Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com

Mitsubishi Outlander Multimedia - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Mitsubishi Outlander Multimedia)

  • mitsubishi outlander multimedia sentuhan lengkap

    mitsubishi outlander multimedia sentuhan lengkap

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/YEAR

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    mitsubishi outlander multimedia sentuhan lengkap mitsubishi outlander multimedia Hardware Parameter multimedia lengkap OS: sistem Android 7.1.2 CPU: Rock chip PX3 Cortex A9 RAM: SAMSUNG DDR3 2GB Lampu kilat: 16GB Radio: FM / AM GPS: SIRF III Layar: Layar capacitive lan multi-touch (Layar Hanstar Asli) Loader: FORYOU...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter multimedia Duster 2015

    Pamuter multimedia Duster 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 octa kanggo Renault Duster 2015-2020 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD;...

    Hubungi Saiki

  • pamuter multimedia mobil kanggo Kia Carens 2013

    pamuter multimedia mobil kanggo Kia Carens 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo KIA Carens 2013-2017 1) DSP berkualitas tinggi bakal menehi daya pangolahan kanggo efek kualitas tinggi saka EQs piranti kanggo pangenalan swara, pambatalan swara aktif , lan kemampuan swara ngubengi. DSP premium uga mbutuhake kekuwatan sing sithik, luwih dawa umur baterei...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter multimedia audio gaya anyar kanggo CITY 2015

    Pamuter multimedia audio gaya anyar kanggo CITY 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo Honda CITY 2015-2019 1) Sistem PIE Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core 32GB / 64G ROM, Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz) 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Resolusi...

    Hubungi Saiki

  • Multimedia mobil multimedia FX25 / FX35 / FX37 / QX70 2008

    Multimedia mobil multimedia FX25 / FX35 / FX37 / QX70 2008

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Infiniti FX25 / FX35 / FX37 / QX70 2008-2014 1) Ndhukung fungsi link cermin, sampeyan bisa nggunakake GPS online telpon cerdas kanggo pangilon ing unit iki; Ndhukung fungsi DAB + (opsional / dibangun ing). 2) video mobil FX25 / FX35 / FX37 / QX70 2012 ndhukung GPS Navigasi; Dibangun...

    Hubungi Saiki

  • multimedia mobil mobil Android10 kanggo chery tiggo 4 2019

    multimedia mobil mobil Android10 kanggo chery tiggo 4 2019

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo chery tiggo 4 2019 1) Sistem PIE Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, SIX Core 32GB / 64G ROM, Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz), nganggo bluetooth BC6 5.0 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing...

    Hubungi Saiki

  • TOUAREG Android 8 sistem multimedia mobil

    TOUAREG Android 8 sistem multimedia mobil

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    TOUAREG Android 8 sistem multimedia mobil 1.Sampeyan kontrol rodha siap, supaya bisa ngontrol musik kanthi aman. Kanthi fungsi kasebut, sampeyan bisa fokus kanthi langsung, sing bakal nggawe nyopir luwih aman, TOUAREG Android 8 sistem multimedia mobil , ndhukung GPS-Enaktif, Dibangun GPS, CD Player, MP3. 2. Sistem...

    Hubungi Saiki

  • sistem multimedia mobil Android kanggo Nissan TIIDA 2008

    sistem multimedia mobil Android kanggo Nissan TIIDA 2008

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Nissan TIIDA 2008-2011 1) ANDROID PLAYER kanggo Nissan Tiida 2008-2011 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan dibutuhake);...

    Hubungi Saiki

  • 9.7inch tesla pamuter multimedia mobil kanggo Maxima 2016

    9.7inch tesla pamuter multimedia mobil kanggo Maxima 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Nissan Maxima 2016 1) video mobil kanggo Nissan Maxima 2016 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline). 2) Dhukungan Cepet-cepet, sawise instalasi, pandhu arah mobil iki kanggo Maxima 2016 mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting...

    Hubungi Saiki

  • Multimedia mobil 9 ing Android kanggo Nissan Teana 2013

    Multimedia mobil 9 ing Android kanggo Nissan Teana 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Nissan Teana 2013-2016 1) Sistem pie Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur saka 4GB RAM, Enem inti & 32GB / 64GB, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851...

    Hubungi Saiki

  • pamuter multimedia audio kanggo Nissan Navara 2017

    pamuter multimedia audio kanggo Nissan Navara 2017

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Nissan Navara 2017 1) Sistem pie Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur saka 4GB RAM, Enem inti & 32GB / 64GB, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter multimedia mobil Android kanggo E46 M3

    Pamuter multimedia mobil Android kanggo E46 M3

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pamuter multimedia mobil Android kanggo E46 M3 Iki stereo mobil bluetooth android kanggo E46 kanthi sistem operasi Android 9.0 paling anyar, memori 4 + 32G, CPU Octa-core, RDS radio khusus bermutu tinggi. 4 * 50w amplifier super power lan penyesuaian mutiara EQ kanggo rasa seneng audio sing luwih apik. Stereo mobil...

    Hubungi Saiki

  • stereo mobil multimedia kanggo CITY 2013

    stereo mobil multimedia kanggo CITY 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pamuter dvd otomotif kanggo Land Cruiser 2012 Sistem Android 9.0 paling anyar kanthi fleksibel, kompatibilitas lan privasi. Sampeyan bisa nginstal akeh aplikasi tanpa kuwatir, nikmati kecepatan pambuka sing luwih cepet, tanggapan sing paling cepet lan pengalaman pangguna sing paling cepet. Minangka salah sawijining...

    Hubungi Saiki

  • Olahraga Sistem Multimedia Android 2012

    Olahraga Sistem Multimedia Android 2012

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Olahraga Sistem Multimedia Android 2010 - 2012 Dekoding video 1080P HD kanggo nggawe pesta video definisi super 1280 × 720 resolusi tinggi, ndhukung kabeh format video umum MPEG1, MPEG2, H2.64, RMVB, VC1, H2.63, WMV, ASF, lan sapiturute, format apa wae sing diunduh saka jaringan iki Film bisa diputer kanthi cepet...

    Hubungi Saiki

  • sistem multimedia mobil nganggo gps kanggo JUKE 2016

    sistem multimedia mobil nganggo gps kanggo JUKE 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    sistem multimedia mobil nganggo gps kanggo JUKE 2014-2016 Sistem multimedia 8 inci mobil JUKE minangka salah sawijining jinis mobil Nissan sing duwe sistem 9.0 Android .V Navigasi karo GPS sistem navigasi satelit global, yaiku 4 faktor penting: sinyal satelit, resepsi sinyal, pangolahan sinyal lan database map. sistem...

    Hubungi Saiki

  • Bilstereo Multimedia Android kanggo Mondeo 2010

    Bilstereo Multimedia Android kanggo Mondeo 2010

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Bilstereo Multimedia Android kanggo Mondeo 2007-2010 Bilstereo Multimedia Android kanggo Mondeo sing dibangun ing Wi-Fi ngidini kecepatan download LTE luwih cepet lan akses internet luwih akeh, ing endi wae. Tuner radio sing dibangun ing RDS ngaktifake menehi stasiun 18FM & 12AM uga nganyari urip. Elektronik...

    Hubungi Saiki

  • android multimedia mobil kanggo KUGA 2018

    android multimedia mobil kanggo KUGA 2018

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    android multimedia mobil kanggo KUGA 2013 - 2018 Layar sentuhan kapasitif HD 1024X600 anyar: Layar tutul sing padha ditemokake ing ponsel pinter sampeyan, luwih responsif saka sadurunge. Radio Auto Otomatis Aftermarket iki kanggo KUGA minangka produk adol panas sing adol ing saindenging jagad. Aftermarket Android Auto...

    Hubungi Saiki

  • Mazda 6 2019 Player Mobil multimedia Mobil Android

    Mazda 6 2019 Player Mobil multimedia Mobil Android

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: kothak hadiah lan karton

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Klyde Factory Android Octa inti Mobil dvd Player Video Player kanggo Mazda 6 2019 Tutul layar nganggo Radio Klyde Android Car Multimedia duwe fungsi radio, pamuter CD, bluetooth, WIFI sing dibangun, link cermin, mp3, mp4 lan liya-liyane, lan layanan Google ndhukung, CPU yaiku Octa inti Rockchip PX5 Cortex A53, luwih...

    Hubungi Saiki

  • Sistem pandhu arah multimedia multimedia A-Kelas W169 2004-2012

    Sistem pandhu arah multimedia multimedia A-Kelas W169 2004-2012

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Sistem pandhu arah multimedia multimedia A-Kelas W169 2004-2012 Iki pandhu arah mobil Android A-Class W169 kanthi sistem Android 10 sing kuat, sampeyan bisa nikmati pengalaman pangguna sing lancar lan responsif. Ewonan aplikasi sing sampeyan pengin bisa didownload saka musik menyang game, luwih cepet tinimbang sing...

    Hubungi Saiki

  • multimedia 2 din android kanggo Qashqai 2013-2015

    multimedia 2 din android kanggo Qashqai 2013-2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Multimedia 2 din android kanggo Qashqai 2013-2015 Iki multimedia multimedia 2 kanggo Qashqai mung mbutuhake 1 detik kanggo boot sawise diinstal nalika liyane bisa uga udakara 30 detik. Multimedia unit 2 iki uga kanggo Qashqai nganggo sistem operasi Android 10 paling anyar, memori 4 + 64G, CPU Octa-core, RDS radio...

    Hubungi Saiki

  • multimedia mobil nganggo sistem navi kanggo Capture 2016

    multimedia mobil nganggo sistem navi kanggo Capture 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    multimedia mobil nganggo sistem navi kanggo Capture 2016 Cermin GPS online telpon ing pandhu arah GPS kendaraan Capture 2016 iki kanggo tampilan pandhu arah sing luwih akeh minangka panggunaan sing paling migunani kanggo fungsi iki. Kanggo telpon Android, sampeyan bisa ngilon lan ngontrol unit liwat sambungan kabel...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter multimedia mobil Android 9 kanggo Fokus anyar

    Pamuter multimedia mobil Android 9 kanggo Fokus anyar

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pamuter multimedia mobil Android 9 kanggo Fokus 2019-2020 anyar Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter multimedia mobil Android kanggo Kia Seltos 2019-2020

    Pamuter multimedia mobil Android kanggo Kia Seltos 2019-2020

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pamuter multimedia mobil Android kanggo Kia Seltos 2019-2020 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter multimedia mobil kanggo Fiat DOBLO 2016-2018

    Pamuter multimedia mobil kanggo Fiat DOBLO 2016-2018

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pamuter multimedia mobil kanggo Fiat DOBLO 2016-2018 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS +...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Pamuter multimedia Duster 2015
  • pamuter multimedia mobil kanggo Kia Carens 2013
  • Pamuter multimedia audio gaya anyar kanggo CITY 2015
  • Multimedia mobil multimedia FX25 / FX35 / FX37 / QX70 2008
  • multimedia mobil mobil Android10 kanggo chery tiggo 4 2019
  • sistem multimedia mobil Android kanggo Nissan TIIDA 2008
  • 9.7inch tesla pamuter multimedia mobil kanggo Maxima 2016
  • Multimedia mobil 9 ing Android kanggo Nissan Teana 2013
  • pamuter multimedia audio kanggo Nissan Navara 2017

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki