Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com

Mazda 6 2008 2012 - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Mazda 6 2008 2012)

  • 9inch radio navigasi K3 / RIO 2012 radio

    9inch radio navigasi K3 / RIO 2012 radio

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 kanggo Kia K3 / RIO 2012-2014 1) pamuter video mobil kanggo K3 / RIO 2013 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan dibutuhake); Dhukungan...

    Hubungi Saiki

  • GPS audio mobil kanggo toyota Alphard 2008

    GPS audio mobil kanggo toyota Alphard 2008

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Toyota Alphard 2008-2015 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD; Ndhukung...

    Hubungi Saiki

  • Android 9 ips ANDROID Android kanggo MAZDA2 2010

    Android 9 ips ANDROID Android kanggo MAZDA2 2010

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo Mazda 2 2010-2012 1) pamuter video mobil kanggo Mazda 2 2010 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Ndhukung output meh kabeh menyang headrests, sanajan muter video saka kertu USB / SD, utawa video tabung Sampeyan online; Dibangun ing USB Port...

    Hubungi Saiki

  • sistem audio mobil kanggo Infiniti GX G37 / G25 / G35 2008

    sistem audio mobil kanggo Infiniti GX G37 / G25 / G35 2008

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Infiniti Infiniti GX G37 / G25 / G35 2008-2014 O radio mobil kualitas sampeyan nggunakake piranti lunak lan piranti lunak paling apik, sistem Android 10 Q Octa Core CPU yaiku Rockchip PX5, luwih unggul tinimbang Kripik liyane. Ing ngisor iki fitur, RAM: SAMSUNG 4GB DDR3; ROM 64GB;...

    Hubungi Saiki

  • Multimedia mobil multimedia FX25 / FX35 / FX37 / QX70 2008

    Multimedia mobil multimedia FX25 / FX35 / FX37 / QX70 2008

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Infiniti FX25 / FX35 / FX37 / QX70 2008-2014 1) Ndhukung fungsi link cermin, sampeyan bisa nggunakake GPS online telpon cerdas kanggo pangilon ing unit iki; Ndhukung fungsi DAB + (opsional / dibangun ing). 2) video mobil FX25 / FX35 / FX37 / QX70 2012 ndhukung GPS Navigasi; Dibangun...

    Hubungi Saiki

  • radio otomotif android kanggo Nissan TIIDA 2008

    radio otomotif android kanggo Nissan TIIDA 2008

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Nissan TIIDA 2008-2011 1) ANDROID PLAYER kanggo Nissan Tiida 2008-2011 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan dibutuhake);...

    Hubungi Saiki

  • sistem multimedia mobil Android kanggo Nissan TIIDA 2008

    sistem multimedia mobil Android kanggo Nissan TIIDA 2008

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Nissan TIIDA 2008-2011 1) ANDROID PLAYER kanggo Nissan Tiida 2008-2011 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan dibutuhake);...

    Hubungi Saiki

  • Teana J32 Maxima 2008

    Teana J32 Maxima 2008

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti Android 9 PX6 kanggo Nissan Teana J32 / Maxima 2008-2012 1) Sistem pie Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur saka 4GB RAM, Enem inti & 32GB / 64GB, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli...

    Hubungi Saiki

  • Kertu sim unit kepala Android kanggo Avalon 2012

    Kertu sim unit kepala Android kanggo Avalon 2012

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Kertu sim unit kepala Android kanggo Avalon 2012 Avv mobil dvd lan sistem navigasi kompatibel karo kontrol setir: skip menyang lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa kudu njupuk tangan ing steering wheter, nggawe perjalanan sampeyan aman lan luwih nyenengake. Avalon mobil dvd lan sistem...

    Hubungi Saiki

  • speaker stereo mobil kanggo CRV 2012

    speaker stereo mobil kanggo CRV 2012

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Honda CRV 2012-2016 1 ) Dhukungan cepet-boot. Sawise instalasi, mesin iki mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake boot wiwit wektu kaping 2. (Mesin liyane biasane 30 detik ) 2 ) Ndhukung muter telpon / audio Bluetooth, Sambungake buku telepon , kontak cepet,...

    Hubungi Saiki

  • aksesoris radio mobil ASX 2012

    aksesoris radio mobil ASX 2012

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Aksesoris radio mobil ASX 2010 - 2012 Aksesoris radio mobil kanggo ASX 2010 - 2012 ndhukung fungsi ing ngisor iki: Radio RDS FM / AM kanthi ganti stasiun radio, gambar ing gambar, Mode Tidur, Toko Puteran, Tutul Tutul, Kontrol Roda, kamera serep, OBD2, Multi-basa , Wallpaper Live, Telung jinis antarmuka pangguna,...

    Hubungi Saiki

  • Olahraga Sistem Multimedia Android 2012

    Olahraga Sistem Multimedia Android 2012

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Olahraga Sistem Multimedia Android 2010 - 2012 Dekoding video 1080P HD kanggo nggawe pesta video definisi super 1280 × 720 resolusi tinggi, ndhukung kabeh format video umum MPEG1, MPEG2, H2.64, RMVB, VC1, H2.63, WMV, ASF, lan sapiturute, format apa wae sing diunduh saka jaringan iki Film bisa diputer kanthi cepet...

    Hubungi Saiki

  • Audio Klyde audio audio kanggo CAMRY 2012-2013

    Audio Klyde audio audio kanggo CAMRY 2012-2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Audio Klyde audio audio kanggo CAMRY 2012-2013 Minangka salah sawijining pabrikan DVD Car Android Android ing China, Klyde nduwe reputasi sing apik ing pirang-pirang negara, kayata Rusia, Turki, negara-negara GCC lan sapiturute. Iki nyaranake audio mobil mobil ponsel panas kanggo CAMRY, unit iki populer karo 10,1 inci...

    Hubungi Saiki

  • Yukon Tahoe 2012 pandhu arah GPS Android 10

    Yukon Tahoe 2012 pandhu arah GPS Android 10

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Yukon Tahoe 2007-2012 pandhu arah GPS Android 9 Unit pandhu arah mobil Tahoe Android 10 iki karo sistem operasi Android 10 paling anyar, memori 4 + 64G, CPU Octa-core, RDS radio kustomisasi bermutu kualitas tinggi. 4 * 50w amplifier super power lan penyesuaian mutiara EQ kanggo rasa seneng audio sing luwih apik. Tahoe...

    Hubungi Saiki

  • Unit kepala Klyde dsp kanggo Insigina 2012

    Unit kepala Klyde dsp kanggo Insigina 2012

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    unit kepala dsp kanggo Insigina 2009 - 2012 Apa sing ana ing Sistem hiburan Mobil Mobil Android Insigina ? 1. Kanthi sistem hiburan mobil Android Insigina iki, sampeyan bisa nikmati sambungan internet kanthi BT. Wiwitan, gandhengake telpon iPhone utawa Android nganggo sistem hiburan mobil Android 9.0 Insigina, banjur...

    Hubungi Saiki

  • Mazda CX-3 2018 blumbang radio mobil DSP WIFI

    Mazda CX-3 2018 blumbang radio mobil DSP WIFI

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: kothak hadiah lan karton

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Klyde Factory Android Octa inti Mobil radio layar Video kanggo Mazda CX-3 2018-2019 Tutul Layar nganggo Radio Klyde Android Car Multimedia duwe fungsi radio, pamuter CD, bluetooth, WIFI sing dibangun, link cermin, mp3, mp4 lan liya-liyane, lan layanan Google ndhukung, CPU yaiku Octa inti Rockchip PX5 Cortex A53, luwih...

    Hubungi Saiki

  • Mazda 6 2019 Player Mobil multimedia Mobil Android

    Mazda 6 2019 Player Mobil multimedia Mobil Android

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: kothak hadiah lan karton

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Klyde Factory Android Octa inti Mobil dvd Player Video Player kanggo Mazda 6 2019 Tutul layar nganggo Radio Klyde Android Car Multimedia duwe fungsi radio, pamuter CD, bluetooth, WIFI sing dibangun, link cermin, mp3, mp4 lan liya-liyane, lan layanan Google ndhukung, CPU yaiku Octa inti Rockchip PX5 Cortex A53, luwih...

    Hubungi Saiki

  • unit kepala android tesla kanggo Toyota Highlander 2008

    unit kepala android tesla kanggo Toyota Highlander 2008

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil inti Android 9 PX6 kanggo Toyota Highlander 2008-2014 1.Sandhingake karo kontrol setir: skip menyang lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa kudu ngrebut tangan setir, supaya perjalanan sampeyan aman lan luwih nyenengake kanthi DVD mobil 12,1 inci iki kanggo Toyota...

    Hubungi Saiki

  • Klyde SWIFT 2012 pandhu arah mobil Android

    Klyde SWIFT 2012 pandhu arah mobil Android

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android SWIFT 2011-2012 Unit GPS SWIFT android iki kanthi kamera mbalikke karo sistem operasi Android 10 paling anyar, memori 4 + 64G, CPU Octa-core, RDS radio khusus kualitas tinggi. 4 * 50w amplifier super power lan penyesuaian mutiara EQ kanggo rasa seneng audio sing luwih apik. GPS ponsel SWIFT...

    Hubungi Saiki

  • Mazda 3 Axela 2014 Player Car DVD Android

    Mazda 3 Axela 2014 Player Car DVD Android

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: kothak hadiah lan karton

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Klyde Factory Android Octa inti Mobil dvd Player Video Player kanggo Mazda 3 / Axela 2013-2014 Tutul Layar nganggo Radio , Klyde Android Car Multimedia duwe fungsi radio, pamuter CD, bluetooth, WIFI sing dibangun, link cermin, mp3, mp4 lan liya-liyane, lan layanan google ndhukung, CPU yaiku Octa inti Rockchip PX5...

    Hubungi Saiki

  • Sistem pandhu arah multimedia multimedia A-Kelas W169 2004-2012

    Sistem pandhu arah multimedia multimedia A-Kelas W169 2004-2012

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Sistem pandhu arah multimedia multimedia A-Kelas W169 2004-2012 Iki pandhu arah mobil Android A-Class W169 kanthi sistem Android 10 sing kuat, sampeyan bisa nikmati pengalaman pangguna sing lancar lan responsif. Ewonan aplikasi sing sampeyan pengin bisa didownload saka musik menyang game, luwih cepet tinimbang sing...

    Hubungi Saiki

  • bluetooth mobil Android kanggo toyota prado 2002-2008

    bluetooth mobil Android kanggo toyota prado 2002-2008

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem mobil mobil autoradio kanggo Toyota Prado 2002-2008 1) Sistem PIE Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, SIX Core 32GB / 64G ROM, Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz), Kanthi QCC3008 bluetooth 5.0 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter pandhu arah mobil kanggo Mazda 2 2010-2012

    Pamuter pandhu arah mobil kanggo Mazda 2 2010-2012

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pamuter pandhu arah mobil kanggo Mazda 2 2010-2012 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio...

    Hubungi Saiki

  • Stereo mobil Android 9 kanggo Fiat Ducato 2008-2015

    Stereo mobil Android 9 kanggo Fiat Ducato 2008-2015

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Stereo mobil Android 9 kanggo Fiat Ducato 2008-2015 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS +...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • 9inch radio navigasi K3 / RIO 2012 radio
  • GPS audio mobil kanggo toyota Alphard 2008
  • Android 9 ips ANDROID Android kanggo MAZDA2 2010
  • sistem audio mobil kanggo Infiniti GX G37 / G25 / G35 2008
  • Multimedia mobil multimedia FX25 / FX35 / FX37 / QX70 2008
  • radio otomotif android kanggo Nissan TIIDA 2008
  • sistem multimedia mobil Android kanggo Nissan TIIDA 2008
  • Teana J32 Maxima 2008
  • speaker stereo mobil kanggo CRV 2012
  • unit kepala android tesla kanggo Toyota Highlander 2008
  • bluetooth mobil Android kanggo toyota prado 2002-2008

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki