Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com

Android 7 1 1 Car Dvd Player Renault Logan - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Android 7 1 1 Car Dvd Player Renault Logan)

  • layar mobil Android kanggo Hyundai IX45 2015

    layar mobil Android kanggo Hyundai IX45 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti Android 9 PX6 kanggo Hyundai IX45 2015-2017 1) Dibangun ing DSP nggawe swara apik DSP berkualitas tinggi bakal menehi daya pangolahan kanggo efek kualitas dhuwur saka EQ ing piranti kanggo pangenalan swara, pambatalan swara aktif, lan ngubengi kemampuan swara. DSP premium uga mbutuhake kekuwatan sing...

    Hubungi Saiki

  • pamuter layar tutul tesla kanggo Renault Koleos 2017

    pamuter layar tutul tesla kanggo Renault Koleos 2017

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti Android 9 PX6 kanggo Renault Koleos 2017-2019 1 ) Dhukungan cepet-boot. Sawise instalasi, mesin iki mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake boot wiwit wektu kaping 2. (Mesin liyane biasane 30 detik ) 2 ) Dhukungan muter telpon / audio Bluetooth, Sambungake buku telepon , kontak cepet,...

    Hubungi Saiki

  • pamuter layar tutul Android 10 kanggo SMART 2011

    pamuter layar tutul Android 10 kanggo SMART 2011

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo Benz SMART 2011-2015 1) Sistem Android 10 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, SIX Core 32GB / 64G ROM, Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz) 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Resolusi layar:...

    Hubungi Saiki

  • Navigasi Android Kanggo BMW E60-E64 E90-E93 CCC CIC

    Navigasi Android Kanggo BMW E60-E64 E90-E93 CCC CIC

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 300000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 5 Set/Sets

    Navigasi Android Kanggo BMW E60-E64 E90-E93 CCC CIC (2006-2010) BMW 5 Series - 8,8 inci E60-E61 /// E63-E64 /// M5 /// E90 / E91 / E92 / E93 /

    Hubungi Saiki

  • radio mobil tesla android kanggo Renault Clio5 2020

    radio mobil tesla android kanggo Renault Clio5 2020

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti Android 9 PX6 kanggo Renault Clio 5 2020 1) Dibangun ing DSP nggawe swara apik DSP berkualitas tinggi bakal menehi daya pangolahan kanggo efek kualitas tinggi saka EQ ing piranti kanggo pangenalan swara, pambatalan swara aktif, lan ngubengi kemampuan swara. DSP premium uga mbutuhake kekuwatan sing...

    Hubungi Saiki

  • Stereo Android stereo anyar gaya kanggo Regal / lnsignia 2013

    Stereo Android stereo anyar gaya kanggo Regal / lnsignia 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Opel Regal / lnsignia 2013-2017 1) Sistem PIE Android paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, SIX Core 32GB / 64G ROM, Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz), Kanthi QCC3008 bluetooth 5.0 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC...

    Hubungi Saiki

  • Sistem stereo Android 10 PX5 / PX6 AZERA 2015

    Sistem stereo Android 10 PX5 / PX6 AZERA 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 kanggo Hyundai AZERA 2015-2018 1) Sistem Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core & 32GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun;...

    Hubungi Saiki

  • layar mobil android kanggo Toyota Corolla 2019

    layar mobil android kanggo Toyota Corolla 2019

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo Toyota Corolla 2019-2020 1) pamuter video mobil kanggo Toyota Corolla 2019 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan...

    Hubungi Saiki

  • GPS audio mobil Android 10 kanggo I20 2018

    GPS audio mobil Android 10 kanggo I20 2018

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 octa kanggo Hyundai I20 2018-2019 LHD Eropah 1) Dhukungan Fast-boot, sawise instalasi, pamuter dvd iki kanggo I20 mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting wiwit kaping 2. (Mesin liyane biasane njupuk 30 detik) 2) Ndhukung pamuter DVD / audio muter pamuter DVD , buku...

    Hubungi Saiki

  • pamuter Android kanggo Forester 2015

    pamuter Android kanggo Forester 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 kanggo Subaru Forester 2015-2018 1) Sistem PIE Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, SIX Core 32GB / 64G ROM, Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz) 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Resolusi layar:...

    Hubungi Saiki

  • audio mobil Android kanggo Tiguan 2010

    audio mobil Android kanggo Tiguan 2010

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo VW Tiguan 2010-2016 Kamera 1.Backup: Nambah kamera serep kanthi otomatis ngalih gambar parkir nalika mbalikke. Opsi iki kalebu kamera serep anti banyu lan wengi sing bakal dipasang menyang posisi lampu plato lisensi mobil lan kabel kanggo menehi sambungan. 2.Bluetooth: Kanthi swara...

    Hubungi Saiki

  • Sistem audio mobil toyota C-HR 2016 Android

    Sistem audio mobil toyota C-HR 2016 Android

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti octa Android 9 PX5 kanggo Toyota C-HR 2016-2018 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD;...

    Hubungi Saiki

  • pamuter multimedia mobil kanggo Kia Carens 2013

    pamuter multimedia mobil kanggo Kia Carens 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo KIA Carens 2013-2017 1) DSP berkualitas tinggi bakal menehi daya pangolahan kanggo efek kualitas tinggi saka EQs piranti kanggo pangenalan swara, pambatalan swara aktif , lan kemampuan swara ngubengi. DSP premium uga mbutuhake kekuwatan sing sithik, luwih dawa umur baterei...

    Hubungi Saiki

  • GPS audio mobil Android kanggo Nissan Tenna 2019

    GPS audio mobil Android kanggo Nissan Tenna 2019

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo Tenna / Sylphy 2019-2020 1) Sistem Android PIE paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Resolusi layar: 1024 * 600, layar IPS; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) /...

    Hubungi Saiki

  • Radio mobil Tesla Android kanggo Lexus ES240 ES350

    Radio mobil Tesla Android kanggo Lexus ES240 ES350

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Radio mobil Tesla Android kanggo Lexus ES240 ES350 CIRI KUNCI: - Tesla paling anyar Tesla 12.1 Inch super vertikal layar --- desain UI unik kita --Rockchip PX6 (3399) Android 9.0 Pie OS, Hexa Core, Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz), 4GB RAM lan 32GB / 64GB ROM - Modul Apple CarPlay Apple lan fungsi Auto Android kanggo...

    Hubungi Saiki

  • 12.1 "Radio mobil gaya android gaya tela kanggo Tundra

    12.1 "Radio mobil gaya android gaya tela kanggo Tundra

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    radio mobil android gaya gaya kanggo Tundra CIRI KUNCI: - Tesla paling anyar Tesla 12.1 Inch super vertikal layar --- desain UI unik kita --Rockchip PX6 (3399) Android 9.0 Pie OS, Hexa Core, Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz), 4GB RAM lan 32GB / 64GB ROM - Modul Apple CarPlay Apple lan fungsi Auto Android kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay

    Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio +...

    Hubungi Saiki

  • stereo mobil android 10.0 kanggo I20 2018 2019

    stereo mobil android 10.0 kanggo I20 2018 2019

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    stereo mobil android 10.0 kanggo I20 2018 2019 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio +...

    Hubungi Saiki

  • Android 9 nganggo radio mobil dsp kanggo HRV / VEZEL2013

    Android 9 nganggo radio mobil dsp kanggo HRV / VEZEL2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 octa kanggo Honda HRV / VEZEL 2013-2019 1) Dibangun ing DSP nggawe swara apik DSP sing berkualitas tinggi bakal menehi daya pangolahan kanggo efek kualitas dhuwur saka EQ ing piranti kanggo pangenalan swara, pambatalan swara aktif, lan ngubengi kemampuan swara. DSP Premium uga mbutuhake...

    Hubungi Saiki

  • pamuter dvd mobil Android kanggo Lexus RX300 / RX330 / RX350 2004

    pamuter dvd mobil Android kanggo Lexus RX300 / RX330 / RX350 2004

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil inti Android 9 PX6 kanggo Lexus RX300 / RX330 / RX350 2004-2007 1.Sandhingake karo kontrol setir: skip menyang lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa kudu mandhegake steering steering, supaya perjalanan sampeyan aman lan luwih nyenengake kanthi stereo mobil iki....

    Hubungi Saiki

  • Sistem audio mobil Android kanggo Nissan Patrol 2013

    Sistem audio mobil Android kanggo Nissan Patrol 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Nissan Patrol 2013-2017 Manual AC 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD;...

    Hubungi Saiki

  • Sylphy 2006 Android 9 mobil audio GPS

    Sylphy 2006 Android 9 mobil audio GPS

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Nissan Sylphy 2006-2009 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD; Ndhukung...

    Hubungi Saiki

  • android9 LAYAR RADIO kanggo Alfa Romeo Mito 2009

    android9 LAYAR RADIO kanggo Alfa Romeo Mito 2009

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 kanggo Alfa Romeo Mito 2009-2016 1 ) pamuter multimedia otomatis kanggo Alfa Romeo Mito 2013 ndhukung play audio / audio Bluetooth, buku telpon Sync, kontak telusuran cepet . 2) Ndhukung

    Hubungi Saiki

  • Audio mobil Android 9 IS250 / IS300 / IS200 IS220 / IS350 2005

    Audio mobil Android 9 IS250 / IS300 / IS200 IS220 / IS350 2005

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil inti Android 9 PX6 kanggo Lexus IS250 / IS300 / IS200IS220 / IS350 2005-2012 1.Puter multimedia 9 Android iki kanggo LexusIS250 / IS300 / IS200IS220 / IS350 2005 dilengkapi karo fungsi biru-untu lan buku telepon biru. Sampeyan bisa nyelarasake buku telepon saka ponsel menyang stereo mobil banjur...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • layar mobil Android kanggo Hyundai IX45 2015
  • pamuter layar tutul tesla kanggo Renault Koleos 2017
  • pamuter layar tutul Android 10 kanggo SMART 2011
  • radio mobil tesla android kanggo Renault Clio5 2020
  • Stereo Android stereo anyar gaya kanggo Regal / lnsignia 2013
  • Sistem stereo Android 10 PX5 / PX6 AZERA 2015
  • layar mobil android kanggo Toyota Corolla 2019
  • GPS audio mobil Android 10 kanggo I20 2018
  • pamuter Android kanggo Forester 2015
  • audio mobil Android kanggo Tiguan 2010
  • Sistem audio mobil toyota C-HR 2016 Android
  • pamuter multimedia mobil kanggo Kia Carens 2013
  • GPS audio mobil Android kanggo Nissan Tenna 2019
  • Android 9 nganggo radio mobil dsp kanggo HRV / VEZEL2013
  • pamuter dvd mobil Android kanggo Lexus RX300 / RX330 / RX350 2004
  • Sistem audio mobil Android kanggo Nissan Patrol 2013
  • android9 LAYAR RADIO kanggo Alfa Romeo Mito 2009
  • Audio mobil Android 9 IS250 / IS300 / IS200 IS220 / IS350 2005

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki