Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com

Elektronik Otomatis Radio Stereo - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Elektronik Otomatis Radio Stereo)

  • 7.1.1 Audio Multimedia Mobil Android kanggo BMW

    7.1.1 Audio Multimedia Mobil Android kanggo BMW

    • Brand: Klyde

    • Packaging: 3.6KGS / Set 400 * 255 * 210MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    7.1.1 Audio Multimedia Mobil Android kanggo BMW 1. Shenzhen Klyde Electronics Co, Ltd didegaké ing taun 2007. Kita minangka salah sawijining pimpinan utama ing China. Saiki, meh kabeh model DVD mobil kanggo macem-macem mobil. Sistem android stabil saiki, lan kita duwe akeh klien ing saindenging jagad. Iki 7.1.1 Audio...

    Hubungi Saiki

  • Player DVD Audio Audio Kanggo Mazda CX-5 ATENZA

    Player DVD Audio Audio Kanggo Mazda CX-5 ATENZA

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Player DVD Audio Audio Kanggo Mazda CX-5 ATENZA 1. DVD mobil Android iki kanggo Player DVD Audio Car Kanggo Mazda CX-5 ATENZA sing dilengkapi karo fungsi bluetooth lan buku teks. Sampeyan bisa nyelarasake buku telpon kanggo nggawe moblile menyang stereo mobil banjur bebas tangan. Sampeyan uga bisa muter puter maneh...

    Hubungi Saiki

  • 9 Inch Car Dvd Player Kanggo KIA K2

    9 Inch Car Dvd Player Kanggo KIA K2

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 3,5KGS / Setel 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    9 Inch Car Dvd Player Kanggo KIA K2 1. Spesifikasi utama 9 Player Inch Car Dvd Kanggo KIA K2 yaiku: Piksel layar: 1024 * 600 OS: sistem 6.0.1 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8-inti Frenqency Utama: 1.6GHz RAM: SAMSUNG 2GB DDR3 Nand Flash: 32 GB Layar capacitive multi-touch GPS + BT + Radio + AUX IN + DVR Link...

    Hubungi Saiki

  • Elektronik Otomatis Radio Stereo kanggo Kelas Benz S

    Elektronik Otomatis Radio Stereo kanggo Kelas Benz S

    • Brand: Klyde

    • Packaging: 6KGS / Setel 360 * 260 * 330MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Elektronik Otomatis Radio Stereo kanggo Kelas Benz S 1.Kami minangka produsen mobil dvd player / radio mobil / pandhu arah gps mobil, sapanunggalane, produk panutup Toyota, Subaru, Benz, BMW, AUDI, KIA, Honda dll. Kualitas apik kita kabukten dening pasar, didol sekitar 20 yuta dolar saben sampeyan. Elektronik Auto...

    Hubungi Saiki

  • GPS multimedia mobil 7.1 kanggo Subaru Forester / Impreza

    GPS multimedia mobil 7.1 kanggo Subaru Forester / Impreza

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    GPS multimedia mobil 7.1 kanggo Subaru Forester / Impreza 1. T cpu saka DVD mobil Android kanggo gps multimedia multimedia Android 7.1 kanggo Subaru Forester / Impreza Rockchip PX3 Cortex A9, 4 inti , luwih kuat lan luwih stabil. sing ndhukung fungsi radio, pamuter CD, bluetooth, WIFI sing dibangun, link kaca, mp3,...

    Hubungi Saiki

  • Elektronik Otomatis Radio 7.1 Radio Stereo Kanggo Vitara SUZUKI

    Elektronik Otomatis Radio 7.1 Radio Stereo Kanggo Vitara SUZUKI

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 3,5KGS / Setel 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Elektronik Otomatis Radio 7.1 Radio Stereo Kanggo Vitara SUZUKI 1. DVD mobil sing apik kanggo Android 7.1 Radio Stereo Auto Elektronik Kanggo sistem navigasi SUZUKI Vitara kasusun saka komputer host lan terminal tampilan navigasi dumadi rong bagéan. Antena GPS sing dibangun ing ngisor iki bakal nampa 24 satelit GPS...

    Hubungi Saiki

  • TOYOTA Android 7.1 Sistem Multimedia Mobil Kanggo CAMRY

    TOYOTA Android 7.1 Sistem Multimedia Mobil Kanggo CAMRY

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 3,5KGS / Setel 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    TOYOTA Android 7.1 Sistem Multimedia Mobil Kanggo CAMRY 1. DVD mobil sing apik kanggo TOYOTA Android 7.1 Sistem Multimedia Mobil Kanggo sistem navigasi CAMRY kasusun saka komputer host lan terminal tampilan navigasi dumadi rong bagéan. Antena GPS sing dibangun ing ngisor iki bakal nampa 24 satelit GPS ing saindenging...

    Hubungi Saiki

  • radio mobil tesla android kanggo Renault Clio5 2020

    radio mobil tesla android kanggo Renault Clio5 2020

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti Android 9 PX6 kanggo Renault Clio 5 2020 1) Dibangun ing DSP nggawe swara apik DSP berkualitas tinggi bakal menehi daya pangolahan kanggo efek kualitas tinggi saka EQ ing piranti kanggo pangenalan swara, pambatalan swara aktif, lan ngubengi kemampuan swara. DSP premium uga mbutuhake kekuwatan sing...

    Hubungi Saiki

  • Stereo Android stereo anyar gaya kanggo Regal / lnsignia 2013

    Stereo Android stereo anyar gaya kanggo Regal / lnsignia 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Opel Regal / lnsignia 2013-2017 1) Sistem PIE Android paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, SIX Core 32GB / 64G ROM, Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz), Kanthi QCC3008 bluetooth 5.0 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC...

    Hubungi Saiki

  • Sistem stereo Android 10 PX5 / PX6 AZERA 2015

    Sistem stereo Android 10 PX5 / PX6 AZERA 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 kanggo Hyundai AZERA 2015-2018 1) Sistem Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core & 32GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun;...

    Hubungi Saiki

  • Tesla gaya anyar 12.2inch autoradio mobil universal

    Tesla gaya anyar 12.2inch autoradio mobil universal

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem sistem stereo mobil mobil universal universal KLYDE adol panas gaya anyar 9 9 taun 12.2 nganggo gps audio mobil universal 100 rotasi manual derajat Vertikal papat tombol tutul, layar orizontal h duwe telung tombol Dibangun ing Carplay Android otomatis (opsional

    Hubungi Saiki

  • sistem stereo 9 PX6 kanggo F150 2014

    sistem stereo 9 PX6 kanggo F150 2014

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti Android 9 PX6 kanggo Ford F150 2014 1 ) Dhukungan cepet-boot. Sawise instalasi, mesin iki mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting wiwit kaping 2. (Mesin liyane biasane 30 detik ) 2 ) Ndhukung muter telpon / audio Bluetooth, Sambungake buku telepon , kontak cepet, mikropon...

    Hubungi Saiki

  • 9inch radio navigasi K3 / RIO 2012 radio

    9inch radio navigasi K3 / RIO 2012 radio

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 kanggo Kia K3 / RIO 2012-2014 1) pamuter video mobil kanggo K3 / RIO 2013 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan dibutuhake); Dhukungan...

    Hubungi Saiki

  • 12.1inch Alphard 2016 pandhu arah radio mobil

    12.1inch Alphard 2016 pandhu arah radio mobil

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Toyota Alphard 2016-2020 1) pamuter multimedia otomatis kanggo Alphard 2020 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Ndhukung output meh kabeh menyang headrests, sanajan muter video saka kertu USB / SD, utawa video tabung Sampeyan online; Dibangun ing...

    Hubungi Saiki

  • Radio mobil Tesla Android kanggo Lexus ES240 ES350

    Radio mobil Tesla Android kanggo Lexus ES240 ES350

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Radio mobil Tesla Android kanggo Lexus ES240 ES350 CIRI KUNCI: - Tesla paling anyar Tesla 12.1 Inch super vertikal layar --- desain UI unik kita --Rockchip PX6 (3399) Android 9.0 Pie OS, Hexa Core, Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz), 4GB RAM lan 32GB / 64GB ROM - Modul Apple CarPlay Apple lan fungsi Auto Android kanggo...

    Hubungi Saiki

  • 12.1 "Radio mobil gaya android gaya tela kanggo Tundra

    12.1 "Radio mobil gaya android gaya tela kanggo Tundra

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    radio mobil android gaya gaya kanggo Tundra CIRI KUNCI: - Tesla paling anyar Tesla 12.1 Inch super vertikal layar --- desain UI unik kita --Rockchip PX6 (3399) Android 9.0 Pie OS, Hexa Core, Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz), 4GB RAM lan 32GB / 64GB ROM - Modul Apple CarPlay Apple lan fungsi Auto Android kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay

    Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio +...

    Hubungi Saiki

  • stereo mobil android 10.0 kanggo I20 2018 2019

    stereo mobil android 10.0 kanggo I20 2018 2019

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    stereo mobil android 10.0 kanggo I20 2018 2019 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio +...

    Hubungi Saiki

  • Android 9 nganggo radio mobil dsp kanggo HRV / VEZEL2013

    Android 9 nganggo radio mobil dsp kanggo HRV / VEZEL2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 octa kanggo Honda HRV / VEZEL 2013-2019 1) Dibangun ing DSP nggawe swara apik DSP sing berkualitas tinggi bakal menehi daya pangolahan kanggo efek kualitas dhuwur saka EQ ing piranti kanggo pangenalan swara, pambatalan swara aktif, lan ngubengi kemampuan swara. DSP Premium uga mbutuhake...

    Hubungi Saiki

  • sistem stereo full drive righ-hand drive Hilux 2016

    sistem stereo full drive righ-hand drive Hilux 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo Toyota Hilux 2016-2018 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Resolusi layar: 1920 * 1080P, layar IPS; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD; Ndhukung fungsi link cermin, sampeyan bisa...

    Hubungi Saiki

  • sistem stereo tesla kanggo X-Trail / Qashaqi 2009

    sistem stereo tesla kanggo X-Trail / Qashaqi 2009

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Nissan X-Trail / Qashaqi 2009-2013 1 ) multimedia mobil kanggo Nissan X-trail / Qashaqi 2013 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan...

    Hubungi Saiki

  • android9 LAYAR RADIO kanggo Alfa Romeo Mito 2009

    android9 LAYAR RADIO kanggo Alfa Romeo Mito 2009

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 kanggo Alfa Romeo Mito 2009-2016 1 ) pamuter multimedia otomatis kanggo Alfa Romeo Mito 2013 ndhukung play audio / audio Bluetooth, buku telpon Sync, kontak telusuran cepet . 2) Ndhukung

    Hubungi Saiki

  • Radio mobil layar tutul Liberty Android

    Radio mobil layar tutul Liberty Android

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo Jeep Grand Cherokee Iki 7inch PX5 octa core 4G RAM, 32G lan 64G ROM gaya pandhu arah mobil anyar banget ing Eropa, bisa nginstal ing pirang-pirang jinis Jeep. Model iki pas karo: Grand Cherokee 1999-2004 / Liberty: 2002-2007 / Wrangler 2003-2006 / Chrysler 300M 1999-2004 /...

    Hubungi Saiki

  • stereo Android gaya anyar kanggo CRYSLER 300C 2004

    stereo Android gaya anyar kanggo CRYSLER 300C 2004

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 octa kanggo Crysler 300C 2004-2008 1 ) pamuter multimedia otomatis kanggo Crysler 300C 2004 ndhukung play audio / audio Bluetooth, buku telpon Sync, kontak telusuran cepet, mikropon eksternal . 2) Dhukungan

    Hubungi Saiki

  • Video
  • radio mobil tesla android kanggo Renault Clio5 2020
  • Stereo Android stereo anyar gaya kanggo Regal / lnsignia 2013
  • Sistem stereo Android 10 PX5 / PX6 AZERA 2015
  • Tesla gaya anyar 12.2inch autoradio mobil universal
  • sistem stereo 9 PX6 kanggo F150 2014
  • 9inch radio navigasi K3 / RIO 2012 radio
  • 12.1inch Alphard 2016 pandhu arah radio mobil
  • Android 9 nganggo radio mobil dsp kanggo HRV / VEZEL2013
  • sistem stereo full drive righ-hand drive Hilux 2016
  • sistem stereo tesla kanggo X-Trail / Qashaqi 2009
  • android9 LAYAR RADIO kanggo Alfa Romeo Mito 2009
  • Radio mobil layar tutul Liberty Android
  • stereo Android gaya anyar kanggo CRYSLER 300C 2004

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki