Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Babagan awake dhewe
Babagan awake dhewe
Shenzhen Klyde Electronics Co, Ltd minangka produsen pamuter multimedia Car profesional ing China. Kita diadegaké ing taun 2009, sawise ngembangake 10 taun, saiki dadi salah sawijining pabrik Pyaner multimedia Mobil sing misuwur ing China. Perusahaan kita nyakup area sing 12,000 meter persegi lan nggae karyawan 320 staf. kita duwe 43 insinyur R&D sing duwe pengalaman lan tansah ningkatake lan ngembangake produk anyar kanggo syarat klien.
Kapasitas produksi saben wulan udakara 37.000 unit. Produk kita kalebu kabeh jinis Player multimedia mobil, sing duwe pengalaman 10 taun kanggo ngrancang, manufaktur lan pemasaran Pemain multimedia mobil, kita wis nggawe hubungan bisnis karo klien sing regane saka Jepang, Rusia, Ukraina, Turki, Spanyol, Jerman, Italia, Yunani, Swiss, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, Brazil, Chile, lan liya-liyane.
Saiki kita nyedhiyakake luwih saka 600 model pamuter multimedia Car kalebu seri BMW / seri Benz /
Seri Audi / seri VW / Seri Opel / Seri Honda / Seri Toyota / Seri Toyota / Seri Suzuki / seri Mazda / Seri Isuzu / Seri Peugeot / seri Ford / Seri Citroen / Seri Kia / Seri Hyundai lan akeh model liyane, kanggo jagad kita pelanggan. Kabeh pamuter multimedia mobil nganggo piranti lunak lan platform paling anyar, stabil lan cepet. ? Kanggo njamin kualitas kasebut, kabeh produk duwe sertifikasi CE / FCC / ROHS / E-MARK. Kualitas minangka budaya kita!
Kanggo ngrampungake tuntutan pabrik Mobil, perusahaan kita ngliwati IATF 16949: 2016.
Sawise pirang-pirang taun, kita duwe tim profesional sing akeh pengalaman kanggo ngetrapake instalasi audio mobil lan keamanan kanggo kabeh jinis mobil. Saben anggota trampil banget kanggo nindakake layanan sing kita tawakake kanthi standar sing dhuwur banget kanggo mesthekake yen saben pelanggan entuk layanan sing paling apik.

Tipe Bisnis : Manufacturer

Produk Range : Car Audio , Other Car Electronics

Produk / Layanan : Pamuter DVD Car , Stereo Mobil , Pemain multimedia mobil , Navigasi GPS GPS , Audio mobil , Radio mobil

Total Karyawan : 201~500

Ibukutha (Million US $) : US$2000000

Taun Established : 2008

Certificate : CE , ISO/TS16949 , FCC , FDA , RoHS , Test Report

Alamat Perusahaan : Building C&D, Zunlong Hi-Tech Science Park, Xieping Rd., Wulian, Longgang Dist.,, Shenzhen, Guangdong, China

moreCompany Capacity
moreVideo
Kapasitas Perdagangan

Informasi Perdagangan

Incoterm : FOB,EXW

Terms of Payment : L/C,T/T,Paypal,Western Union

Peak season lead time:One month

Off season lead time :One month

Volume Sales Tahunan (US $ Juta) : US$10 Million - US$50 Million

Tombol Purchase Tahunan (Million US $) : US$10 Million - US$50 Million

Informasi Ekspor

Ekspor Persentase : 81% - 90%

Pasar Utama : Americas , Asia , East Europe , Europe , Middle East , Worldwide

Nearest Port : SHEKOU

Mode Impor & Ekspor:

Kapasitas Produksi

Nomer Produksi :8

Ora Ana Staf QC :31 -40 People

Layanan OEM :yes

Ukuran Pabrik (Sq.meters) :5,000-10,000 square meters

Pabrik Lokasi :Building C&D, Zunlong Hi-Tech Science Park, Xieping Rd., Wulian, Longgang Dist., Shenzhen, Guangdong, China

moreProduk Utama
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki