Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com

Hyundai Ix25 Auto Gps - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Hyundai Ix25 Auto Gps)

  • Hyundai ix25 otomatis gps

    Hyundai ix25 otomatis gps

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Hyundai ix25 otomatis gps 1. GPS gps Hyundai ix25 iki cocog kanggo HYUNDAI IX25, ndhukung Bluetooth-Enaktif, GPS Dibangun, Pemain CD, MP3. Sistem pandhu arah GPS sing dibangun, ndhukung TOM TOM, IGO 8, ROUTE 66, NAVI TEL etc. 2. Sampeyan uga bisa muter puter maneh musik nirkabel saka GPS auto Hyundai ix25. Plug...

    Hubungi Saiki

  • layar mobil Android kanggo Hyundai IX45 2015

    layar mobil Android kanggo Hyundai IX45 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti Android 9 PX6 kanggo Hyundai IX45 2015-2017 1) Dibangun ing DSP nggawe swara apik DSP berkualitas tinggi bakal menehi daya pangolahan kanggo efek kualitas dhuwur saka EQ ing piranti kanggo pangenalan swara, pambatalan swara aktif, lan ngubengi kemampuan swara. DSP premium uga mbutuhake kekuwatan sing...

    Hubungi Saiki

  • Tesla gaya anyar 12.2inch autoradio mobil universal

    Tesla gaya anyar 12.2inch autoradio mobil universal

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem sistem stereo mobil mobil universal universal KLYDE adol panas gaya anyar 9 9 taun 12.2 nganggo gps audio mobil universal 100 rotasi manual derajat Vertikal papat tombol tutul, layar orizontal h duwe telung tombol Dibangun ing Carplay Android otomatis (opsional

    Hubungi Saiki

  • GPS audio mobil Android 10 kanggo I20 2018

    GPS audio mobil Android 10 kanggo I20 2018

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 octa kanggo Hyundai I20 2018-2019 LHD Eropah 1) Dhukungan Fast-boot, sawise instalasi, pamuter dvd iki kanggo I20 mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting wiwit kaping 2. (Mesin liyane biasane njupuk 30 detik) 2) Ndhukung pamuter DVD / audio muter pamuter DVD , buku...

    Hubungi Saiki

  • Sonata 2011 pandhu arah mobil GPS

    Sonata 2011 pandhu arah mobil GPS

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 kanggo Hyundai Sonata 2011-2013 1) Sistem Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core & 32GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun;...

    Hubungi Saiki

  • GPS audio mobil Android kanggo Nissan Tenna 2019

    GPS audio mobil Android kanggo Nissan Tenna 2019

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo Tenna / Sylphy 2019-2020 1) Sistem Android PIE paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Resolusi layar: 1024 * 600, layar IPS; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) /...

    Hubungi Saiki

  • GPS audio mobil kanggo toyota Alphard 2008

    GPS audio mobil kanggo toyota Alphard 2008

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Toyota Alphard 2008-2015 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD; Ndhukung...

    Hubungi Saiki

  • Sylphy 2006 Android 9 mobil audio GPS

    Sylphy 2006 Android 9 mobil audio GPS

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Nissan Sylphy 2006-2009 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD; Ndhukung...

    Hubungi Saiki

  • 12.1inch tesla mobil autoradio kanggo Tundra 2014

    12.1inch tesla mobil autoradio kanggo Tundra 2014

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Toyota Tundra 2014-2018 1) Sistem PIE Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip high-end 4GB RAM, SIX Core 32GB / 64G ROM, Cote A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz), kanthi QCC3008 bluetooth 5.0 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing...

    Hubungi Saiki

  • radio navigasi kanggo Hyundai Elantra 2014

    radio navigasi kanggo Hyundai Elantra 2014

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti inti 9X PX5 kanggo Hyundai Elantra 2014-2015 1) Sistem PIE Android paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, SIX Core 32GB / 64G ROM, Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz), 2) Dhukungan Cepet-cepet, sawise instalasi, pamuter video mobil iki mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting...

    Hubungi Saiki

  • pandhu arah radio kanggo Hyundai Elantra 2011

    pandhu arah radio kanggo Hyundai Elantra 2011

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti inti 9X PX5 kanggo Hyundai Elantra 2011-2013 1) Video mobil Hyundai Elantra 2011-2013 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan dibutuhake); Dhukungan...

    Hubungi Saiki

  • autoradio otomatis Android kanggo IX45 Santa Fe

    autoradio otomatis Android kanggo IX45 Santa Fe

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    autoradio otomatis Android kanggo IX45 Santa Fe Sistem hiburan multimedia unit iki kanggo IX45 ndhukung Fast-boot. Sawise instalasi, mesin iki mung butuh udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting wiwit kaping 2. (Mesin liyane biasane njupuk 30 detik.) Sistem hiburan multimedia mobil kanggo IX45 ndhukung GPS Navigasi...

    Hubungi Saiki

  • amplifier radio mobil kanggo IX25 2015

    amplifier radio mobil kanggo IX25 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    amplifier radio mobil kanggo IX25 2014 - 2015 Penguat radio mobil kanggo IX25 2014 - 2015 ndhukung macem-macem jinis navigasi GPS & peta online / offline; Gampang nyambung WiFi lan hotspot kanggo internet; Bluetooth kanggo telpon bebas lancar lan musik streaming musik, sambungan Bluetooth lan sambungan cepet;...

    Hubungi Saiki

  • 12.1inch tesla Android autoradio kanggo Highlander 2015

    12.1inch tesla Android autoradio kanggo Highlander 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil inti Android 9 PX6 kanggo Toyota Highlander 2015-2017 Kamera 1.Backup: Nambah kamera serep kanthi otomatis ngalih menyang parkir pamuter video audio mobil 9 9 kanggo gambar Toyota Highlander 2015 nalika mbalikke. Opsi iki kalebu kamera serep anti banyu lan wengi sing bakal dipasang menyang posisi...

    Hubungi Saiki

  • autoradio android kanggo Vitara 2017

    autoradio android kanggo Vitara 2017

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Autoradio Android kanggo Vitara 2015 - 2017 Android autoradio kanggo Vitara 2015 - 2017 ndhukung kaca otomatis Android & layar, GPS Navigasi karo peta Google sing wis diinstal, telpon gratis lan streaming audio, radio radio Brand kanggo resep luwih apik, antena Wifi 4.9ft kanggo resepsi sinyal sing luwih apik,...

    Hubungi Saiki

  • sistem multimedia mobil nganggo gps kanggo JUKE 2016

    sistem multimedia mobil nganggo gps kanggo JUKE 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    sistem multimedia mobil nganggo gps kanggo JUKE 2014-2016 Sistem multimedia 8 inci mobil JUKE minangka salah sawijining jinis mobil Nissan sing duwe sistem 9.0 Android .V Navigasi karo GPS sistem navigasi satelit global, yaiku 4 faktor penting: sinyal satelit, resepsi sinyal, pangolahan sinyal lan database map. sistem...

    Hubungi Saiki

  • Yukon Tahoe 2012 pandhu arah GPS Android 10

    Yukon Tahoe 2012 pandhu arah GPS Android 10

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Yukon Tahoe 2007-2012 pandhu arah GPS Android 9 Unit pandhu arah mobil Tahoe Android 10 iki karo sistem operasi Android 10 paling anyar, memori 4 + 64G, CPU Octa-core, RDS radio kustomisasi bermutu kualitas tinggi. 4 * 50w amplifier super power lan penyesuaian mutiara EQ kanggo rasa seneng audio sing luwih apik. Tahoe...

    Hubungi Saiki

  • Renault Megane 3 Android 9.0 Headunit GPS

    Renault Megane 3 Android 9.0 Headunit GPS

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Renault Megane 3 Android 9.0 Headunit GPS Unit iki Renault Megane 3 Headunit Android nggunakake smartphone kanggo nggawe hotspot, lan tuku router Wi-Fi utawa dongle 4G. Dadi akeh cara kanggo ngakses internet. Sampeyan bisa nonton film online, nelusuri situs web utawa ndownload app dalan gedhe sing ora kuwatir. Telpon...

    Hubungi Saiki

  • CORSA 2016 Android 10 pandhu arah GPS

    CORSA 2016 Android 10 pandhu arah GPS

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    CORSA 2015-2016 Android pandhu arah gps otomotif Unit CORSA Android 10 ing pandhu arah mlayu dibangun ing Mikropon Eksternal kanggo telpon tanpa tangan. Ndhukung streaming audio, Buku Telpon, fungsi kontak telusuran cepet. Unit CORSA Android 10 ing navigasi mlayu nganggo sistem operasi Android 10 paling anyar, memori...

    Hubungi Saiki

  • Android navigasi GPS mlayu kanggo E46 M3

    Android navigasi GPS mlayu kanggo E46 M3

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 10 ing pandhu arah GPS gps kanggo E46 Kanggo nambah daya tarik mobil ing njero, macem-macem warna cahya tombol cocog kanggo warna pandhu arah pandhu arah sampeyan ing E46 . Ing pandhu arah gps kanggo E46 dilengkapi modem WIFI sing dibangun, aktifake fungsi WIFI kanggo nggoleki lan nyambung menyang WIFI...

    Hubungi Saiki

  • Android 10 ing unit GPS mlayu kanggo universal

    Android 10 ing unit GPS mlayu kanggo universal

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 10 ing unit GPS mlayu kanggo universal Cermin GPS online ponsel sampeyan ing gps mobil Android VW Universal iki kanggo tampilan pandhu arah sing luwih akeh minangka panggunaan sing paling migunani kanggo fungsi iki. Kanggo telpon Android, sampeyan bisa ngilon lan ngontrol unit liwat sambungan kabel USB. Yen...

    Hubungi Saiki

  • GPS mobil GPS kanggo M5 E39 X5 E53

    GPS mobil GPS kanggo M5 E39 X5 E53

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    GPS mobil GPS kanggo M5 E39 X5 E53 Sistem Navigasi Otomatis kanggo E39 iki kompatibel karo umume jinis Bluetooth scanner ELM327 OBD2 lan WIFI OBD2 Aplikasi Kompatibel: torsi Data Tampilake: Data lan kode masalah nyata-nyata saka komputer kendharaan. Sistem pandhu arah otomatis kanggo E39 dilengkapi modem WIFI sing...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter dvd mobil Android kanggo Hyundai I40 2011-2014

    Pamuter dvd mobil Android kanggo Hyundai I40 2011-2014

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pamuter dvd mobil Android kanggo Hyundai I40 2011-2014 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS +...

    Hubungi Saiki

  • tesla dsp mobil autoradio kanggo Camry 2006-2011

    tesla dsp mobil autoradio kanggo Camry 2006-2011

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Enem video mobil inti 9 PX6 kanggo Toyota Camry 2006-2011 1 .. layar tutul stereo mobil kanggo Camry2006 ndhukung GPS Navigasi, nginstal Google Map (tanpa data peta offline); Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), Dibangun ing internet WIFI / 4G (Perangkat tambahan dibutuhake). 2.Bangun ing DSP nggawe...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • layar mobil Android kanggo Hyundai IX45 2015
  • Tesla gaya anyar 12.2inch autoradio mobil universal
  • GPS audio mobil Android 10 kanggo I20 2018
  • Sonata 2011 pandhu arah mobil GPS
  • GPS audio mobil Android kanggo Nissan Tenna 2019
  • GPS audio mobil kanggo toyota Alphard 2008
  • radio navigasi kanggo Hyundai Elantra 2014
  • pandhu arah radio kanggo Hyundai Elantra 2011
  • tesla dsp mobil autoradio kanggo Camry 2006-2011

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki