Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com

Mazda Cx 5 Atenza Car Audio Dvd Player - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Mazda Cx 5 Atenza Car Audio Dvd Player)

  • GPS audio mobil Android 10 kanggo I20 2018

    GPS audio mobil Android 10 kanggo I20 2018

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 octa kanggo Hyundai I20 2018-2019 LHD Eropah 1) Dhukungan Fast-boot, sawise instalasi, pamuter dvd iki kanggo I20 mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting wiwit kaping 2. (Mesin liyane biasane njupuk 30 detik) 2) Ndhukung pamuter DVD / audio muter pamuter DVD , buku...

    Hubungi Saiki

  • audio mobil Android kanggo Tiguan 2010

    audio mobil Android kanggo Tiguan 2010

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo VW Tiguan 2010-2016 Kamera 1.Backup: Nambah kamera serep kanthi otomatis ngalih gambar parkir nalika mbalikke. Opsi iki kalebu kamera serep anti banyu lan wengi sing bakal dipasang menyang posisi lampu plato lisensi mobil lan kabel kanggo menehi sambungan. 2.Bluetooth: Kanthi swara...

    Hubungi Saiki

  • Sistem audio mobil toyota C-HR 2016 Android

    Sistem audio mobil toyota C-HR 2016 Android

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti octa Android 9 PX5 kanggo Toyota C-HR 2016-2018 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD;...

    Hubungi Saiki

  • pamuter multimedia mobil kanggo Kia Carens 2013

    pamuter multimedia mobil kanggo Kia Carens 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo KIA Carens 2013-2017 1) DSP berkualitas tinggi bakal menehi daya pangolahan kanggo efek kualitas tinggi saka EQs piranti kanggo pangenalan swara, pambatalan swara aktif , lan kemampuan swara ngubengi. DSP premium uga mbutuhake kekuwatan sing sithik, luwih dawa umur baterei...

    Hubungi Saiki

  • GPS audio mobil Android kanggo Nissan Tenna 2019

    GPS audio mobil Android kanggo Nissan Tenna 2019

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo Tenna / Sylphy 2019-2020 1) Sistem Android PIE paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Resolusi layar: 1024 * 600, layar IPS; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) /...

    Hubungi Saiki

  • Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay

    Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio +...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter multimedia audio gaya anyar kanggo CITY 2015

    Pamuter multimedia audio gaya anyar kanggo CITY 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo Honda CITY 2015-2019 1) Sistem PIE Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core 32GB / 64G ROM, Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz) 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Resolusi...

    Hubungi Saiki

  • pamuter dvd mobil Android kanggo Lexus RX300 / RX330 / RX350 2004

    pamuter dvd mobil Android kanggo Lexus RX300 / RX330 / RX350 2004

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil inti Android 9 PX6 kanggo Lexus RX300 / RX330 / RX350 2004-2007 1.Sandhingake karo kontrol setir: skip menyang lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa kudu mandhegake steering steering, supaya perjalanan sampeyan aman lan luwih nyenengake kanthi stereo mobil iki....

    Hubungi Saiki

  • GPS audio mobil kanggo toyota Alphard 2008

    GPS audio mobil kanggo toyota Alphard 2008

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Toyota Alphard 2008-2015 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD; Ndhukung...

    Hubungi Saiki

  • Sistem audio mobil Android kanggo Nissan Patrol 2013

    Sistem audio mobil Android kanggo Nissan Patrol 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Nissan Patrol 2013-2017 Manual AC 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD;...

    Hubungi Saiki

  • Sylphy 2006 Android 9 mobil audio GPS

    Sylphy 2006 Android 9 mobil audio GPS

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Nissan Sylphy 2006-2009 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD; Ndhukung...

    Hubungi Saiki

  • Audio mobil Android 9 IS250 / IS300 / IS200 IS220 / IS350 2005

    Audio mobil Android 9 IS250 / IS300 / IS200 IS220 / IS350 2005

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil inti Android 9 PX6 kanggo Lexus IS250 / IS300 / IS200IS220 / IS350 2005-2012 1.Puter multimedia 9 Android iki kanggo LexusIS250 / IS300 / IS200IS220 / IS350 2005 dilengkapi karo fungsi biru-untu lan buku telepon biru. Sampeyan bisa nyelarasake buku telepon saka ponsel menyang stereo mobil banjur...

    Hubungi Saiki

  • Android 9 ips ANDROID Android kanggo MAZDA2 2010

    Android 9 ips ANDROID Android kanggo MAZDA2 2010

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo Mazda 2 2010-2012 1) pamuter video mobil kanggo Mazda 2 2010 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Ndhukung output meh kabeh menyang headrests, sanajan muter video saka kertu USB / SD, utawa video tabung Sampeyan online; Dibangun ing USB Port...

    Hubungi Saiki

  • sistem audio mobil kanggo Infiniti GX G37 / G25 / G35 2008

    sistem audio mobil kanggo Infiniti GX G37 / G25 / G35 2008

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Infiniti Infiniti GX G37 / G25 / G35 2008-2014 O radio mobil kualitas sampeyan nggunakake piranti lunak lan piranti lunak paling apik, sistem Android 10 Q Octa Core CPU yaiku Rockchip PX5, luwih unggul tinimbang Kripik liyane. Ing ngisor iki fitur, RAM: SAMSUNG 4GB DDR3; ROM 64GB;...

    Hubungi Saiki

  • Mobil Android dvd kanggo L200 2007-2014

    Mobil Android dvd kanggo L200 2007-2014

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mobil Android dvd kanggo L200 2007-2014 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio + AUX IN +...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter dvd mobil Android 10 kanggo Mercedes-Benz SLK

    Pamuter dvd mobil Android 10 kanggo Mercedes-Benz SLK

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pamuter dvd mobil Android 10 kanggo Mercedes-Benz SLK 2004-2012 SLK-Kelas R171 (SLK200 / 280/300/350/55) 2004-2012 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem Android 10.0 CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8

    Hubungi Saiki

  • Pamuter mobil dvd Android 10.0 kanggo jip 1999-2004

    Pamuter mobil dvd Android 10.0 kanggo jip 1999-2004

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pamuter mobil dvd Android 10.0 kanggo jip 1999-2004 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS +...

    Hubungi Saiki

  • Radio Mobil Sistem Android Kanggo CX-5 2017-2020

    Radio Mobil Sistem Android Kanggo CX-5 2017-2020

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Radio Mobil Sistem Android Kanggo CX-5 2017-2020 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio +...

    Hubungi Saiki

  • android player dvd android kanggo LC100 VXR 2005

    android player dvd android kanggo LC100 VXR 2005

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti oct Android 9 kanggo PX5 kanggo Toyota LC 100 VXR 2005-2007 1) Sistem Pie Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core & 32GB / 64GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC...

    Hubungi Saiki

  • audio mobil kanggo VW Golf 7 2013

    audio mobil kanggo VW Golf 7 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti octa Android 9/10 kanggo Ford Mondeo AT / MT 2007-2010 1) Navigasi mobil ndhukung Navigasi GPS, nginstal Google Map (tanpa data peta offline). 2) WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Alat ekstra dibutuhake); Dhukungan mundur kamera (Perangkat tambahan

    Hubungi Saiki

  • Radio layar mobil Android kanggo cx-3 2018 2020

    Radio layar mobil Android kanggo cx-3 2018 2020

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo radio mobil Android kanggo Mazda CX-3 2018 2019 2020 1. pandhu arah mobil Android 10.0 kanggo model MAZDA CX-3 208 2019 2020 - - Latar mburi dinamis khusus: latar mburi 7dynamic kasedhiya. Pelanggan uga bisa nggunakake gambar minangka latar mburi.Big layar Layar gedhe nyebarake tampilan sampeyan karo DSP,...

    Hubungi Saiki

  • pamuter multimedia audio kanggo Nissan Navara 2017

    pamuter multimedia audio kanggo Nissan Navara 2017

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Nissan Navara 2017 1) Sistem pie Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur saka 4GB RAM, Enem inti & 32GB / 64GB, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing...

    Hubungi Saiki

  • Klyde PX5 Android 9.0 stereo mobil CX-3 2019

    Klyde PX5 Android 9.0 stereo mobil CX-3 2019

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Stereo mobil Klyde PX5 Android 9.0 CX-3 2018-2019 Iki unit stereo mobil Android CX-3 2019 luwih cepet, sistem operasi sing luwih cepet, Android, lan luwih kuat. Sampeyan bakal mlebu kanggo pengalaman pangguna sing paling lancar sing dialami unit sirah. Telpon gratis tangan Bluetooth, streaming audio berkualitas...

    Hubungi Saiki

  • audio mobil profesional kanggo Sorento 2016

    audio mobil profesional kanggo Sorento 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    audio mobil profesional kanggo Sorento 2015 - 2016 Pamuter dvd stereo mobil Sorento ndhukung USB flash drive, pamuter MP3 & kertu Micro SD kanthi panyimpenan nganti 64GB. Minangka salah sawijining pabrikan DVD Car Android Android ing China, Klyde nduwe reputasi sing apik ing pirang-pirang negara, kayata Rusia,...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • GPS audio mobil Android 10 kanggo I20 2018
  • audio mobil Android kanggo Tiguan 2010
  • Sistem audio mobil toyota C-HR 2016 Android
  • pamuter multimedia mobil kanggo Kia Carens 2013
  • GPS audio mobil Android kanggo Nissan Tenna 2019
  • Pamuter multimedia audio gaya anyar kanggo CITY 2015
  • pamuter dvd mobil Android kanggo Lexus RX300 / RX330 / RX350 2004
  • GPS audio mobil kanggo toyota Alphard 2008
  • Sistem audio mobil Android kanggo Nissan Patrol 2013
  • Audio mobil Android 9 IS250 / IS300 / IS200 IS220 / IS350 2005
  • Android 9 ips ANDROID Android kanggo MAZDA2 2010
  • sistem audio mobil kanggo Infiniti GX G37 / G25 / G35 2008
  • android player dvd android kanggo LC100 VXR 2005
  • audio mobil kanggo VW Golf 7 2013
  • pamuter multimedia audio kanggo Nissan Navara 2017

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki