Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Tuku Car Car Dvd Android
Layanan Online
Jenny

Ms. Jenny

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Tuku Car Car Dvd Android

Kategori produk dari Tuku Car Car Dvd Android , kami produsen khusus dari Cina, Tuku Car Car Dvd Android , Tuku 4.4 Mobil Dvd Android pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Tuku 5.1 Mobil Dvd Android R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Tuku Car Car Dvd Android Supplier

Buick Android Car Dvd (pamuter dvd mobil layar sentuh)


1.Buick Android Car Dvd: Sawise nganyarke pamuter GPS mobil kanggo Porsche, interpretasi musik kasebut, lan swasana kanthi tepat lan imbang, nuduhake musik sing apik lan kaendahan alus, supaya sampeyan bakal entuk pengalaman sing cocog. Musik dumadi saka pesona sing nggantheng lan klasik sing nyenengake, duwe rasa energi, kepadatan, informasi jumlah swara, dadi unsur resolusi lan pangerten posisi. Saengga kita bisa nikmati musik sing nyaman, nanging uga bisa nggawe musik kanthi alami, liwat pemahaman sing jero babagan pikirane musik lan emosi lan evolusi lan irama minangka jiwa bungah saka mundhak karo Buick 4.4 Android Car Dvd.


2.Buick 5.1 Android Car Dvd: Bulit-in hot spot WIFI nuduhake: gampang lan rapi akses internet kanggo sampeyan browser internet, nonton video online, mriksa mail panjenengan, main game, download app, utawa malah navigasi karo peta online free .Biaya -Mektif karo peta online gratis: Sampeyan bisa ngakses peta online sing beda kayata peta Google, IGO, Sygic lan Waze gratis. Kanthi peta Google, sampeyan bisa entuk rute sing paling akurat lan paling anyar, data lalu lintas langsung lan liya-liyane. Temokake cara ora luwih cepet lan luwih gampang.


3.Buick 6.0.1 Mobil Dvd Android: Ndhukung fitur sing gampang disambungake: Kompatibel karo smartphone lan piranti Android, fitur sing kasambung gampang bisa ngontrol kontrol ing antarane smartphone lan kepala mobil. Sampeyan mung bisa nyambung lan nyinkronake smartphone menyang uni liwat USB, ora dibutuhake perangkat lunak tambahan.

1

2

3



Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki