Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com

Gps Operasi Universal Universal Vw - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Gps Operasi Universal Universal Vw)

  • Player Video Mobil Kanggo VW Universal

    Player Video Mobil Kanggo VW Universal

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Player Video Mobil Kanggo VW Universal 1. Sistem 7.1.1 Android 9 Player Video Player TV Kanggo VW Universal - Latar mburi dinamis pribadi: 7 latar mburi dinamis kasedhiya. Pelanggan uga bisa nggunakake gambar minangka latar mburi. 2.This Car Video Player VW Universal punika Cost-efektif karo peta online free: Sampeyan...

    Hubungi Saiki

  • Tesla gaya anyar 12.2inch autoradio mobil universal

    Tesla gaya anyar 12.2inch autoradio mobil universal

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem sistem stereo mobil mobil universal universal KLYDE adol panas gaya anyar 9 9 taun 12.2 nganggo gps audio mobil universal 100 rotasi manual derajat Vertikal papat tombol tutul, layar orizontal h duwe telung tombol Dibangun ing Carplay Android otomatis (opsional

    Hubungi Saiki

  • GPS audio mobil Android 10 kanggo I20 2018

    GPS audio mobil Android 10 kanggo I20 2018

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 octa kanggo Hyundai I20 2018-2019 LHD Eropah 1) Dhukungan Fast-boot, sawise instalasi, pamuter dvd iki kanggo I20 mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting wiwit kaping 2. (Mesin liyane biasane njupuk 30 detik) 2) Ndhukung pamuter DVD / audio muter pamuter DVD , buku...

    Hubungi Saiki

  • Sonata 2011 pandhu arah mobil GPS

    Sonata 2011 pandhu arah mobil GPS

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 kanggo Hyundai Sonata 2011-2013 1) Sistem Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core & 32GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun;...

    Hubungi Saiki

  • GPS audio mobil Android kanggo Nissan Tenna 2019

    GPS audio mobil Android kanggo Nissan Tenna 2019

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo Tenna / Sylphy 2019-2020 1) Sistem Android PIE paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Resolusi layar: 1024 * 600, layar IPS; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) /...

    Hubungi Saiki

  • GPS audio mobil kanggo toyota Alphard 2008

    GPS audio mobil kanggo toyota Alphard 2008

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Toyota Alphard 2008-2015 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD; Ndhukung...

    Hubungi Saiki

  • Sylphy 2006 Android 9 mobil audio GPS

    Sylphy 2006 Android 9 mobil audio GPS

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Nissan Sylphy 2006-2009 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD; Ndhukung...

    Hubungi Saiki

  • Video mobil PX6 universal 12,8 inci universal

    Video mobil PX6 universal 12,8 inci universal

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem inti 12.8kanggo radio mobil tesla universal anyar kanthi DSP 1. Model iki yaiku Android 9 PX6 4 + 32G / 4 + 64G .Iya layar amba 12,8 inci lan bisa luwes layar. 2.Ultra layar definisi dhuwur layar 2K. Résolusi layar yaiku 1920 * 1080. 3. model bisa nyetel layar 100 pojok. 4. Ndhukung radio mobil...

    Hubungi Saiki

  • PELANGGAN ANDROID kanggo VW Touareg 2011-2017

    PELANGGAN ANDROID kanggo VW Touareg 2011-2017

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti inti 9X PX5 kanggo VW Touareg 2011-2017 1 ) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Resolusi layar: 1024 * 600P, layar IPS. 2 ) Video mobil iki ndhukung GPS Navigasi, nginstal Google Map; Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), internet WIFI / 4G;...

    Hubungi Saiki

  • audio mobil kanggo VW Golf 7 2013

    audio mobil kanggo VW Golf 7 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti octa Android 9/10 kanggo Ford Mondeo AT / MT 2007-2010 1) Navigasi mobil ndhukung Navigasi GPS, nginstal Google Map (tanpa data peta offline). 2) WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Alat ekstra dibutuhake); Dhukungan mundur kamera (Perangkat tambahan

    Hubungi Saiki

  • sistem multimedia mobil nganggo gps kanggo JUKE 2016

    sistem multimedia mobil nganggo gps kanggo JUKE 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    sistem multimedia mobil nganggo gps kanggo JUKE 2014-2016 Sistem multimedia 8 inci mobil JUKE minangka salah sawijining jinis mobil Nissan sing duwe sistem 9.0 Android .V Navigasi karo GPS sistem navigasi satelit global, yaiku 4 faktor penting: sinyal satelit, resepsi sinyal, pangolahan sinyal lan database map. sistem...

    Hubungi Saiki

  • Yukon Tahoe 2012 pandhu arah GPS Android 10

    Yukon Tahoe 2012 pandhu arah GPS Android 10

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Yukon Tahoe 2007-2012 pandhu arah GPS Android 9 Unit pandhu arah mobil Tahoe Android 10 iki karo sistem operasi Android 10 paling anyar, memori 4 + 64G, CPU Octa-core, RDS radio kustomisasi bermutu kualitas tinggi. 4 * 50w amplifier super power lan penyesuaian mutiara EQ kanggo rasa seneng audio sing luwih apik. Tahoe...

    Hubungi Saiki

  • Renault Megane 3 Android 9.0 Headunit GPS

    Renault Megane 3 Android 9.0 Headunit GPS

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Renault Megane 3 Android 9.0 Headunit GPS Unit iki Renault Megane 3 Headunit Android nggunakake smartphone kanggo nggawe hotspot, lan tuku router Wi-Fi utawa dongle 4G. Dadi akeh cara kanggo ngakses internet. Sampeyan bisa nonton film online, nelusuri situs web utawa ndownload app dalan gedhe sing ora kuwatir. Telpon...

    Hubungi Saiki

  • CORSA 2016 Android 10 pandhu arah GPS

    CORSA 2016 Android 10 pandhu arah GPS

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    CORSA 2015-2016 Android pandhu arah gps otomotif Unit CORSA Android 10 ing pandhu arah mlayu dibangun ing Mikropon Eksternal kanggo telpon tanpa tangan. Ndhukung streaming audio, Buku Telpon, fungsi kontak telusuran cepet. Unit CORSA Android 10 ing navigasi mlayu nganggo sistem operasi Android 10 paling anyar, memori...

    Hubungi Saiki

  • Sistem navigasi dashboard Klyde kanggo VW Universal

    Sistem navigasi dashboard Klyde kanggo VW Universal

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Sistem navigasi dashboard Klyde kanggo VW Universal Navigasi Klyde VW Universal Vehicles Gps dipersembahake dening prosesor Octa-Core kanggo menehi tanggapan cepet lan konektivitas konsisten kanggo aliran warta radio lan laporan cuaca, muter musik, lan APP mlaku. Pandhu arah GPS kendaraan VW Universal dilengkapi modem...

    Hubungi Saiki

  • Android navigasi GPS mlayu kanggo E46 M3

    Android navigasi GPS mlayu kanggo E46 M3

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 10 ing pandhu arah GPS gps kanggo E46 Kanggo nambah daya tarik mobil ing njero, macem-macem warna cahya tombol cocog kanggo warna pandhu arah pandhu arah sampeyan ing E46 . Ing pandhu arah gps kanggo E46 dilengkapi modem WIFI sing dibangun, aktifake fungsi WIFI kanggo nggoleki lan nyambung menyang WIFI...

    Hubungi Saiki

  • Android 10 ing unit GPS mlayu kanggo universal

    Android 10 ing unit GPS mlayu kanggo universal

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 10 ing unit GPS mlayu kanggo universal Cermin GPS online ponsel sampeyan ing gps mobil Android VW Universal iki kanggo tampilan pandhu arah sing luwih akeh minangka panggunaan sing paling migunani kanggo fungsi iki. Kanggo telpon Android, sampeyan bisa ngilon lan ngontrol unit liwat sambungan kabel USB. Yen...

    Hubungi Saiki

  • GPS mobil GPS kanggo M5 E39 X5 E53

    GPS mobil GPS kanggo M5 E39 X5 E53

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    GPS mobil GPS kanggo M5 E39 X5 E53 Sistem Navigasi Otomatis kanggo E39 iki kompatibel karo umume jinis Bluetooth scanner ELM327 OBD2 lan WIFI OBD2 Aplikasi Kompatibel: torsi Data Tampilake: Data lan kode masalah nyata-nyata saka komputer kendharaan. Sistem pandhu arah otomatis kanggo E39 dilengkapi modem WIFI sing...

    Hubungi Saiki

  • Radio radio Universal Universal 7 '' kanggo Jeep Chrysler

    Radio radio Universal Universal 7 '' kanggo Jeep Chrysler

    • Brand: Klyde

    • Kemampuan Supply: 35000pcs/month

    • Certificate: CE/FCC/IATF16949

    • Model No.: KD-7228

    Radio Carly Klyde 7 inci kanggo Chrysler JEEP Fitur Piksel layar: 1024 * 600 OS: sistem 9 Android CPU: ROCKCHIP PX6 (3399), Cotex A72 + A53,6 inti / Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Teras Frekuensi utama: Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz) / 1.5GHz RAM: 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB / 64GB Layar capacitive multi-tutul GPS +...

    Hubungi Saiki

  • Universal Single Din Android Car DVD Player

    Universal Single Din Android Car DVD Player

    • Brand: Klyde

    • Kemampuan Supply: 35000pcs/month

    • Certificate: CE/FCC/IATF16949

    • Model No.: KD-8600

    Video Mobil Android Klyde 1 Din Universal Fitur Piksel layar: 1024 * 600 OS: sistem 9 Android CPU: ROCKCHIP PX6 (3399), inti Cotex A72 + A53,6 Frekuensi utama: Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz) RAM: 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB / 64GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio + AUX IN + DVR + Sambungake Gampang BT 5.0...

    Hubungi Saiki

  • 10.1 Inch PX6 Universal Car Radio

    10.1 Inch PX6 Universal Car Radio

    • Brand: Klyde

    • Packaging: kothak hadiah ing karton

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Certificate: CE/FCC/IATF16949

    Klyde 10,1 inci Universal Car Car DVD PX6 64GB Fitur Piksel layar: 1024 * 600 OS: sistem 9 Android CPU: ROCKCHIP PX6 (3399), inti Cotex A72 + A53,6 Frekuensi utama: Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz) RAM: 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB / 64GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio + AUX IN + DVR + Sambungake Gampang BT...

    Hubungi Saiki

  • Klyde Android 10 Universal stip mobil stereo

    Klyde Android 10 Universal stip mobil stereo

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Klyde Android 10 Universal stip mobil stereo Unit iki Android 10 autoradio bisa ditarik karo sistem operasi Android 10 paling anyar, memori 4 + 64G, CPU Octa-core, RDS radio kustomisasi bermutu kualitas tinggi. 4 * 50w amplifier super power lan penyesuaian mutiara EQ kanggo rasa seneng audio sing luwih apik. Telpon...

    Hubungi Saiki

  • Tesla pamuter gaya dvd universal gaya Tesla

    Tesla pamuter gaya dvd universal gaya Tesla

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Klyde Anyar 12,8 inci Tesla 100 ° Rotasi Android 8.1 PX6 6-inti Mobil Mobil Gambar Gambar Produk Deskrip

    Hubungi Saiki

  • GPS piranti dvd Android 9 kanggo Mazda CX-3

    GPS piranti dvd Android 9 kanggo Mazda CX-3

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Dvd GPS 9 dvd mobil kanggo Mazda CX-3 2020 kanthi mouse / mouse anyar Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Tesla gaya anyar 12.2inch autoradio mobil universal
  • GPS audio mobil Android 10 kanggo I20 2018
  • Sonata 2011 pandhu arah mobil GPS
  • GPS audio mobil Android kanggo Nissan Tenna 2019
  • GPS audio mobil kanggo toyota Alphard 2008
  • PELANGGAN ANDROID kanggo VW Touareg 2011-2017
  • audio mobil kanggo VW Golf 7 2013

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki