Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Audi Android Player Dvd Player
Layanan Online
Jenny

Ms. Jenny

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Audi Android Player Dvd Player

Kategori produk dari Audi Android Player Dvd Player , kami produsen khusus dari Cina, Audi Android Car Dvd , Audi A3 Android Car Dvd pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Audi Tt Android Car Dvd R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Audi Android Player Dvd Player Supplier

Pamuter dvd mobil iki ndhukung pandhu arah GPS (kanthi sistem navigasi dvd mobil ), radio paling apik, fungsi link pangilon, OBD, 3G WIFI, bluetooth, DAB, video MP3.

Efektivitas kanthi peta online gratis: Sampeyan bisa ngakses peta online beda kayata peta Google, IGO, Sygic lan Waze gratis. Kanthi peta Google, sampeyan bisa entuk rute sing paling akurat lan paling anyar, data lalu lintas langsung lan liya-liyane. Temokake cara ora luwih cepet lan luwih gampang.

Ndhukung fitur sing gampang disambungake: Kompatibel karo smartphone lan piranti Android, fitur sing kasambung gampang bisa ngontrol kontrol ing antarane smartphone lan kepala mobil. Sampeyan mung bisa nyambung lan nyinkronake smartphone menyang uni liwat USB, ora dibutuhake perangkat lunak tambahan.

KD-7037 Audi A3 (2003-2013)
KD-7038 Audi A4 (2002-2008)
KD-7039 Audi TT (2006-2013)
Audi TT CAR DVD PLAYER


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki