Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com

1 Mobil Dvd - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo 1 Mobil Dvd)

  • Tutul RAV4 2013 Player DVD Car

    Tutul RAV4 2013 Player DVD Car

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/YEAR

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Tutul RAV4 2013 Player DVD Car Sistem layar layar 1.Newest 10.1 inch Android 6.0.1 Tutul RAV4 2013 Car DVD Player entuk akeh aplikasi sing ditawakake ing sistem android, kalebu peta Google, Youtube lan Facebook. Tampilake stasiun gps paling murah ing cedhak, ngrungokake radio online , Dhiskusi TED, Pandora, lan...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter Forester / Impreza 2008-2011 otomatis dvd

    Pamuter Forester / Impreza 2008-2011 otomatis dvd

    • Brand: Klyde

    • Packaging: 400 * 255 * 210MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 sets per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pamuter Forester / Impreza 2008-2011 otomatis dvd 1. Model kanggo Forester / Impreza 2008-2011 otomatis dvd otomatis saiki stabil banget. Kita nampa layanan OEM. Sampeyan bisa nggunakake desain dhewe kanggo logo, kemasan lan UI. Kemampuan produksi kita kanggo pamuter dvd otomatis Forester / Impreza 2008-2011 iki...

    Hubungi Saiki

  • DVD mobil Android 5.1 kanggo Honda FIT 2014

    DVD mobil Android 5.1 kanggo Honda FIT 2014

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    DVD mobil Android 5.1 kanggo Honda FIT 2014 1. DVD mobil 5.1 Android kanggo Honda FIT 2014- - Latar mburi dinamis pribadi: latar mburi 7dynamik kasedhiya. Pelanggan uga bisa nggunakake gambar minangka latar mburi. 2. Spesifikasi DVD mobil 5.1 Android iki kanggo Honda FIT 2014 kaya ing ngisor iki: HD layar: 1024 * 600...

    Hubungi Saiki

  • DVD mobil Toyota CIVIC 2006-2011 tanpa dekk

    DVD mobil Toyota CIVIC 2006-2011 tanpa dekk

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 3,5KGS / Setel 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    DVD mobil Toyota CIVIC 2006-2011 tanpa dekk 1.Sandhingake karo kendhali setir: skip menyang lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa kudu mandheg nganggo steering wheter, nggawe perjalanan sampeyan aman lan luwih nyenengake kanthi apik karo Honda CIVIC 2006- 10.1 inci sing apik. 2011...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter mobil dvd CIVIC 2006-2011

    Pamuter mobil dvd CIVIC 2006-2011

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 3,5KGS / Setel 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pamuter mobil dvd CIVIC 2006-2011 1.Sandhingake karo kontrol setir: skip menyang lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa kudu mandhegake steering wheter, nggawe perjalanan sampeyan aman lan luwih nyenengake karo DVD mobil iki kanggo CIVIC 2006-2011 pamuter mobil dvd 2. Sampeyan efektif...

    Hubungi Saiki

  • Pemain DVD DVD Android 7.1 Kanggo Honda City 2015

    Pemain DVD DVD Android 7.1 Kanggo Honda City 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pemain DVD DVD Android 7.1 Kanggo Honda City 2015 1. Fitur tambahan Android 7.1 Car DVD Player Kanggo Honda City 2015 : bisa dibangun ing modul TV digital, Brazil ISDB-T, Eropah MPEG4 DVB-T, pasang kothak TV digital Rusia DVB-T2 European MPEG4 DVB-T antena dual . 2. Kompatibel karo kontrol setir: skip menyang lagu...

    Hubungi Saiki

  • DVD mobil Android 5.1 kanggo Kia Mohave Borrego

    DVD mobil Android 5.1 kanggo Kia Mohave Borrego

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 3,5KGS / Setel 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    DVD mobil Android 5.1 kanggo Kia Mohave Borrego 1. DVD mobil Android 5.1 iki kanggo Kia Mohave Borrego kasusun saka komputer host lan terminal tampilan navigasi dumadi saka rong bagéan. Antena GPS sing dibangun ing ngisor iki bakal nampa 24 satelit GPS ing saindenging jagad paling ora 3 kanthi transfer data, mula bisa...

    Hubungi Saiki

  • Benz ML android 7.1 mobil dvd PLAYERS

    Benz ML android 7.1 mobil dvd PLAYERS

    • Brand: Klyde

    • Packaging: 6KGS / Setel 360 * 260 * 330MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Benz ML android 7,1 pemain dvd mobil Informasi Umum Operation System Android 5.1/7.1 CPU & Frequency RK PX3, Cortex A9 Quad Core, 1.6-1.8GHz RAM DDR 3 1G

    Hubungi Saiki

  • Fiat Doblo android 7.1 mobil dvd mobil

    Fiat Doblo android 7.1 mobil dvd mobil

    • Brand: Fiat Doblo android 7.1 mobil dvd mobil

    • Packaging: 6KGS / Setel 360 * 260 * 330MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Fiat Doblo android 7.1 mobil dvd mobil Android 7.1.1 Sistem CPU: Rockchip 3188 Quad -Core Frekuensi 1.6GHZ KANGGO 1024X600

    Hubungi Saiki

  • Fiat Linea 2015 Android 7.1 mobil dvd

    Fiat Linea 2015 Android 7.1 mobil dvd

    • Brand: Fiat Doblo android 7.1 mobil dvd mobil

    • Packaging: 6KGS / Setel 360 * 260 * 330MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Fiat Linea 2015 Android 7.1 mobil dvd Pamuter mobil gps dvd Android 2 karo kamera mbalikake kanggo Fiat Linea 2015 Android 7.1 mobil dvd karo radio mobil wifi 3g Pamuter otomatis DVD WiFi iki nggunakake prosesor inti RK PX5 l.6GHz Cortex A53 Octa, nduwe 7 inci layar layar sentuhan 5 layar, RAM DDR3 2GB sing dibangun...

    Hubungi Saiki

  • KIA Olahraga radio radio 7.1 otomatis

    KIA Olahraga radio radio 7.1 otomatis

    • Brand: Fiat Doblo android 7.1 mobil dvd mobil

    • Packaging: 6KGS / Setel 360 * 260 * 330MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    KIA Olahraga radio radio 7.1 otomatis KIA Sportage android 7.1 radio radio Pengiriman Cathetan kanggo paket paket Cilik kanthi ekspres. 1. Biasane proses pesenan ing 1-7 Dina Sabanjure sawise mbayar, luwih becik sampeyan bakal mriksa email sajrone wektu iki yen kita duwe informasi liyane sing dibutuhake. 2. Kita ora...

    Hubungi Saiki

  • HD Touch Screen Android 5.1 Car DVD

    HD Touch Screen Android 5.1 Car DVD

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 3.6KGS / Set 400 * 255 * 210MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    HD Touch Screen Android 5.1 Car DVD 1. Umum: - Model Mobil & Sing Digunake Kanggo Taun: - (Mangga konfirmasi nomer sasis kendaraan lan konsol pusat sadurunge tuku!) - Sistem Operasi Android - Prosesor CPU: 1.6GHz Cortex A9 kotak-inti - Ruang RAM: SAMSUNG DDR3,

    Hubungi Saiki

  • Pamuter dvd mobil kanggo Cayenne 2003-2010

    Pamuter dvd mobil kanggo Cayenne 2003-2010

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 3.5KGS / Set 27,5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah 4Sets / CTN 14.8KGS / CTN 54 * 30 * 45CM / CTN

    • Kemampuan Supply: 350,000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pamuter DVD DVD 7.1 Mobil DVD kanggo Cayenne 2003-2010 Cocog kanggo Porsche Cayenne 2003-2010 Kanthi sistem operasi Android 7.1.1, pamuter dvd mobil iki kanggo Cayenne 2003-2010 dijamin menehi pengalaman pangguna sing lancar lan kuat - nyedhiyakake akses aplikasi, game, film, lan liya-liyane. Nampilake tampilan HD HD...

    Hubungi Saiki

  • sistem hiburan dvd mobil kanggo COROLLA 2016-2017

    sistem hiburan dvd mobil kanggo COROLLA 2016-2017

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 3.5KGS / Set 27,5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah 4Sets / CTN 14.8KGS / CTN 54 * 30 * 45CM / CTN

    • Kemampuan Supply: 350,000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Sistem hiburan Android 7.1 mobil dvd kanggo COROLLA 2016-2017 Cocog kanggo Toyota COROLLA 2016-2017 sampeyan Yen sampeyan nggoleki cara nggawa hiburan menyang Toyota Alphard 2015 , sistem dvd otomatis iki kanggo Alphard 2015 sampurna kanggo sampeyan. Kanthi OS Android, gadget mobil iki luwih akeh tinimbang stereo...

    Hubungi Saiki

  • 7.1.1 Pemain DVD DVD Kanggo Sukuzi Vitara

    7.1.1 Pemain DVD DVD Kanggo Sukuzi Vitara

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 3.6KGS / Set 400 * 255 * 210MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    7.1.1 Pemain DVD DVD Kanggo Sukuzi Vitara 1. OS Android 7.1.1 , dirilis ing Oktober, 2016 dening google. 2. Hardware super -dibangun

    Hubungi Saiki

  • 10.1 Inch Car DVD Player Kanggo Honda City

    10.1 Inch Car DVD Player Kanggo Honda City

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 3,5KGS / Setel 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    10.1 Inch Car DVD Player Kanggo Honda City 1. DVD mobil iki 10.1 Inch Car DVD Player Kanggo Honda City, utamane digunakake kanggo Honda City 2015. Kanthi fungsi layar screenshot, lan kita nggunakake ponsel nalika operasi biasa, mula bisa digunakake kanggo enggo bareng karo bunder kanca, lan menu mudhun bakal katon...

    Hubungi Saiki

  • Android 7.1 Mobil DVD Kanggo TOYOTA VIOS / YARIS

    Android 7.1 Mobil DVD Kanggo TOYOTA VIOS / YARIS

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 7.1 Mobil DVD Kanggo TOYOTA VIOS / YARIS 1. Sistem pandhu arah Android 7.1 Mobil DVD Kanggo TOYOTA VIOS / YARIS kasusun saka komputer host lan terminal tampilan navigasi dumadi saka rong bagéan. Antena GPS sing dibangun ing ngisor iki bakal nampa 24 satelit GPS ing saindenging jagad paling ora 3 kanthi...

    Hubungi Saiki

  • RENAULT LOGAN L90 Android 7.1.1 Car DVD Player

    RENAULT LOGAN L90 Android 7.1.1 Car DVD Player

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    RENAULT LOGAN L90 Android 7.1.1 Car DVD Player 1.Oboro DVD mobil Android kanggo RENAULT LOGAN L90 Android 7.1.1 Car DVD Player kalebu android lan wince Car DVD Player, pengalaman 9 taun ngrancang, manufaktur lan pemasaran Pamuter DVD Car, kita duwe hubungan bisnis karo akeh klien sing regane saka Jepang , Rusia,...

    Hubungi Saiki

  • Renault Capture GPS sistem navigasi Android 7.1

    Renault Capture GPS sistem navigasi Android 7.1

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Renault Capture GPS sistem navigasi Android 7.1 1.Ong sistem navigasi Renault Renault Android yaiku Android 7.1 kalebu Android lan Wince Car DVD Player, pengalaman 9 taun ing desain, manufaktur lan pemasaran Pemain DVD DVD, kita wis nggawe hubungan bisnis karo klien sing regane saka Jepang, Rusia, Ukraine, Turkey,...

    Hubungi Saiki

  • 10.1 GPS Inch Mobil GPS Kanggo MITSUBISHI LANCER

    10.1 GPS Inch Mobil GPS Kanggo MITSUBISHI LANCER

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    10.1 GPS Inch Mobil GPS Kanggo MITSUBISHI LANCER 1. Model iki kanggo MITSUBISHI LANCER saiki stabil banget. Kita nampa layanan OEM. Sampeyan bisa nggunakake desain dhewe kanggo logo, kemasan lan UI. Kemampuan produksi kita kanggo pamuter dvd mobil iki udakara 20000 buwang saben wulan, dadi, ora kuwatir produk. Kita...

    Hubungi Saiki

  • 7.1 Mobil DVD DVD Kanggo Toyota Avalon 2008-2010

    7.1 Mobil DVD DVD Kanggo Toyota Avalon 2008-2010

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 6KGS / Setel 360 * 260 * 330MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    7.1 Mobil DVD DVD Kanggo Toyota Avalon 2008-2010 1.1,1 Car DVD Player Kanggo Toyota Avalon 2008-2010 , DVD mobil iki 7 inci, tombol sentuhan, utamane digunakake kanggo7.1 Car DVD Player Kanggo Toyota Avalon 2008-2010. Kanthi fungsi layar gambar, lan kita nggunakake ponsel nalika operasi biasa, banjur bisa digunakake...

    Hubungi Saiki

  • Sistem pandhu arah GPS Android 7.1 Car DVD Kanggo Ford ESCORT

    Sistem pandhu arah GPS Android 7.1 Car DVD Kanggo Ford ESCORT

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 370 * 330 * 270MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Sistem pandhu arah GPS Android 7.1 Car DVD Kanggo Ford ESCORT 1. Model iki kanggo sistem navigasi GPS Android 7.1 Mobil DVD Kanggo Ford ESCORT saiki stabil banget. Kita nampa layanan OEM. Sampeyan bisa nggunakake desain dhewe kanggo logo, kemasan lan UI. Abitasi produksi kita kanggo sistem pandhu arah GPS iki Android...

    Hubungi Saiki

  • JEEP Renegade Android 7.1.1 Car DVD Player

    JEEP Renegade Android 7.1.1 Car DVD Player

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 3,5KGS / Setel 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    JEEP Renegade Android 7.1.1 Car DVD Player 1.Sandhingake karo kontrol setir: skip menyang lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa kudu ngepang nganggo setir, supaya perjalanan sampeyan aman lan luwih nyenengake karo JEEP Renegade Android 7.1.1 Mobil iki Player DVD. 2. Sampeyan efektif...

    Hubungi Saiki

  • VW Magotan Android 7.1.1 Radio Stereo Auto Electronics

    VW Magotan Android 7.1.1 Radio Stereo Auto Electronics

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    VW Magotan Android 7.1.1 Radio Stereo Auto Electronics 1.. Model pamuter dvd mobil iki KD-1011 VW Magotan ndhukung fungsi navigasi gps. Mobil dvd mobil iki berkualitas tinggi, kita nyedhiyakake garansi 12 wulan, cpu kasebut yaiku Rockchip PX3 Cortex A9, 4 cor, luwih kuat lan luwih stabil. 2.This VW Magotan Android...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki