Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Citroen Android Car Dvd
Layanan Online
Jenny

Ms. Jenny

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Citroen Android Car Dvd

Kategori produk dari Citroen Android Car Dvd , kami produsen khusus dari Cina, Citroen Android Car Dvd , Citroen Android 4.4 Mobil Dvd pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Citroen C5 Android Car Dvd R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Citroen Android Car Dvd Supplier

Pamuter audio mobil Sistem 6.0 Sistem kanggo citroen


mobil navi kanggo citroen ndhukung Bluetooth Stereo Music (A2DP Bluetooth): bisa muter lan ngontrol anak-anak ing ponsel liwat bluetooth ing unit DVD langsung. lan Buku Telpon: sampeyan bisa ndownload buku telepon saka ponsel menyang unit iki kanthi otomatis yen ndukung fungsi download PB-download, kayata iPhone, Samsung lan telpon Android liyane.

Nelpon redord: telpon telpon, nampa telpon, panggilan salah

mobil mp4 kanggo citroen duwe pencarian PB: sampeyan bisa nggolek anggota wong ing buku telpon lan langsung nelpon. Sampeyan bisa nyetel input pisanan sing gegandhengan, banjur pilih jeneng sing bener, gampang banget kanggo operate.

Model: pamuter audio mobil kanggo citroen c3, mobil navi kanggo citroen c4l, mobil mp4 kanggo citroen c5

car audio player for citroen c3car navi for citroen c4l

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki