Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com

Multiplayer Tutul Outlander - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Multiplayer Tutul Outlander)

  • mitsubishi outlander multimedia sentuhan lengkap

    mitsubishi outlander multimedia sentuhan lengkap

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/YEAR

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    mitsubishi outlander multimedia sentuhan lengkap mitsubishi outlander multimedia Hardware Parameter multimedia lengkap OS: sistem Android 7.1.2 CPU: Rock chip PX3 Cortex A9 RAM: SAMSUNG DDR3 2GB Lampu kilat: 16GB Radio: FM / AM GPS: SIRF III Layar: Layar capacitive lan multi-touch (Layar Hanstar Asli) Loader: FORYOU...

    Hubungi Saiki

  • pamuter layar tutul tesla kanggo Renault Koleos 2017

    pamuter layar tutul tesla kanggo Renault Koleos 2017

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti Android 9 PX6 kanggo Renault Koleos 2017-2019 1 ) Dhukungan cepet-boot. Sawise instalasi, mesin iki mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake boot wiwit wektu kaping 2. (Mesin liyane biasane 30 detik ) 2 ) Dhukungan muter telpon / audio Bluetooth, Sambungake buku telepon , kontak cepet,...

    Hubungi Saiki

  • pamuter layar tutul Android 10 kanggo SMART 2011

    pamuter layar tutul Android 10 kanggo SMART 2011

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo Benz SMART 2011-2015 1) Sistem Android 10 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, SIX Core 32GB / 64G ROM, Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz) 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Resolusi layar:...

    Hubungi Saiki

  • Radio mobil layar tutul Liberty Android

    Radio mobil layar tutul Liberty Android

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo Jeep Grand Cherokee Iki 7inch PX5 octa core 4G RAM, 32G lan 64G ROM gaya pandhu arah mobil anyar banget ing Eropa, bisa nginstal ing pirang-pirang jinis Jeep. Model iki pas karo: Grand Cherokee 1999-2004 / Liberty: 2002-2007 / Wrangler 2003-2006 / Chrysler 300M 1999-2004 /...

    Hubungi Saiki

  • android9 tesla pamuter layar PX6 tutul kanggo Prado2010

    android9 tesla pamuter layar PX6 tutul kanggo Prado2010

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem sistem audio mobil inti kanggo Toyota Prado 2010-2013 1) pamuter video mobil kanggo Toyota Prado tesla 2012year ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat...

    Hubungi Saiki

  • 10,1 Layar Tutul Nissan Morano Car Player

    10,1 Layar Tutul Nissan Morano Car Player

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    10,1 Layar Tutul Nissan Morano Car DVD Player 1. T kang CPU saka DVD mobil Android 10.1 Inch Layar Nissan Morano Car DVD Player punika kotak inti Rockchip 3188 Cortex A9, iku luwih kuat lan luwih stabil. sing ndhukung fungsi radio, pamuter CD, bluetooth, WIFI sing dibangun, link kaca, mp3, mp4 lsp. 2. GPS dvd mobil...

    Hubungi Saiki

  • radio mobil layar tutul Android kanggo LC100 / LX470

    radio mobil layar tutul Android kanggo LC100 / LX470

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem mobil mobil autoradio kanggo Toyota LC100 / LX470 2003-2007 1) Android 9 PIE. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, layar

    Hubungi Saiki

  • 2015 Sistem Multiplayer Mobil Sistem Innova 2015

    2015 Sistem Multiplayer Mobil Sistem Innova 2015

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 5 Set/Sets

    2015 Sistem Multiplayer Mobil Sistem Innova 2015 OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio + AUX IN + DVR + Sambungake Gampang BT 5.0 (sambungan internet dening BT, 3 cara nelpon) Input kamera...

    Hubungi Saiki

  • 2in universal stereo mobil tutul lengkap

    2in universal stereo mobil tutul lengkap

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 50 Set/Sets

    2in universal stereo mobil tutul lengkap System and Hardware

    Hubungi Saiki

  • layar tutul dobel din kanggo Swift 2019

    layar tutul dobel din kanggo Swift 2019

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Layar dobel din kaping pindho kanggo Swift 2019 1. Kemampuan kanggo stream Spotify lan Pandora saka telpon liwat Bluetooth kanggo seneng mayuta-yuta lagu sing disenengi, lan nelpon telpon gratis nalika nyopir. 2. Konfigurasi wolung inti sing ngidini kacepetan lan kinerja sing paling luweh, utamane nalika mbukak akeh...

    Hubungi Saiki

  • Pemain stereo dvd stereo full Tutul

    Pemain stereo dvd stereo full Tutul

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pemain stereo dvd stereo full Tutul 1. Model iki kanggo pamuter dvd stereo dhingar E39 sing saiki stabil banget. Kita nampa layanan OEM. Sampeyan bisa nggunakake desain dhewe kanggo logo, kemasan lan UI. Kemampuan produksi kanggo pamuter dvd stereo dvd E39 Full Tutul mobil iki udakara udakara 20000 saben wulan, dadi,...

    Hubungi Saiki

  • Sistem multimedia mobil 9.0 Android kanggo Outlander 2014

    Sistem multimedia mobil 9.0 Android kanggo Outlander 2014

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 3.6KGS / Set 400 * 255 * 210MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Sistem multimedia mobil 9.0 Android kanggo Outlander 2014 1.Perangkat Fit kanggo mobil sampeyan: Unit iki dirancang kanggo cocog lan bisa digunakake kanthi sampurna karo mobil.Ing endi wae saka rancangan lan tampilan cocog kanggo sing paling pas. Nalika hardware saestu ndadekake unit iki nyambung lan komunikasi karo...

    Hubungi Saiki

  • Layar olahraga 2017-2018 mobil dvd layar tutul

    Layar olahraga 2017-2018 mobil dvd layar tutul

    • Brand: Klyde

    • Packaging: 6KGS / Setel 360 * 260 * 330MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Layar olahraga 2017-2018 mobil dvd layar tutul 1. Shenzhen Klyde Electronics Co, Ltd didegaké ing taun 2007. Kita minangka salah sawijining pimpinan utama ing China. Saiki, meh kabeh model DVD mobil kanggo macem-macem mobil. Sistem android stabil saiki, lan kita duwe akeh klien ing saindenging jagad. Iki layar tutul...

    Hubungi Saiki

  • Fokus 2012 layar dvd player tutul layar tutul

    Fokus 2012 layar dvd player tutul layar tutul

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/YEAR

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Fokus 2012 layar dvd player tutul layar tutul 1, Pandhu arah 3D: Stereo mobil dilengkapi fungsi pandhu arah nyata kanthi nyata kanthi akurasi. Fokus layar layar mobil dvd 2012 ing lokasi saiki, kacepetan, mileage, tampilan bangunan landmark, tampilan jalan 3D, telusuran tujuan lan arah swara swara, bakal dadi kanca...

    Hubungi Saiki

  • E46 audio audio E46 Full Tutul Android

    E46 audio audio E46 Full Tutul Android

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 3,5KGS / Setel 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/Year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    E46 audio audio E46 Full Tutul Android 1. E46 audio audio Tutul E46 kalebu Android lan Wince Car DVD Player, sing pengalaman 7 taun kanggo ngrancang, manufaktur lan pemasaran Pamuter DVD Car, kita duwe hubungan bisnis karo akeh klien sing dihargai saka Jepang, Rusia, Ukraine, Turkey, Spanyol , Jerman, Italia, Iran,...

    Hubungi Saiki

  • Navara 2016 layar tutul mobil dvd pamuter layar tengen

    Navara 2016 layar tutul mobil dvd pamuter layar tengen

    • Brand: Klyde

    • Packaging: 6KGS / Setel 360 * 260 * 330MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Navara 2016 layar tutul mobil dvd pamuter layar tengen 1. Kualitas model iki: Navara 2016 layar tutul layar dvd pamuter mobil tengen , wis dites kakehan sadurunge wiwit adol. Dadi, sampeyan bisa nggunakake tanpa kuwatir. Klyde bakal tetep riset babagan produk sing anyar lan luwih apik kanggo sampeyan. 2. Spesifikasi...

    Hubungi Saiki

  • Unit Kepala Android kanggo Outlander 2006-2012

    Unit Kepala Android kanggo Outlander 2006-2012

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Unit Kepala Android kanggo Outlander 2006-2012 Iki Unit Kepala Android kanggo Outlander kanthi sistem operasi Android 9.0 paling anyar, memori 4 + 32G, CPU Octa-core, RDS radio kustomisasi bermutu kualitas tinggi. 4 * 50w amplifier super power lan penyesuaian mutiara EQ kanggo rasa seneng audio sing luwih apik. Iki...

    Hubungi Saiki

  • pamuter dobd mobil pindho dvd kanggo Outlander 2014

    pamuter dobd mobil pindho dvd kanggo Outlander 2014

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    pamuter dobd mobil pindho dvd kanggo Outlander 2014 Apa sing ana ing dinoble kita kanggo Outlander 2014? 1. Kanthi unit dobel kaping pindho iki kanggo Outlander 2014, sampeyan bisa nggunakake sambungan internet kanthi BT. Kaping pisanan, pasang telpon iPhone utawa Android kanthi dinamis 9.0 dobel kaping pindho kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Multiplayer Bilstereo kanggo K5 OPTIMA 2015

    Multiplayer Bilstereo kanggo K5 OPTIMA 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Multiplayer Bilstereo kanggo K5 OPTIMA 2015 Minangka salah sawijining pabrikan DVD Car Car Android ing China, Klyde nduwe reputasi sing apik ing pirang-pirang negara, kayata Rusia, Turki, negara-negara GCC lan sapiturute. Iki menehi saran penjualan panas Bilstereo Multimedia kanggo K5, unit iki populer karo 10,1 inci...

    Hubungi Saiki

  • Multiplayer Bilstereo kanggo Outlander 2006-2012

    Multiplayer Bilstereo kanggo Outlander 2006-2012

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Android 8.0 PX5 Multiple Bilstereo kanggo Outlander 2006-2012 1. Piranti Android 8.0 paling anyar nambah panggunaan memori ing platform kanggo mesthekake yen app bisa mlaku kanthi efisien ing piranti sing nganggo RAM 4GB. Saiki sampeyan bisa nikmati respon cepet lan pengalaman operasi sing fasih nalika nglakokake...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter dvd otomotif kanggo Outlander 2014 dek

    Pamuter dvd otomotif kanggo Outlander 2014 dek

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pamuter dvd otomotif Android 8.0 PX5 kanggo Outlander 2014 kanthi dek 1. item iki bisa listrik ing DTV Box sing disambungake. dibangun ing DAB + Sistem, sambungake karo DAB + Box kita supaya bisa nggunakake fungsi iki. Sistem DVR sing dibangun, mung nyambung karo Kamera USB kanggo nggunakake fungsi Rekam Car. cathetan...

    Hubungi Saiki

  • pandhu arah mobil lan sistem hiburan kanggo Outlander 2014

    pandhu arah mobil lan sistem hiburan kanggo Outlander 2014

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Navigasi mobil lan sistem hiburan Android 8.0 PX5 KLD kanggo Outlander 2014 1. Piranti Android 8.0 paling anyar nambah panggunaan memori ing platform kanggo mesthekake yen app bisa mlaku kanthi efisien ing piranti sing nganggo RAM 4GB. Saiki sampeyan bisa nikmati respon cepet lan pengalaman operasi sing fasih nalika...

    Hubungi Saiki

  • Multiplayer Bilstereo kanggo Duster 2014-2016 Ora apik

    Multiplayer Bilstereo kanggo Duster 2014-2016 Ora apik

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Android 8.0 PX5 Multiple Bilstereo kanggo Duster 2014-2016 Ora apik 1. Android 8.0 Oreo, CPU: Octa-Core, 4GB RAM & 32GB ROM, radio radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resep radio sing apik. 2. Ndhukung mindhai diagnostik Bluetooth OBD2, digunakake karo aplikasi Torque kanggo njaluk kode kesalahan OBD,...

    Hubungi Saiki

  • Player Multiplayer 8.1 OS Android kanggo Kadjar 2016

    Player Multiplayer 8.1 OS Android kanggo Kadjar 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/YEAR

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Player Multiplayer 8.1 OS Android kanggo Kadjar 2016 1, Pandhu arah 3D: Player Multiplayer OS 8.1 Android kanggo Kadjar 2016 Stereo mobil dilengkapi fungsi pandhu arah nyata kanthi nyata ing saindenging jagad. Kanthi lokasi saiki, kecepatan, mileage, tampilan gedhong landmark, tampilan jalan 3D, telusuran tujuan lan...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • pamuter layar tutul tesla kanggo Renault Koleos 2017
  • pamuter layar tutul Android 10 kanggo SMART 2011
  • Radio mobil layar tutul Liberty Android
  • android9 tesla pamuter layar PX6 tutul kanggo Prado2010

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki