Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Bmw Android Car Dvd Player
Layanan Online
Jenny

Ms. Jenny

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Bmw Android Car Dvd Player

Kategori produk dari Bmw Android Car Dvd Player , kami produsen khusus dari Cina, Bmw Android Car Dvd , Bmw E39 Android Car Dvd pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Bmw 5.1 Mobil Dvd Android R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Bmw Android Car Dvd Player Supplier

Pamuter dvd mobil iki ndukung navigasi GPS, radio paling apik, fungsi link mirror, OBD, 3G WIFI, bluetooth, DAB, video MP3.

Seri iki bisa nginstal macem-macem mobil bvw dvd.

Seri iki duwe dvd lan layar tutul kanthi dek.

Sistem 6.0 paling anyar, yaiku sistem hiburan mobil : Liwat manajer memori sing dioptimalake lan kapabilitas layar sentuh Android 6.0. Sistem kinerja wis digawa menyang tingkat sing cepet lan akurat.

Sampeyan bisa seneng dhaptar lagu favorit nalika browsing web, utawa main game balap paling anyar kanthi lancar.  

Gunakake macem-macem aplikasi sing ditawakake ing sistem Android, kalebu peta Google, Youtube lan Facebook. Temokake stasiun gas paling murah ing cedhak, ngrungokake online

car Dvd Player for E46

KD-7502 M5(1995-2003)
E39
(1995-2003)
X5
(2000-2007)
E53
(2000-2007)
KD-7503 E46 (1998-2005)
M3(1998-2005)
KD-7213 E90  Saloon (2005-2012)
E91 Touring (2005-2012)
E92 Coupe (2005-2012)
E93 Cabriolet (2005-2012)
KD-7214
E90  Saloon (2005-2012)
E91 Touring (2005-2012)
E92 Coupe (2005-2012)
E93 Cabriolet (2005-2012)



Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki