Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com

Car Dvd Gps Player Mazda 3 - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Car Dvd Gps Player Mazda 3)

  • MAZDA 3 Android 7.1.1 Full HD Car DVD Player

    MAZDA 3 Android 7.1.1 Full HD Car DVD Player

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    MAZDA 3 Android 7.1.1 Full HD Car DVD Player 1. DVD mobil Android iki kanggo MAZDA 3 Android 7.1.1 Full HD Car DVD Player sing dilengkapi karo fungsi bluetooth lan buku telepon. Sampeyan bisa nyelarasake buku telpon kanggo nggawe moblile menyang stereo mobil banjur bebas tangan. Sampeyan uga bisa muter puter maneh...

    Hubungi Saiki

  • GPS audio mobil Android 10 kanggo I20 2018

    GPS audio mobil Android 10 kanggo I20 2018

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 octa kanggo Hyundai I20 2018-2019 LHD Eropah 1) Dhukungan Fast-boot, sawise instalasi, pamuter dvd iki kanggo I20 mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting wiwit kaping 2. (Mesin liyane biasane njupuk 30 detik) 2) Ndhukung pamuter DVD / audio muter pamuter DVD , buku...

    Hubungi Saiki

  • Sonata 2011 pandhu arah mobil GPS

    Sonata 2011 pandhu arah mobil GPS

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 kanggo Hyundai Sonata 2011-2013 1) Sistem Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core & 32GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun;...

    Hubungi Saiki

  • pamuter multimedia mobil kanggo Kia Carens 2013

    pamuter multimedia mobil kanggo Kia Carens 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo KIA Carens 2013-2017 1) DSP berkualitas tinggi bakal menehi daya pangolahan kanggo efek kualitas tinggi saka EQs piranti kanggo pangenalan swara, pambatalan swara aktif , lan kemampuan swara ngubengi. DSP premium uga mbutuhake kekuwatan sing sithik, luwih dawa umur baterei...

    Hubungi Saiki

  • GPS audio mobil Android kanggo Nissan Tenna 2019

    GPS audio mobil Android kanggo Nissan Tenna 2019

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo Tenna / Sylphy 2019-2020 1) Sistem Android PIE paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Resolusi layar: 1024 * 600, layar IPS; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) /...

    Hubungi Saiki

  • Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay

    Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio +...

    Hubungi Saiki

  • pamuter dvd mobil Android kanggo Lexus RX300 / RX330 / RX350 2004

    pamuter dvd mobil Android kanggo Lexus RX300 / RX330 / RX350 2004

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil inti Android 9 PX6 kanggo Lexus RX300 / RX330 / RX350 2004-2007 1.Sandhingake karo kontrol setir: skip menyang lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa kudu mandhegake steering steering, supaya perjalanan sampeyan aman lan luwih nyenengake kanthi stereo mobil iki....

    Hubungi Saiki

  • GPS audio mobil kanggo toyota Alphard 2008

    GPS audio mobil kanggo toyota Alphard 2008

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Toyota Alphard 2008-2015 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD; Ndhukung...

    Hubungi Saiki

  • Sylphy 2006 Android 9 mobil audio GPS

    Sylphy 2006 Android 9 mobil audio GPS

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Nissan Sylphy 2006-2009 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD; Ndhukung...

    Hubungi Saiki

  • Android 9 ips ANDROID Android kanggo MAZDA2 2010

    Android 9 ips ANDROID Android kanggo MAZDA2 2010

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo Mazda 2 2010-2012 1) pamuter video mobil kanggo Mazda 2 2010 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Ndhukung output meh kabeh menyang headrests, sanajan muter video saka kertu USB / SD, utawa video tabung Sampeyan online; Dibangun ing USB Port...

    Hubungi Saiki

  • Mobil Android dvd kanggo L200 2007-2014

    Mobil Android dvd kanggo L200 2007-2014

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mobil Android dvd kanggo L200 2007-2014 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio + AUX IN +...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter dvd mobil Android 10 kanggo Mercedes-Benz SLK

    Pamuter dvd mobil Android 10 kanggo Mercedes-Benz SLK

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pamuter dvd mobil Android 10 kanggo Mercedes-Benz SLK 2004-2012 SLK-Kelas R171 (SLK200 / 280/300/350/55) 2004-2012 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem Android 10.0 CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8

    Hubungi Saiki

  • Pamuter mobil dvd Android 10.0 kanggo jip 1999-2004

    Pamuter mobil dvd Android 10.0 kanggo jip 1999-2004

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pamuter mobil dvd Android 10.0 kanggo jip 1999-2004 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS +...

    Hubungi Saiki

  • android player dvd android kanggo LC100 VXR 2005

    android player dvd android kanggo LC100 VXR 2005

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti oct Android 9 kanggo PX5 kanggo Toyota LC 100 VXR 2005-2007 1) Sistem Pie Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core & 32GB / 64GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC...

    Hubungi Saiki

  • sistem multimedia mobil nganggo gps kanggo JUKE 2016

    sistem multimedia mobil nganggo gps kanggo JUKE 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    sistem multimedia mobil nganggo gps kanggo JUKE 2014-2016 Sistem multimedia 8 inci mobil JUKE minangka salah sawijining jinis mobil Nissan sing duwe sistem 9.0 Android .V Navigasi karo GPS sistem navigasi satelit global, yaiku 4 faktor penting: sinyal satelit, resepsi sinyal, pangolahan sinyal lan database map. sistem...

    Hubungi Saiki

  • pamuter dvd mobil Android kanggo SAGITAR 2016

    pamuter dvd mobil Android kanggo SAGITAR 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    pamuter dvd mobil Android kanggo SAGITAR 2015-2016 Minangka salah sawijining pabrikan DVD Car Android Android ing China, Klyde nduwe reputasi sing apik ing pirang-pirang negara, kayata Rusia, Turki, negara GCC lan sapiturute. Iki nyaranake dvd mobil mobil dvd panas kanggo SAGITAR, unit iki populer karo 10,1 inci IPS...

    Hubungi Saiki

  • Audio Car Android kanggo IX35 TUCSON 2015

    Audio Car Android kanggo IX35 TUCSON 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Audio Car Android kanggo IX35 TUCSON 2015 Iki Unit Audio Mobil Android kanggo IX35 ndhukung Android Auto & Puter. Minangka salah sawijining pabrikan DVD Car Android Android ing China, Klyde nduwe reputasi sing apik ing pirang-pirang negara, kayata Rusia, Turki, negara GCC lan sapiturute. Iki disaranake adol...

    Hubungi Saiki

  • KLYDE Honda CRV Android 9 Car DVD

    KLYDE Honda CRV Android 9 Car DVD

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    KLYDE Honda CRV Android 9 Car DVD Kanthi panrima radio Klyde DAB +, sampeyan bisa nikmati luwih akeh saluran radio siaran audio digital favorit kanthi kualitas swara kaya CD. Minangka salah sawijining pabrikan DVD Car Android Android ing China, Klyde nduwe reputasi sing apik ing pirang-pirang negara, kayata Rusia,...

    Hubungi Saiki

  • Yukon Tahoe 2012 pandhu arah GPS Android 10

    Yukon Tahoe 2012 pandhu arah GPS Android 10

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Yukon Tahoe 2007-2012 pandhu arah GPS Android 9 Unit pandhu arah mobil Tahoe Android 10 iki karo sistem operasi Android 10 paling anyar, memori 4 + 64G, CPU Octa-core, RDS radio kustomisasi bermutu kualitas tinggi. 4 * 50w amplifier super power lan penyesuaian mutiara EQ kanggo rasa seneng audio sing luwih apik. Tahoe...

    Hubungi Saiki

  • Renault Megane 3 Android 9.0 Headunit GPS

    Renault Megane 3 Android 9.0 Headunit GPS

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Renault Megane 3 Android 9.0 Headunit GPS Unit iki Renault Megane 3 Headunit Android nggunakake smartphone kanggo nggawe hotspot, lan tuku router Wi-Fi utawa dongle 4G. Dadi akeh cara kanggo ngakses internet. Sampeyan bisa nonton film online, nelusuri situs web utawa ndownload app dalan gedhe sing ora kuwatir. Telpon...

    Hubungi Saiki

  • Mazda CX-3 2018 blumbang radio mobil DSP WIFI

    Mazda CX-3 2018 blumbang radio mobil DSP WIFI

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: kothak hadiah lan karton

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Klyde Factory Android Octa inti Mobil radio layar Video kanggo Mazda CX-3 2018-2019 Tutul Layar nganggo Radio Klyde Android Car Multimedia duwe fungsi radio, pamuter CD, bluetooth, WIFI sing dibangun, link cermin, mp3, mp4 lan liya-liyane, lan layanan Google ndhukung, CPU yaiku Octa inti Rockchip PX5 Cortex A53, luwih...

    Hubungi Saiki

  • Mazda 6 2019 Player Mobil multimedia Mobil Android

    Mazda 6 2019 Player Mobil multimedia Mobil Android

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: kothak hadiah lan karton

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Klyde Factory Android Octa inti Mobil dvd Player Video Player kanggo Mazda 6 2019 Tutul layar nganggo Radio Klyde Android Car Multimedia duwe fungsi radio, pamuter CD, bluetooth, WIFI sing dibangun, link cermin, mp3, mp4 lan liya-liyane, lan layanan Google ndhukung, CPU yaiku Octa inti Rockchip PX5 Cortex A53, luwih...

    Hubungi Saiki

  • CORSA 2016 Android 10 pandhu arah GPS

    CORSA 2016 Android 10 pandhu arah GPS

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    CORSA 2015-2016 Android pandhu arah gps otomotif Unit CORSA Android 10 ing pandhu arah mlayu dibangun ing Mikropon Eksternal kanggo telpon tanpa tangan. Ndhukung streaming audio, Buku Telpon, fungsi kontak telusuran cepet. Unit CORSA Android 10 ing navigasi mlayu nganggo sistem operasi Android 10 paling anyar, memori...

    Hubungi Saiki

  • Mazda 3 Axela 2014 Player Car DVD Android

    Mazda 3 Axela 2014 Player Car DVD Android

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: kothak hadiah lan karton

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Klyde Factory Android Octa inti Mobil dvd Player Video Player kanggo Mazda 3 / Axela 2013-2014 Tutul Layar nganggo Radio , Klyde Android Car Multimedia duwe fungsi radio, pamuter CD, bluetooth, WIFI sing dibangun, link cermin, mp3, mp4 lan liya-liyane, lan layanan google ndhukung, CPU yaiku Octa inti Rockchip PX5...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • GPS audio mobil Android 10 kanggo I20 2018
  • Sonata 2011 pandhu arah mobil GPS
  • pamuter multimedia mobil kanggo Kia Carens 2013
  • GPS audio mobil Android kanggo Nissan Tenna 2019
  • pamuter dvd mobil Android kanggo Lexus RX300 / RX330 / RX350 2004
  • GPS audio mobil kanggo toyota Alphard 2008
  • Android 9 ips ANDROID Android kanggo MAZDA2 2010
  • android player dvd android kanggo LC100 VXR 2005

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki