Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com

Nissan Juke Ora Maaf - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Nissan Juke Ora Maaf)

  • Multimedia Nissan Juke sing apik tenan

    Multimedia Nissan Juke sing apik tenan

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/YEAR

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Multimedia Nissan Juke sing apik tenan Hardware Parameter Hardware Nissan Juke OS: sistem Android 7.1.2 CPU: Rock chip PX3 Cortex A9 RAM: SAMSUNG DDR3 2GB Lampu kilat: 16GB Radio: FM / AM GPS: SIRF III Layar: Layar capacitive lan multi-touch (Layar Hanstar Asli) Loader: FORYOU DL-30 Angkat: HITACHI 860XH drive motor:...

    Hubungi Saiki

  • Tesla gaya anyar 12.2inch autoradio mobil universal

    Tesla gaya anyar 12.2inch autoradio mobil universal

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem sistem stereo mobil mobil universal universal KLYDE adol panas gaya anyar 9 9 taun 12.2 nganggo gps audio mobil universal 100 rotasi manual derajat Vertikal papat tombol tutul, layar orizontal h duwe telung tombol Dibangun ing Carplay Android otomatis (opsional

    Hubungi Saiki

  • GPS audio mobil Android kanggo Nissan Tenna 2019

    GPS audio mobil Android kanggo Nissan Tenna 2019

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo Tenna / Sylphy 2019-2020 1) Sistem Android PIE paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Resolusi layar: 1024 * 600, layar IPS; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) /...

    Hubungi Saiki

  • Sistem audio mobil Android kanggo Nissan Patrol 2013

    Sistem audio mobil Android kanggo Nissan Patrol 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Nissan Patrol 2013-2017 Manual AC 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD;...

    Hubungi Saiki

  • 12.1inch tesla mobil autoradio kanggo Tundra 2014

    12.1inch tesla mobil autoradio kanggo Tundra 2014

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Toyota Tundra 2014-2018 1) Sistem PIE Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip high-end 4GB RAM, SIX Core 32GB / 64G ROM, Cote A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz), kanthi QCC3008 bluetooth 5.0 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing...

    Hubungi Saiki

  • radio otomotif android kanggo Nissan TIIDA 2008

    radio otomotif android kanggo Nissan TIIDA 2008

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Nissan TIIDA 2008-2011 1) ANDROID PLAYER kanggo Nissan Tiida 2008-2011 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan dibutuhake);...

    Hubungi Saiki

  • sistem multimedia mobil Android kanggo Nissan TIIDA 2008

    sistem multimedia mobil Android kanggo Nissan TIIDA 2008

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Nissan TIIDA 2008-2011 1) ANDROID PLAYER kanggo Nissan Tiida 2008-2011 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan dibutuhake);...

    Hubungi Saiki

  • Multimedia mobil 9 ing Android kanggo Nissan Teana 2013

    Multimedia mobil 9 ing Android kanggo Nissan Teana 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Nissan Teana 2013-2016 1) Sistem pie Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur saka 4GB RAM, Enem inti & 32GB / 64GB, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851...

    Hubungi Saiki

  • pamuter multimedia audio kanggo Nissan Navara 2017

    pamuter multimedia audio kanggo Nissan Navara 2017

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Nissan Navara 2017 1) Sistem pie Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur saka 4GB RAM, Enem inti & 32GB / 64GB, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing...

    Hubungi Saiki

  • autoradio otomatis Android kanggo IX45 Santa Fe

    autoradio otomatis Android kanggo IX45 Santa Fe

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    autoradio otomatis Android kanggo IX45 Santa Fe Sistem hiburan multimedia unit iki kanggo IX45 ndhukung Fast-boot. Sawise instalasi, mesin iki mung butuh udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting wiwit kaping 2. (Mesin liyane biasane njupuk 30 detik.) Sistem hiburan multimedia mobil kanggo IX45 ndhukung GPS Navigasi...

    Hubungi Saiki

  • 12.1inch tesla Android autoradio kanggo Highlander 2015

    12.1inch tesla Android autoradio kanggo Highlander 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil inti Android 9 PX6 kanggo Toyota Highlander 2015-2017 Kamera 1.Backup: Nambah kamera serep kanthi otomatis ngalih menyang parkir pamuter video audio mobil 9 9 kanggo gambar Toyota Highlander 2015 nalika mbalikke. Opsi iki kalebu kamera serep anti banyu lan wengi sing bakal dipasang menyang posisi...

    Hubungi Saiki

  • autoradio android kanggo Vitara 2017

    autoradio android kanggo Vitara 2017

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Autoradio Android kanggo Vitara 2015 - 2017 Android autoradio kanggo Vitara 2015 - 2017 ndhukung kaca otomatis Android & layar, GPS Navigasi karo peta Google sing wis diinstal, telpon gratis lan streaming audio, radio radio Brand kanggo resep luwih apik, antena Wifi 4.9ft kanggo resepsi sinyal sing luwih apik,...

    Hubungi Saiki

  • sistem multimedia mobil nganggo gps kanggo JUKE 2016

    sistem multimedia mobil nganggo gps kanggo JUKE 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    sistem multimedia mobil nganggo gps kanggo JUKE 2014-2016 Sistem multimedia 8 inci mobil JUKE minangka salah sawijining jinis mobil Nissan sing duwe sistem 9.0 Android .V Navigasi karo GPS sistem navigasi satelit global, yaiku 4 faktor penting: sinyal satelit, resepsi sinyal, pangolahan sinyal lan database map. sistem...

    Hubungi Saiki

  • 10,1 Layar Tutul Nissan Morano Car Player

    10,1 Layar Tutul Nissan Morano Car Player

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    10,1 Layar Tutul Nissan Morano Car DVD Player 1. T kang CPU saka DVD mobil Android 10.1 Inch Layar Nissan Morano Car DVD Player punika kotak inti Rockchip 3188 Cortex A9, iku luwih kuat lan luwih stabil. sing ndhukung fungsi radio, pamuter CD, bluetooth, WIFI sing dibangun, link kaca, mp3, mp4 lsp. 2. GPS dvd mobil...

    Hubungi Saiki

  • tesla dsp mobil autoradio kanggo Camry 2006-2011

    tesla dsp mobil autoradio kanggo Camry 2006-2011

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Enem video mobil inti 9 PX6 kanggo Toyota Camry 2006-2011 1 .. layar tutul stereo mobil kanggo Camry2006 ndhukung GPS Navigasi, nginstal Google Map (tanpa data peta offline); Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), Dibangun ing internet WIFI / 4G (Perangkat tambahan dibutuhake). 2.Bangun ing DSP nggawe...

    Hubungi Saiki

  • Tesla Gaya Autoradio Android 9 GS300 GS460 GS450

    Tesla Gaya Autoradio Android 9 GS300 GS460 GS450

    • Brand: Klyde

    • Packaging: 3,5KGS / Set 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah 4Sets / CTN 14.8KGS / CTN 54 * 30 * 45CM / CTN

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Klyde 12,1 inci Tesla Gaya Autoradio Android 9 Lexus GS300 GS460 GS450 GS350 2004-2011 Lexus Tesla Gaya Autoradio paling anyar yaiku Andriod 9 4G RAM 64 ROM , dilengkapi Output video HDMI, amplifier 7851 IC, Muter Mobil, Bluetooth 5.0, input reversing AHD, boot cepet, dibangun ing DSP. Kapadhetan piksel 1024 * 768...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter dvd Android mobil kanggo Nissan Micra 2010-2015

    Pamuter dvd Android mobil kanggo Nissan Micra 2010-2015

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pamuter dvd Android mobil kanggo Nissan Micra 2010-2015 OS: sistem 9

    Hubungi Saiki

  • Klyde PX6 Tesla Autoradio Android 9 Prado 2010-2013

    Klyde PX6 Tesla Autoradio Android 9 Prado 2010-2013

    • Brand: Klyde

    • Packaging: 3,5KGS / Set 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah 4Sets / CTN 14.8KGS / CTN 54 * 30 * 45CM / CTN

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Klyde PX6 Tesla Autoradio Android 9 Prado 2010-2013 The PX6 paling anyar Tesla Autoradio Android 9 Prado punika Andriod 9 4G RAM 64 ROM, nerangake karo Output video HDMI, amplifier 7851 IC, Muter Mobil, Bluetooth 5.0, input reversing AHD, boot cepet, dibangun ing

    Hubungi Saiki

  • Klyde Tesla Autoradio Android Cerato K3 Forte 2013-2017

    Klyde Tesla Autoradio Android Cerato K3 Forte 2013-2017

    • Brand: Klyde

    • Packaging: 3,5KGS / Set 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah 4Sets / CTN 14.8KGS / CTN 54 * 30 * 45CM / CTN

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Klyde Tesla Autoradio Android Cerato K3 Forte 2013-2017 Paling anyar Klyde Tesla Autoradio Android Cerato punika Andriod 9 4G RAM 64 ROM, nerangake karo Output video HDMI, amplifier 7851 IC, Muter Mobil, Bluetooth 5.0, input reversing AHD, boot cepet, dibangun ing

    Hubungi Saiki

  • Tesla Gaya Autoradio Android 9 Land Cruiser 2007-2015

    Tesla Gaya Autoradio Android 9 Land Cruiser 2007-2015

    • Brand: Klyde

    • Packaging: 3,5KGS / Set 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah 4Sets / CTN 14.8KGS / CTN 54 * 30 * 45CM / CTN

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Tesla Gaya Autoradio Android 9 Land Cruiser 2007-2015 Tesla Gaya Autoradio Land Cruiser Tesla paling anyar yaiku Andriod 9 4G RAM 64 ROM , dilengkapi Output video HDMI, amplifier 7851 IC, Muter Mobil, Bluetooth 5.0, input reversing AHD, boot cepet, dibangun ing DSP. Kapadhetan

    Hubungi Saiki

  • 10.25 "autoradio android kanggo bmw e53 x5

    10.25 "autoradio android kanggo bmw e53 x5

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 300000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    10.25 "autoradio android kanggo bmw e53 x5 E53 (1999-2005) X5 (1999-2005)

    Hubungi Saiki

  • Layar inch 9 Android kanggo Korando 2019-2020

    Layar inch 9 Android kanggo Korando 2019-2020

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 10 Set/Sets

    Layar inch 9 Android kanggo Korando 2019-2020

    Hubungi Saiki

  • Pamuter multimedia mobil Android kanggo Nissan Tenna Sylphy

    Pamuter multimedia mobil Android kanggo Nissan Tenna Sylphy

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 10 Set/Sets

    Fitur: 1) Sistem inti octa Android 9.0 paling anyar, prosesor Rockchip PX5 paling dhuwur kanthi 4GB RAM & 32GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan...

    Hubungi Saiki

  • 2 din autoradio android kanggo Transit Custom 2016

    2 din autoradio android kanggo Transit Custom 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    2 din autoradio android kanggo Transit Custom 2016 Android 9.0 Transit Custom Android ing stereo stash Kompatibel karo kontrol setir: skip menyang lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa kudu muter tangan setir, nggawe perjalanan sampeyan aman lan luwih nyenengake. Transit Custom android...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Tesla gaya anyar 12.2inch autoradio mobil universal
  • GPS audio mobil Android kanggo Nissan Tenna 2019
  • Sistem audio mobil Android kanggo Nissan Patrol 2013
  • radio otomotif android kanggo Nissan TIIDA 2008
  • sistem multimedia mobil Android kanggo Nissan TIIDA 2008
  • Multimedia mobil 9 ing Android kanggo Nissan Teana 2013
  • pamuter multimedia audio kanggo Nissan Navara 2017
  • tesla dsp mobil autoradio kanggo Camry 2006-2011

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki