Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com

Mitsubishi Outlander 2014 Otomatis Radio - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Mitsubishi Outlander 2014 Otomatis Radio)

  • radio radio mitsubishi outlander 2014

    radio radio mitsubishi outlander 2014

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/YEAR

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    radio radio mitsubishi outlander 2014 mitsubishi outlander 2014 Auto radio Hardware Parameter OS: sistem Android 7.1.2 CPU: Rock chip PX3 Cortex A9 RAM: SAMSUNG DDR3 2GB Lampu kilat: 16GB Radio: FM / AM GPS: SIRF III Layar: Layar capacitive lan multi-touch (Layar Hanstar Asli) Loader: FORYOU DL-30 Angkat: HITACHI...

    Hubungi Saiki

  • mitsubishi lancer 2015 pemain multimedia mobil

    mitsubishi lancer 2015 pemain multimedia mobil

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/YEAR

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    mitsubishi lancer 2015 pemain multimedia mobil mitsubishi lancer 2015 pemain multimedia mobil Hardware Parameter OS: sistem Android 7.1.2 CPU: Rock chip PX3 Cortex A9 RAM: SAMSUNG DDR3 2GB Lampu kilat: 16GB Radio: FM / AM GPS: SIRF III Layar: Layar capacitive lan multi-touch (Layar Hanstar Asli) Loader: FORYOU DL-30...

    Hubungi Saiki

  • radio mobil tesla android kanggo Renault Clio5 2020

    radio mobil tesla android kanggo Renault Clio5 2020

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti Android 9 PX6 kanggo Renault Clio 5 2020 1) Dibangun ing DSP nggawe swara apik DSP berkualitas tinggi bakal menehi daya pangolahan kanggo efek kualitas tinggi saka EQ ing piranti kanggo pangenalan swara, pambatalan swara aktif, lan ngubengi kemampuan swara. DSP premium uga mbutuhake kekuwatan sing...

    Hubungi Saiki

  • Tesla gaya anyar 12.2inch autoradio mobil universal

    Tesla gaya anyar 12.2inch autoradio mobil universal

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem sistem stereo mobil mobil universal universal KLYDE adol panas gaya anyar 9 9 taun 12.2 nganggo gps audio mobil universal 100 rotasi manual derajat Vertikal papat tombol tutul, layar orizontal h duwe telung tombol Dibangun ing Carplay Android otomatis (opsional

    Hubungi Saiki

  • sistem stereo 9 PX6 kanggo F150 2014

    sistem stereo 9 PX6 kanggo F150 2014

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti Android 9 PX6 kanggo Ford F150 2014 1 ) Dhukungan cepet-boot. Sawise instalasi, mesin iki mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting wiwit kaping 2. (Mesin liyane biasane 30 detik ) 2 ) Ndhukung muter telpon / audio Bluetooth, Sambungake buku telepon , kontak cepet, mikropon...

    Hubungi Saiki

  • 9inch radio navigasi K3 / RIO 2012 radio

    9inch radio navigasi K3 / RIO 2012 radio

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 kanggo Kia K3 / RIO 2012-2014 1) pamuter video mobil kanggo K3 / RIO 2013 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan dibutuhake); Dhukungan...

    Hubungi Saiki

  • 12.1inch Alphard 2016 pandhu arah radio mobil

    12.1inch Alphard 2016 pandhu arah radio mobil

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Toyota Alphard 2016-2020 1) pamuter multimedia otomatis kanggo Alphard 2020 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Ndhukung output meh kabeh menyang headrests, sanajan muter video saka kertu USB / SD, utawa video tabung Sampeyan online; Dibangun ing...

    Hubungi Saiki

  • Radio mobil Tesla Android kanggo Lexus ES240 ES350

    Radio mobil Tesla Android kanggo Lexus ES240 ES350

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Radio mobil Tesla Android kanggo Lexus ES240 ES350 CIRI KUNCI: - Tesla paling anyar Tesla 12.1 Inch super vertikal layar --- desain UI unik kita --Rockchip PX6 (3399) Android 9.0 Pie OS, Hexa Core, Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz), 4GB RAM lan 32GB / 64GB ROM - Modul Apple CarPlay Apple lan fungsi Auto Android kanggo...

    Hubungi Saiki

  • 12.1 "Radio mobil gaya android gaya tela kanggo Tundra

    12.1 "Radio mobil gaya android gaya tela kanggo Tundra

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    radio mobil android gaya gaya kanggo Tundra CIRI KUNCI: - Tesla paling anyar Tesla 12.1 Inch super vertikal layar --- desain UI unik kita --Rockchip PX6 (3399) Android 9.0 Pie OS, Hexa Core, Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz), 4GB RAM lan 32GB / 64GB ROM - Modul Apple CarPlay Apple lan fungsi Auto Android kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay

    Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio +...

    Hubungi Saiki

  • Android 9 nganggo radio mobil dsp kanggo HRV / VEZEL2013

    Android 9 nganggo radio mobil dsp kanggo HRV / VEZEL2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 octa kanggo Honda HRV / VEZEL 2013-2019 1) Dibangun ing DSP nggawe swara apik DSP sing berkualitas tinggi bakal menehi daya pangolahan kanggo efek kualitas dhuwur saka EQ ing piranti kanggo pangenalan swara, pambatalan swara aktif, lan ngubengi kemampuan swara. DSP Premium uga mbutuhake...

    Hubungi Saiki

  • android9 LAYAR RADIO kanggo Alfa Romeo Mito 2009

    android9 LAYAR RADIO kanggo Alfa Romeo Mito 2009

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 kanggo Alfa Romeo Mito 2009-2016 1 ) pamuter multimedia otomatis kanggo Alfa Romeo Mito 2013 ndhukung play audio / audio Bluetooth, buku telpon Sync, kontak telusuran cepet . 2) Ndhukung

    Hubungi Saiki

  • Radio mobil layar tutul Liberty Android

    Radio mobil layar tutul Liberty Android

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo Jeep Grand Cherokee Iki 7inch PX5 octa core 4G RAM, 32G lan 64G ROM gaya pandhu arah mobil anyar banget ing Eropa, bisa nginstal ing pirang-pirang jinis Jeep. Model iki pas karo: Grand Cherokee 1999-2004 / Liberty: 2002-2007 / Wrangler 2003-2006 / Chrysler 300M 1999-2004 /...

    Hubungi Saiki

  • 12.1inch tesla mobil autoradio kanggo Tundra 2014

    12.1inch tesla mobil autoradio kanggo Tundra 2014

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Toyota Tundra 2014-2018 1) Sistem PIE Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip high-end 4GB RAM, SIX Core 32GB / 64G ROM, Cote A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz), kanthi QCC3008 bluetooth 5.0 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing...

    Hubungi Saiki

  • Mobil Android dvd kanggo L200 2007-2014

    Mobil Android dvd kanggo L200 2007-2014

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mobil Android dvd kanggo L200 2007-2014 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio + AUX IN +...

    Hubungi Saiki

  • Sistem stereo tesla Android kanggo Dodge Ram 2014

    Sistem stereo tesla Android kanggo Dodge Ram 2014

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Dodge Ram 2014-2018 1.Sampeyan kontrol rodha siap, supaya bisa ngontrol musik kanthi aman. Kanthi fungsi kasebut, sampeyan bisa fokus kanthi langsung, sing bakal luwih gampang nyopir. Pemain multimedia 2.Android 9 kanggo Dodge Ram 2018 wis disetel 30 stasiun radio. Dibangun...

    Hubungi Saiki

  • Radio Mobil Sistem Android Kanggo CX-5 2017-2020

    Radio Mobil Sistem Android Kanggo CX-5 2017-2020

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Radio Mobil Sistem Android Kanggo CX-5 2017-2020 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio +...

    Hubungi Saiki

  • Radio android Tesla kanggo Alphard 2016-2020

    Radio android Tesla kanggo Alphard 2016-2020

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Radio android Tesla kanggo Alphard 2016-2020 CIRI KUNCI: - Tesla paling anyar Tesla 12.1 Inch super vertikal layar --- desain UI unik kita --Rockchip PX6 (3399) Android 9.0 Pie OS, Hexa Core, Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz), 4GB RAM lan 32GB / 64GB ROM - Modul Apple CarPlay Apple lan fungsi Auto Android kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Radio mobil 9inch kanggo CHR 2016 2018

    Radio mobil 9inch kanggo CHR 2016 2018

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo radio mobil Android kanggo toyota CHR 2016-2017 2018 1. Pandhuan mobil Android 10.0 kanggo toyota CHR 2016 2017 2018 - - Latar mburi dinamis khusus: latar mburi 7dynamik kasedhiya. Pelanggan uga bisa nggunakake gambar minangka latar mburi.Big layar Layar gedhe nyebarake tampilan sampeyan karo DSP, nggawa...

    Hubungi Saiki

  • otomatis radio android kanggo Seltos 2019

    otomatis radio android kanggo Seltos 2019

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti octa Android 9 PX5 kanggo KIA Seltos 2019-2020 1) Sistem Pie Android paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core & 32GB / 64GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet proses pamrosesan kanggo mbukak aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC...

    Hubungi Saiki

  • radio navigasi kanggo Hyundai Elantra 2014

    radio navigasi kanggo Hyundai Elantra 2014

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti inti 9X PX5 kanggo Hyundai Elantra 2014-2015 1) Sistem PIE Android paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, SIX Core 32GB / 64G ROM, Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz), 2) Dhukungan Cepet-cepet, sawise instalasi, pamuter video mobil iki mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting...

    Hubungi Saiki

  • pandhu arah radio kanggo Hyundai Elantra 2011

    pandhu arah radio kanggo Hyundai Elantra 2011

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti inti 9X PX5 kanggo Hyundai Elantra 2011-2013 1) Video mobil Hyundai Elantra 2011-2013 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan dibutuhake); Dhukungan...

    Hubungi Saiki

  • radio pamuter cd kanggo Ford Mondeo AT / MT 2007-2010

    radio pamuter cd kanggo Ford Mondeo AT / MT 2007-2010

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti octa Android 9/10 kanggo Ford Mondeo AT / MT 2007-2010 1) Navigasi mobil ndhukung Navigasi GPS, nginstal Google Map (tanpa data peta offline). 2) WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Alat ekstra dibutuhake); Dhukungan mundur kamera (Perangkat tambahan

    Hubungi Saiki

  • Stereo radio mobil Android 10 kanggo SMART 2018

    Stereo radio mobil Android 10 kanggo SMART 2018

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo radio mobil Android kanggo Benz Smart 2016 2017 2018 1. Pandhuan mobil Android 10.0 kanggo model benz cerdas 2016 2017 2018 - - Latar mburi dinamis pribadi: latar mburi 7dynamik kasedhiya. Pelanggan uga bisa nggunakake gambar minangka latar mburi.Big layar Layar gedhe nyebarake tampilan sampeyan karo DSP,...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • radio mobil tesla android kanggo Renault Clio5 2020
  • Tesla gaya anyar 12.2inch autoradio mobil universal
  • sistem stereo 9 PX6 kanggo F150 2014
  • 9inch radio navigasi K3 / RIO 2012 radio
  • 12.1inch Alphard 2016 pandhu arah radio mobil
  • Android 9 nganggo radio mobil dsp kanggo HRV / VEZEL2013
  • android9 LAYAR RADIO kanggo Alfa Romeo Mito 2009
  • Radio mobil layar tutul Liberty Android
  • Sistem stereo tesla Android kanggo Dodge Ram 2014
  • otomatis radio android kanggo Seltos 2019
  • radio navigasi kanggo Hyundai Elantra 2014
  • pandhu arah radio kanggo Hyundai Elantra 2011
  • radio pamuter cd kanggo Ford Mondeo AT / MT 2007-2010

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki