Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com

9 Inch Renault Capture Car Dvd Player - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo 9 Inch Renault Capture Car Dvd Player)

  • Digital 7.1 Mobil digital kanthi dhuwur kanggo Renault Capture

    Digital 7.1 Mobil digital kanthi dhuwur kanggo Renault Capture

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Digital 7.1 Mobil digital kanthi dhuwur kanggo Renault Capture 1.Lami Android 7.1 Mobil digital sing apik kanggo Renault Capture kalebu Android lan Wince Car DVD Player, sing pengalaman 9 taun ing desain, manufaktur lan pemasaran Pemain DVD DVD, kita wis nggawe hubungan bisnis karo akeh klien sing dihargai saka...

    Hubungi Saiki

  • pamuter layar tutul tesla kanggo Renault Koleos 2017

    pamuter layar tutul tesla kanggo Renault Koleos 2017

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti Android 9 PX6 kanggo Renault Koleos 2017-2019 1 ) Dhukungan cepet-boot. Sawise instalasi, mesin iki mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake boot wiwit wektu kaping 2. (Mesin liyane biasane 30 detik ) 2 ) Dhukungan muter telpon / audio Bluetooth, Sambungake buku telepon , kontak cepet,...

    Hubungi Saiki

  • radio mobil tesla android kanggo Renault Clio5 2020

    radio mobil tesla android kanggo Renault Clio5 2020

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti Android 9 PX6 kanggo Renault Clio 5 2020 1) Dibangun ing DSP nggawe swara apik DSP berkualitas tinggi bakal menehi daya pangolahan kanggo efek kualitas tinggi saka EQ ing piranti kanggo pangenalan swara, pambatalan swara aktif, lan ngubengi kemampuan swara. DSP premium uga mbutuhake kekuwatan sing...

    Hubungi Saiki

  • Tesla gaya anyar 12.2inch autoradio mobil universal

    Tesla gaya anyar 12.2inch autoradio mobil universal

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem sistem stereo mobil mobil universal universal KLYDE adol panas gaya anyar 9 9 taun 12.2 nganggo gps audio mobil universal 100 rotasi manual derajat Vertikal papat tombol tutul, layar orizontal h duwe telung tombol Dibangun ing Carplay Android otomatis (opsional

    Hubungi Saiki

  • Pandhu arah mobil 9.7inch kanggo Honda CIVIC 2016

    Pandhu arah mobil 9.7inch kanggo Honda CIVIC 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Honda CIVIC 2016-2017 1 ) Dhukungan cepet-boot. Sawise instalasi, mesin iki mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting wiwit kaping 2. (Mesin liyane biasane 30 detik ) 2 ) Ndhukung muter telpon / audio Bluetooth, Sambungake buku telepon , kontak cepet,...

    Hubungi Saiki

  • 9inch radio navigasi K3 / RIO 2012 radio

    9inch radio navigasi K3 / RIO 2012 radio

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 kanggo Kia K3 / RIO 2012-2014 1) pamuter video mobil kanggo K3 / RIO 2013 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan dibutuhake); Dhukungan...

    Hubungi Saiki

  • 12.1inch Alphard 2016 pandhu arah radio mobil

    12.1inch Alphard 2016 pandhu arah radio mobil

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Toyota Alphard 2016-2020 1) pamuter multimedia otomatis kanggo Alphard 2020 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Ndhukung output meh kabeh menyang headrests, sanajan muter video saka kertu USB / SD, utawa video tabung Sampeyan online; Dibangun ing...

    Hubungi Saiki

  • pamuter multimedia mobil kanggo Kia Carens 2013

    pamuter multimedia mobil kanggo Kia Carens 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo KIA Carens 2013-2017 1) DSP berkualitas tinggi bakal menehi daya pangolahan kanggo efek kualitas tinggi saka EQs piranti kanggo pangenalan swara, pambatalan swara aktif , lan kemampuan swara ngubengi. DSP premium uga mbutuhake kekuwatan sing sithik, luwih dawa umur baterei...

    Hubungi Saiki

  • Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay

    Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio +...

    Hubungi Saiki

  • pamuter dvd mobil Android kanggo Lexus RX300 / RX330 / RX350 2004

    pamuter dvd mobil Android kanggo Lexus RX300 / RX330 / RX350 2004

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil inti Android 9 PX6 kanggo Lexus RX300 / RX330 / RX350 2004-2007 1.Sandhingake karo kontrol setir: skip menyang lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa kudu mandhegake steering steering, supaya perjalanan sampeyan aman lan luwih nyenengake kanthi stereo mobil iki....

    Hubungi Saiki

  • 12.1inch tesla mobil autoradio kanggo Tundra 2014

    12.1inch tesla mobil autoradio kanggo Tundra 2014

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Toyota Tundra 2014-2018 1) Sistem PIE Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip high-end 4GB RAM, SIX Core 32GB / 64G ROM, Cote A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz), kanthi QCC3008 bluetooth 5.0 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing...

    Hubungi Saiki

  • Mobil Android dvd kanggo L200 2007-2014

    Mobil Android dvd kanggo L200 2007-2014

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mobil Android dvd kanggo L200 2007-2014 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio + AUX IN +...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter dvd mobil Android 10 kanggo Mercedes-Benz SLK

    Pamuter dvd mobil Android 10 kanggo Mercedes-Benz SLK

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pamuter dvd mobil Android 10 kanggo Mercedes-Benz SLK 2004-2012 SLK-Kelas R171 (SLK200 / 280/300/350/55) 2004-2012 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem Android 10.0 CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8

    Hubungi Saiki

  • Pamuter mobil dvd Android 10.0 kanggo jip 1999-2004

    Pamuter mobil dvd Android 10.0 kanggo jip 1999-2004

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pamuter mobil dvd Android 10.0 kanggo jip 1999-2004 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS +...

    Hubungi Saiki

  • android player dvd android kanggo LC100 VXR 2005

    android player dvd android kanggo LC100 VXR 2005

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti oct Android 9 kanggo PX5 kanggo Toyota LC 100 VXR 2005-2007 1) Sistem Pie Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core & 32GB / 64GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC...

    Hubungi Saiki

  • Radio mobil 9inch kanggo CHR 2016 2018

    Radio mobil 9inch kanggo CHR 2016 2018

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo radio mobil Android kanggo toyota CHR 2016-2017 2018 1. Pandhuan mobil Android 10.0 kanggo toyota CHR 2016 2017 2018 - - Latar mburi dinamis khusus: latar mburi 7dynamik kasedhiya. Pelanggan uga bisa nggunakake gambar minangka latar mburi.Big layar Layar gedhe nyebarake tampilan sampeyan karo DSP, nggawa...

    Hubungi Saiki

  • 9.7inch tesla pamuter multimedia mobil kanggo Maxima 2016

    9.7inch tesla pamuter multimedia mobil kanggo Maxima 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Nissan Maxima 2016 1) video mobil kanggo Nissan Maxima 2016 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline). 2) Dhukungan Cepet-cepet, sawise instalasi, pandhu arah mobil iki kanggo Maxima 2016 mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting...

    Hubungi Saiki

  • Video mobil 12.1inch kanggo Honda Accord 7 2003

    Video mobil 12.1inch kanggo Honda Accord 7 2003

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti Android 9 PX6 kanggo Honda Accord 7 2003-2007 1 ) Ndhukung output audio subwoofer, lan kontrol kanthi kapisah. Resolusi layar: 1024 * 768 , Ndhukung video HD 1080P, ndhukung tautan link kaca, Sampeyan bisa nggunakake GPS online smartphone kanggo nggambar ing unit iki, ndhukung fungsi DAB + 2 )...

    Hubungi Saiki

  • 12.1inch tesla Android autoradio kanggo Highlander 2015

    12.1inch tesla Android autoradio kanggo Highlander 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil inti Android 9 PX6 kanggo Toyota Highlander 2015-2017 Kamera 1.Backup: Nambah kamera serep kanthi otomatis ngalih menyang parkir pamuter video audio mobil 9 9 kanggo gambar Toyota Highlander 2015 nalika mbalikke. Opsi iki kalebu kamera serep anti banyu lan wengi sing bakal dipasang menyang posisi...

    Hubungi Saiki

  • pamuter dvd mobil Android kanggo SAGITAR 2016

    pamuter dvd mobil Android kanggo SAGITAR 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    pamuter dvd mobil Android kanggo SAGITAR 2015-2016 Minangka salah sawijining pabrikan DVD Car Android Android ing China, Klyde nduwe reputasi sing apik ing pirang-pirang negara, kayata Rusia, Turki, negara GCC lan sapiturute. Iki nyaranake dvd mobil mobil dvd panas kanggo SAGITAR, unit iki populer karo 10,1 inci IPS...

    Hubungi Saiki

  • Audio Car Android kanggo IX35 TUCSON 2015

    Audio Car Android kanggo IX35 TUCSON 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Audio Car Android kanggo IX35 TUCSON 2015 Iki Unit Audio Mobil Android kanggo IX35 ndhukung Android Auto & Puter. Minangka salah sawijining pabrikan DVD Car Android Android ing China, Klyde nduwe reputasi sing apik ing pirang-pirang negara, kayata Rusia, Turki, negara GCC lan sapiturute. Iki disaranake adol...

    Hubungi Saiki

  • KLYDE Honda CRV Android 9 Car DVD

    KLYDE Honda CRV Android 9 Car DVD

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    KLYDE Honda CRV Android 9 Car DVD Kanthi panrima radio Klyde DAB +, sampeyan bisa nikmati luwih akeh saluran radio siaran audio digital favorit kanthi kualitas swara kaya CD. Minangka salah sawijining pabrikan DVD Car Android Android ing China, Klyde nduwe reputasi sing apik ing pirang-pirang negara, kayata Rusia,...

    Hubungi Saiki

  • Renault Megane 3 Android 9.0 Headunit GPS

    Renault Megane 3 Android 9.0 Headunit GPS

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Renault Megane 3 Android 9.0 Headunit GPS Unit iki Renault Megane 3 Headunit Android nggunakake smartphone kanggo nggawe hotspot, lan tuku router Wi-Fi utawa dongle 4G. Dadi akeh cara kanggo ngakses internet. Sampeyan bisa nonton film online, nelusuri situs web utawa ndownload app dalan gedhe sing ora kuwatir. Telpon...

    Hubungi Saiki

  • Mazda 6 2019 Player Mobil multimedia Mobil Android

    Mazda 6 2019 Player Mobil multimedia Mobil Android

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: kothak hadiah lan karton

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Klyde Factory Android Octa inti Mobil dvd Player Video Player kanggo Mazda 6 2019 Tutul layar nganggo Radio Klyde Android Car Multimedia duwe fungsi radio, pamuter CD, bluetooth, WIFI sing dibangun, link cermin, mp3, mp4 lan liya-liyane, lan layanan Google ndhukung, CPU yaiku Octa inti Rockchip PX5 Cortex A53, luwih...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • pamuter layar tutul tesla kanggo Renault Koleos 2017
  • radio mobil tesla android kanggo Renault Clio5 2020
  • Tesla gaya anyar 12.2inch autoradio mobil universal
  • Pandhu arah mobil 9.7inch kanggo Honda CIVIC 2016
  • 9inch radio navigasi K3 / RIO 2012 radio
  • 12.1inch Alphard 2016 pandhu arah radio mobil
  • pamuter multimedia mobil kanggo Kia Carens 2013
  • pamuter dvd mobil Android kanggo Lexus RX300 / RX330 / RX350 2004
  • android player dvd android kanggo LC100 VXR 2005
  • 9.7inch tesla pamuter multimedia mobil kanggo Maxima 2016
  • Video mobil 12.1inch kanggo Honda Accord 7 2003

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki