.
Sawise 12 taun tuwuh, kita duwe tim profesional sing duwe pengalaman banget nindakake instalasi audio lan keamanan mobil kanggo kabeh jinis mobil. Saben anggota trampil banget nindakake layanan sing ditawakake kanthi standar sing dhuwur banget supaya saben pelanggan entuk layanan sing paling apik.

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe
Shenzhen Klyde Electronics Co., Ltd minangka pabrikan pamuter multimedia Mobil profesional ing China. Kita didegake ing taun 2009, sawise 12 taun pembangunan, saiki dadi salah sawijine pabrik Player multimedia Mobil terkemuka ing China. Perusahaan kita jembaré 12.000 meter persegi lan nggunakake 320 staf. kita duwe 43 insinyur R & D sing pengalaman lan teknisi sing terus ningkat lan ngembangake produk anyar kanggo nyukupi kebutuhan klien.
Kapasitas produksi saben wulan udakara 37.000 unit. Produk kami kalebu kabeh jinis pamuter multimedia mobil, kanthi 12 taun pengalaman ngrancang, manufaktur lan pemasaran pamuter multimedia Mobil, kita wis nggawe hubungan bisnis karo akeh klien sing terkenal saka Jepang, Rusia, Ukraina, Turki, Spanyol, Jerman, Italia, Yunani, Swiss, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, Brasil, Chili, lsp.
Saiki kita nyedhiyakake luwih saka 700 model pamuter multimedia Mobil kalebu seri BMW / seri Benz /

Seri Audi / seri VW / seri Opel / seri Renault / seri Honda / seri Toyota / seri Suzuki / seri Mazda / seri Isuzu / seri Peugeot / seri Ford / seri Citroen / seri Kia / seri Hyundai lan akeh model liyane, kanggo jagad kita pelanggan Kabeh pamuter multimedia mobil nganggo piranti lunak lan platform paling anyar, stabil lan cepet.

Kanggo njamin kualitas, kabeh produk duwe sertifikasi / CE / FCC / ROHS / E-MARK. Kualitas minangka budaya kita!

Kanggo nggayuh panjaluk pabrik mobil, perusahaan kita ngliwati IATF 16949: 2016.
Sawise 12 taun tuwuh, kita duwe tim profesional sing duwe pengalaman banget nindakake instalasi audio lan keamanan mobil kanggo kabeh jinis mobil. Saben anggota trampil banget nindakake layanan sing ditawakake kanthi standar sing dhuwur banget supaya saben pelanggan entuk layanan sing paling apik.

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki