Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Chevrolet Android Car Dvd
Layanan Online
Jenny

Ms. Jenny

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Chevrolet Android Car Dvd

Kategori produk dari Chevrolet Android Car Dvd , kami produsen khusus dari Cina, Chevrolet Android Car Dvd , Chevrolet Two Din Android Car Dvd pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Chevrolet Android 4.4.4 Mobil Dvd R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Chevrolet Android Car Dvd Supplier

Pamuter DVD mobil kanggo Chevrolet yaiku nganggo sistem 6.0 6.0 .Virus navigasi kanthi sistem posisi satelit GPS GPS, saéngga sampeyan ngerti persis nalika nyopir mobil kapan lan ing ngendi wae bisa duwe posisi. pamuter DVD mobil kanggo Chevrolet   nduwe pandhu arah otomatis pandhu arah kendaraan, fungsi telusuran paling apik ngidini sampeyan trabasan, integrasi kantor, bisa mbukak ing loro arah kanthi ora dikunci, fungsi hiburan ngidini sampeyan gampang lelungan, lelungan!

audio mobil kanggo pandhu arah kendaraan Chevrolet karo pamuter DVD, panrima radio, tangan bebas Bluetooth, layar tutul, fungsi sing cocog, pembalikan trajektual cerdas, deteksi tekanan ban, enem cakram virtual, fungsi kontrol latar mburi! Chevrolet Android mobil dvd uga duwe fungsi BT, Bluetooth : Ayo nganggo mikropon dibangun ing panel, lan ndhukung mikropon eksternal. Ndhukung fitur pamuter MP3 bluetooth, fitur enggo bareng kontak Bluetooth, lan tampilan jeneng panelpon. Kompatibel karo piranti nganggo bluetooth 2.0 utawa ndhuwur, kalebu Smartphone saka Apple, Samsung, HTC, Sony dll, puter maneh MP3 mung kompatibel karo smartphone sing ndhukung output audio bluetooth. Ndhukung paling bluetooth ELM 327.

Model: audio mobil kanggo kapal pesiar Chevrolet 2015 taun 2008-2011, pamuter mobil navi kanggo Chevrolet S10 / Isuzu D-Max 2013-2014 / AVEO 2002-2011 / EPICA 2006-2011 / LOVA 2006-2011 / Capativa 2006-2011 / SPARK 2005 -2008 / OPTRA 2002-2011

car audio for Chevrolet cruze 2015car DVD player for Chevrolet cruze 2008-2011car navi player for Chevrolet capativaChevrolet s10 Android Car Dvd


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki