Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com

Pemain Multimedia Mitsubishi Lancer 2015 - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Pemain Multimedia Mitsubishi Lancer 2015)

  • mitsubishi lancer 2015 pemain multimedia mobil

    mitsubishi lancer 2015 pemain multimedia mobil

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/YEAR

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    mitsubishi lancer 2015 pemain multimedia mobil mitsubishi lancer 2015 pemain multimedia mobil Hardware Parameter OS: sistem Android 7.1.2 CPU: Rock chip PX3 Cortex A9 RAM: SAMSUNG DDR3 2GB Lampu kilat: 16GB Radio: FM / AM GPS: SIRF III Layar: Layar capacitive lan multi-touch (Layar Hanstar Asli) Loader: FORYOU DL-30...

    Hubungi Saiki

  • layar mobil Android kanggo Hyundai IX45 2015

    layar mobil Android kanggo Hyundai IX45 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti Android 9 PX6 kanggo Hyundai IX45 2015-2017 1) Dibangun ing DSP nggawe swara apik DSP berkualitas tinggi bakal menehi daya pangolahan kanggo efek kualitas dhuwur saka EQ ing piranti kanggo pangenalan swara, pambatalan swara aktif, lan ngubengi kemampuan swara. DSP premium uga mbutuhake kekuwatan sing...

    Hubungi Saiki

  • Sistem stereo Android 10 PX5 / PX6 AZERA 2015

    Sistem stereo Android 10 PX5 / PX6 AZERA 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 kanggo Hyundai AZERA 2015-2018 1) Sistem Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core & 32GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun;...

    Hubungi Saiki

  • pamuter Android kanggo Forester 2015

    pamuter Android kanggo Forester 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 kanggo Subaru Forester 2015-2018 1) Sistem PIE Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, SIX Core 32GB / 64G ROM, Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz) 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Resolusi layar:...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter multimedia Duster 2015

    Pamuter multimedia Duster 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 octa kanggo Renault Duster 2015-2020 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD;...

    Hubungi Saiki

  • pamuter multimedia mobil kanggo Kia Carens 2013

    pamuter multimedia mobil kanggo Kia Carens 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo KIA Carens 2013-2017 1) DSP berkualitas tinggi bakal menehi daya pangolahan kanggo efek kualitas tinggi saka EQs piranti kanggo pangenalan swara, pambatalan swara aktif , lan kemampuan swara ngubengi. DSP premium uga mbutuhake kekuwatan sing sithik, luwih dawa umur baterei...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter multimedia audio gaya anyar kanggo CITY 2015

    Pamuter multimedia audio gaya anyar kanggo CITY 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo Honda CITY 2015-2019 1) Sistem PIE Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core 32GB / 64G ROM, Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz) 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Resolusi...

    Hubungi Saiki

  • Multimedia mobil multimedia FX25 / FX35 / FX37 / QX70 2008

    Multimedia mobil multimedia FX25 / FX35 / FX37 / QX70 2008

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Infiniti FX25 / FX35 / FX37 / QX70 2008-2014 1) Ndhukung fungsi link cermin, sampeyan bisa nggunakake GPS online telpon cerdas kanggo pangilon ing unit iki; Ndhukung fungsi DAB + (opsional / dibangun ing). 2) video mobil FX25 / FX35 / FX37 / QX70 2012 ndhukung GPS Navigasi; Dibangun...

    Hubungi Saiki

  • pandhu arah mobil android tesla kanggo Murano 2015

    pandhu arah mobil android tesla kanggo Murano 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti oct Android 9 PX5 kanggo Nissan Murano 2015-2020 1) Sistem Pie Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core & 32GB / 64GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851...

    Hubungi Saiki

  • multimedia mobil mobil Android10 kanggo chery tiggo 4 2019

    multimedia mobil mobil Android10 kanggo chery tiggo 4 2019

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo chery tiggo 4 2019 1) Sistem PIE Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, SIX Core 32GB / 64G ROM, Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz), nganggo bluetooth BC6 5.0 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing...

    Hubungi Saiki

  • TOUAREG Android 8 sistem multimedia mobil

    TOUAREG Android 8 sistem multimedia mobil

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    TOUAREG Android 8 sistem multimedia mobil 1.Sampeyan kontrol rodha siap, supaya bisa ngontrol musik kanthi aman. Kanthi fungsi kasebut, sampeyan bisa fokus kanthi langsung, sing bakal nggawe nyopir luwih aman, TOUAREG Android 8 sistem multimedia mobil , ndhukung GPS-Enaktif, Dibangun GPS, CD Player, MP3. 2. Sistem...

    Hubungi Saiki

  • sistem multimedia mobil Android kanggo Nissan TIIDA 2008

    sistem multimedia mobil Android kanggo Nissan TIIDA 2008

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Nissan TIIDA 2008-2011 1) ANDROID PLAYER kanggo Nissan Tiida 2008-2011 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan dibutuhake);...

    Hubungi Saiki

  • 9.7inch tesla pamuter multimedia mobil kanggo Maxima 2016

    9.7inch tesla pamuter multimedia mobil kanggo Maxima 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Nissan Maxima 2016 1) video mobil kanggo Nissan Maxima 2016 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline). 2) Dhukungan Cepet-cepet, sawise instalasi, pandhu arah mobil iki kanggo Maxima 2016 mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting...

    Hubungi Saiki

  • Multimedia mobil 9 ing Android kanggo Nissan Teana 2013

    Multimedia mobil 9 ing Android kanggo Nissan Teana 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Nissan Teana 2013-2016 1) Sistem pie Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur saka 4GB RAM, Enem inti & 32GB / 64GB, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851...

    Hubungi Saiki

  • pamuter multimedia audio kanggo Nissan Navara 2017

    pamuter multimedia audio kanggo Nissan Navara 2017

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Nissan Navara 2017 1) Sistem pie Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur saka 4GB RAM, Enem inti & 32GB / 64GB, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing...

    Hubungi Saiki

  • amplifier radio mobil kanggo IX25 2015

    amplifier radio mobil kanggo IX25 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    amplifier radio mobil kanggo IX25 2014 - 2015 Penguat radio mobil kanggo IX25 2014 - 2015 ndhukung macem-macem jinis navigasi GPS & peta online / offline; Gampang nyambung WiFi lan hotspot kanggo internet; Bluetooth kanggo telpon bebas lancar lan musik streaming musik, sambungan Bluetooth lan sambungan cepet;...

    Hubungi Saiki

  • 12.1inch tesla Android autoradio kanggo Highlander 2015

    12.1inch tesla Android autoradio kanggo Highlander 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil inti Android 9 PX6 kanggo Toyota Highlander 2015-2017 Kamera 1.Backup: Nambah kamera serep kanthi otomatis ngalih menyang parkir pamuter video audio mobil 9 9 kanggo gambar Toyota Highlander 2015 nalika mbalikke. Opsi iki kalebu kamera serep anti banyu lan wengi sing bakal dipasang menyang posisi...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter multimedia mobil Android kanggo E46 M3

    Pamuter multimedia mobil Android kanggo E46 M3

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pamuter multimedia mobil Android kanggo E46 M3 Iki stereo mobil bluetooth android kanggo E46 kanthi sistem operasi Android 9.0 paling anyar, memori 4 + 32G, CPU Octa-core, RDS radio khusus bermutu tinggi. 4 * 50w amplifier super power lan penyesuaian mutiara EQ kanggo rasa seneng audio sing luwih apik. Stereo mobil...

    Hubungi Saiki

  • sistem navigasi kaping pindho kanggo Fokus 2015

    sistem navigasi kaping pindho kanggo Fokus 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    sistem navigasi kaping pindho kanggo Fokus 2015 Minangka salah sawijining pabrikan DVD Car Android Android ing China, Klyde nduwe reputasi sing apik ing pirang-pirang negara, kayata Rusia, Turki, negara-negara GCC lan sapiturute. Iki saranake dodolan panas Fokus 2015 dobel stereo Android 9 Car DVD, iki unit populer...

    Hubungi Saiki

  • stereo mobil multimedia kanggo CITY 2013

    stereo mobil multimedia kanggo CITY 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pamuter dvd otomotif kanggo Land Cruiser 2012 Sistem Android 9.0 paling anyar kanthi fleksibel, kompatibilitas lan privasi. Sampeyan bisa nginstal akeh aplikasi tanpa kuwatir, nikmati kecepatan pambuka sing luwih cepet, tanggapan sing paling cepet lan pengalaman pangguna sing paling cepet. Minangka salah sawijining...

    Hubungi Saiki

  • sistem audio mobil kanggo Golf 7 2015

    sistem audio mobil kanggo Golf 7 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    sistem audio mobil kanggo Golf 7 2015 Apa sampeyan bosen nalika nyopir ing perjalanan? Unit kepala Klyde Golf 7 2015 nggawe kanca lelungan sing sampurna kanggo sampeyan, nawakake audio lan visual sing paling apik kanggo perjalanan dalan. Unit kepala Golf 7 2015 iki dilengkapi Radio, WiFi, Bluetooth, GPS Navigasi lan...

    Hubungi Saiki

  • Olahraga Sistem Multimedia Android 2012

    Olahraga Sistem Multimedia Android 2012

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Olahraga Sistem Multimedia Android 2010 - 2012 Dekoding video 1080P HD kanggo nggawe pesta video definisi super 1280 × 720 resolusi tinggi, ndhukung kabeh format video umum MPEG1, MPEG2, H2.64, RMVB, VC1, H2.63, WMV, ASF, lan sapiturute, format apa wae sing diunduh saka jaringan iki Film bisa diputer kanthi cepet...

    Hubungi Saiki

  • sistem multimedia mobil nganggo gps kanggo JUKE 2016

    sistem multimedia mobil nganggo gps kanggo JUKE 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    sistem multimedia mobil nganggo gps kanggo JUKE 2014-2016 Sistem multimedia 8 inci mobil JUKE minangka salah sawijining jinis mobil Nissan sing duwe sistem 9.0 Android .V Navigasi karo GPS sistem navigasi satelit global, yaiku 4 faktor penting: sinyal satelit, resepsi sinyal, pangolahan sinyal lan database map. sistem...

    Hubungi Saiki

  • Bilstereo Multimedia Android kanggo Mondeo 2010

    Bilstereo Multimedia Android kanggo Mondeo 2010

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Bilstereo Multimedia Android kanggo Mondeo 2007-2010 Bilstereo Multimedia Android kanggo Mondeo sing dibangun ing Wi-Fi ngidini kecepatan download LTE luwih cepet lan akses internet luwih akeh, ing endi wae. Tuner radio sing dibangun ing RDS ngaktifake menehi stasiun 18FM & 12AM uga nganyari urip. Elektronik...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • layar mobil Android kanggo Hyundai IX45 2015
  • Sistem stereo Android 10 PX5 / PX6 AZERA 2015
  • pamuter Android kanggo Forester 2015
  • Pamuter multimedia Duster 2015
  • pamuter multimedia mobil kanggo Kia Carens 2013
  • Pamuter multimedia audio gaya anyar kanggo CITY 2015
  • Multimedia mobil multimedia FX25 / FX35 / FX37 / QX70 2008
  • pandhu arah mobil android tesla kanggo Murano 2015
  • multimedia mobil mobil Android10 kanggo chery tiggo 4 2019
  • sistem multimedia mobil Android kanggo Nissan TIIDA 2008
  • 9.7inch tesla pamuter multimedia mobil kanggo Maxima 2016
  • Multimedia mobil 9 ing Android kanggo Nissan Teana 2013
  • pamuter multimedia audio kanggo Nissan Navara 2017

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki