Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > BMW New Series Android Multimedia > Navigasi Android Kanggo BMW E60-E64 E90-E93 CCC CIC
Navigasi Android Kanggo BMW E60-E64 E90-E93 CCC CIC
Navigasi Android Kanggo BMW E60-E64 E90-E93 CCC CIC
Navigasi Android Kanggo BMW E60-E64 E90-E93 CCC CIC
Navigasi Android Kanggo BMW E60-E64 E90-E93 CCC CIC
Navigasi Android Kanggo BMW E60-E64 E90-E93 CCC CIC
  • Navigasi Android Kanggo BMW E60-E64 E90-E93 CCC CIC
  • Navigasi Android Kanggo BMW E60-E64 E90-E93 CCC CIC
  • Navigasi Android Kanggo BMW E60-E64 E90-E93 CCC CIC
  • Navigasi Android Kanggo BMW E60-E64 E90-E93 CCC CIC
  • Navigasi Android Kanggo BMW E60-E64 E90-E93 CCC CIC

Navigasi Android Kanggo BMW E60-E64 E90-E93 CCC CIC

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 5 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 5 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: KD-8806

Combination: Radio, MP3/MP4 Player, Bluetooth, GPS

Placement: Dashboard

Certification: ISO, FCC, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Support Format: MP4

Audio Output: L/R Channel

Mirror Link: Support

Multi-language: Support

RAM: 2GB/4GB

Screen Type: Capacitive Multi-touch Screen

Function: GPS+Radio+BT+USB+AUX IN+Easy Connect

Screen: 8.8 Inch

Screen Resolution: 1280*480

OS: Android 8.1

ROM: 32GB

CPU: Rockchip PX6(3399) 6 Core

Additional Info

Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

Produktivitas: 25000 pcs/month

Brand: OEM

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 300000 pcs/year

Certificate: TS16949/CE/FCC/RoHS

Kode HS: 8521901290

Port: Shenzhen,Guangzhou,HongKong

Deskripsi Produk

Navigasi Android Kanggo BMW E60-E64 E90-E93 CCC CIC (2006-2010)

BMW 5 Series - 8,8 inci

E60-E61 /// E63-E64 /// M5 /// E90 / E91 / E92 / E93 / M3


BMW CCC CIC NBT EVO


E60 3 Webp

1


7




BMW


Fitur:


1) Sistem inti paling anyar Android 8.1 6, prosesor Rockchip PX6 kanthi dhuwur kanthi 2GB / 4GB RAM & 32GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi.

2) IC radio berkualitas tinggi: NXP 6851, kanthi resepsi sing luwih apik; IC penguat TDA7388 sing dibangun; Ndhukung fungsi link kaca.

3) Radio mobil Android ndhukung GPS Navigasi; Output Dhukungan muter video saka kertu USB / SD, utawa video tabung Yo online.

4) Dhukungan cepet-boot.

5) Dhuwur radio mobil radio ndhukung telpon Bluetooth / muter audio.



Speficication:

Resolusi layar: 1280 * 480 IPS
OS: sistem Android 8.1
CPU: Rockchip PX6 (3399)
Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz), 6 Intine
RAM: SAMSUNG 2GB / 4GB DDR3
Nand Flash: 32GB
8.8 "Layar multi-tutul capacitive
QCC3007 BT5.0 ++ TEF6851 Radio + TDA7388 Amplifer
Ndhukung GPS + Radio + BT + USB + AUX IN + Nyambung Sambung


Babagan KLYDE

Madeg ing taun 2009, Shenzhen Klyde Electronics Co, Ltd minangka perusahaan berteknologi tinggi profesional khusus kanggo ngembangake, manufaktur lan sade audio mobil video & mobil mobil. Produk kita kalebu Android Car DVD Player / Sistem Mobil Multimedia Mobil Android kanggo Mobil Universal lan OE-Fit, kita duwe luwih saka 700 model sing kasedhiya. Item rawuh anyar: Octa Core Android 9.0 OS, Skrin Vertikal Gaya Tesla, BMW New Series, Model OE-Fit New kanggo 2018-2019-2020 Mobil.

Produk utama kita yaiku Universal Car Car Dvd Universal; 10.1inch Deckless Android Car Dvd; Mitsubishi Android Car Dvd; Suzuki Android Car Dvd; Ford Android Car Dvd; Hyundai Android Car Dvd; Keuntungan kompetitif yaiku Android Car Dvd; Honda Android Car Dvd; Toyota Android Car Dvd; Volkswagen Android Car Dvd, lan liya-liyane. Mupangat kompetitif yaiku nyuplai langsung saka pabrik kita kanthi rega sing paling kompetitif, wektu pangiriman kanthi cepet, lan jadwal produksi fleksibel.

Kita ngliwati IATF 16949, tampi luwih akeh sadurunge pasar lan sawise para pelanggan pasar / Pemborong / Distributor / Agen / Penjual aksesoris mobil / toko 4S / mitra E-commerce gabung karo kita!



Klyde


Kategori Produk : BMW New Series Android Multimedia

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki