Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com

Pemain Multipleks X X - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Pemain Multipleks X X)

  • Pamuter multimedia mobil Nissan X Trail

    Pamuter multimedia mobil Nissan X Trail

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/YEAR

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pamuter multimedia mobil Nissan X Trail Pemain multimedia mobil Nissan X Trail Hardware Parameter OS: sistem Android 7.1.2 CPU: Rock chip PX3 Cortex A9 RAM: SAMSUNG DDR3 2GB Lampu kilat: 16GB Radio: FM / AM GPS: SIRF III Layar: Layar capacitive lan multi-touch (Layar Hanstar Asli) Loader: FORYOU DL-30 Angkat: HITACHI...

    Hubungi Saiki

  • Pemain mobil android Tesla kanggo CIVIC 2016-2017

    Pemain mobil android Tesla kanggo CIVIC 2016-2017

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pemain mobil android Tesla kanggo CIVIC 2016-2017 Resolusi layar: 1920 * 1080 IPS OS: sistem 9.0 Android CPU: Rockchip PX6 (3399) Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz), 6 Intine RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul TEF6686 Radio + QCC3008 BT 5.0 + TDA7851 Amplifer GPS + AUX IN + DVR +...

    Hubungi Saiki

  • Pemain pandhu arah dvd Honda Vezel HRV Android mobil

    Pemain pandhu arah dvd Honda Vezel HRV Android mobil

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pemain pandhu arah dvd Honda Vezel HRV Android mobil 2015 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS...

    Hubungi Saiki

  • Pemain dvd stereo mobil kompas

    Pemain dvd stereo mobil kompas

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 3.6KGS / Setel 470 * 280 * 330MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/Year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pemain dvd stereo mobil kompas Pemain stereo dvd stereo mobil kalebu android lan wince Car DVD Player, sing pengalaman 7 taun kanggo ngrancang, manufaktur lan pemasaran Pamuter DVD Car, kita duwe hubungan bisnis karo akeh klien sing dihargai saka Jepang, Rusia, Ukraina, Turki, Spanyol, Jerman , Italia, Iran, Pakistan,...

    Hubungi Saiki

  • Pemain mobil dvd GPS kanggo Seat IBIZA 2013

    Pemain mobil dvd GPS kanggo Seat IBIZA 2013

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 300000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pemain mobil dvd GPS kanggo Seat IBIZA 2013 Fitur: 1) Sistem inti octa Android 9.0 paling anyar, prosesor Rockchip PX5 paling dhuwur kanthi 4GB RAM & 32GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi.

    Hubungi Saiki

  • Pemain DVD Mobil DVD Kanggo Mercedes-Benz W211 (2002-2008)

    Pemain DVD Mobil DVD Kanggo Mercedes-Benz W211 (2002-2008)

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 300000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pemain DVD Mobil DVD Kanggo Mercedes-Benz W211 (2002-2008) Kelas E2 W211 (2002-2008) CLS W219 (04-08) G-Kelas w463

    Hubungi Saiki

  • Pemain stereo dvd stereo full Tutul

    Pemain stereo dvd stereo full Tutul

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pemain stereo dvd stereo full Tutul 1. Model iki kanggo pamuter dvd stereo dhingar E39 sing saiki stabil banget. Kita nampa layanan OEM. Sampeyan bisa nggunakake desain dhewe kanggo logo, kemasan lan UI. Kemampuan produksi kanggo pamuter dvd stereo dvd E39 Full Tutul mobil iki udakara udakara 20000 saben wulan, dadi,...

    Hubungi Saiki

  • 2019 Pemain mobil inti octa mobil dvd panas

    2019 Pemain mobil inti octa mobil dvd panas

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 3.6KGS / Set 400 * 255 * 210MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    2019 Pemain mobil inti octa mobil dvd panas 1.DAB: Cepet kanggo siaran audio digital, DAB minangka teknologi radio digital sing maju kanggo stasiun radio siaran nggabungake sawetara fitur kanggo nyuda masalah gangguan lan gangguan sinyal. Kanthi swara berkualitas tinggi, nawakake program radio luwih saka spektrum...

    Hubungi Saiki

  • Sing misuwur ing pemain mobil mlayu kanggo w211

    Sing misuwur ing pemain mobil mlayu kanggo w211

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 3.6KGS / Set 400 * 255 * 210MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Sing misuwur ing pemain mobil mlayu kanggo w211 Pengangkatane, 270 buruh trampil lan 34 insinyur R&D lan teknisi sing duwe trampil lan ahli sing tansah nambah lan ngembangake produk kanggo nyukupi kebutuhan klien. Kita uga duwe tim QC sing ketat lan tim layanan profesional @ penjualan profesional sing bisa...

    Hubungi Saiki

  • Pemain stereo dvd mobil Civic 2016

    Pemain stereo dvd mobil Civic 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/YEAR

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pemain stereo dvd mobil Civic 2016 1, Pandhu arah 3D: Stereo mobil dilengkapi fungsi pandhu arah nyata kanthi nyata kanthi akurasi. Pamuter dvd stereo mobil Civic 2016 Kanthi lokasi saiki, kecepatan, mileage, tampilan gedhong landmark, tampilan jalan 3D, telusuran tujuan lan arah swara swara, bakal dadi kanca sing...

    Hubungi Saiki

  • Pemain stereo dvd stereo ing mobil 2011-2014

    Pemain stereo dvd stereo ing mobil 2011-2014

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/YEAR

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pemain stereo dvd stereo ing mobil 2011-2014 1, TPMS: Sesambungan karo unit kepala iki kanthi instalasi sing gampang, TPMS nglaporake informasi tekanan tekanan ban nyata-wektu liwat layar piksi utawa lampu peringatan tekanan rendah sing gampang kanggo mbantu ngirit I30 2011-2014 stereo mobil dvd panggunaan bahan bakar...

    Hubungi Saiki

  • Pemain stereo dvd stereo I20 2014-2015

    Pemain stereo dvd stereo I20 2014-2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/YEAR

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pemain stereo dvd stereo I20 2014-2015 1. I20 2014-2015 pamuter stereo dvd mobil: Ndhukung fitur sing gampang disambungake: Kompatibel karo smartphone lan piranti Android, fitur sing gampang nyambung bisa ngontrol kontrol ing antarane smartphone lan kepala mobil. Sampeyan mung bisa nyambung lan nyinkronake smartphone...

    Hubungi Saiki

  • Pemain stereo dvd mobil CIVIC 2012

    Pemain stereo dvd mobil CIVIC 2012

    • Brand: Klyde

    • Packaging: 3,5KGS / Setel 370 * 330 * 270MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 sets per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pemain stereo dvd mobil CIVIC 2012 1. Model iki kanggo pamuter dvd stereo CIVIC 2012 banget stabil saiki. Kita nampa layanan OEM. Sampeyan bisa nggunakake desain dhewe kanggo logo, kemasan lan UI. Kemampuan produksi kita kanggo dvd mobil iki kanggo pamuter dvd stereo dvd CIVIC 2012 udakara udakara 20000 saben wulan,...

    Hubungi Saiki

  • Pemain stereo dvd stere Sandero Duster

    Pemain stereo dvd stere Sandero Duster

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 3.6KGS / Set 400 * 255 * 210MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pemain stereo dvd stere Sandero Duster 1. Spesifikasi pamuter dvd stereo mobil Sandero Duster kayata: HD layar: 1024 * 600 OS: sistem 9.0 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8-inti Frenqency Utama: 1.6GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32 GB Layar capacitive multi-touch GPS + IPOD + BT + Radio + AUX IN + DVR 2...

    Hubungi Saiki

  • model anyar 8inch pemain DVD DVD universal

    model anyar 8inch pemain DVD DVD universal

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Model anyar Android 9.0 8inch pandhu arah mobil universal 1.up / mudhun / kiwa / tengen nyetel sudut, layar 2,5D universal universal Inti inti AndAndroid 9.0 PX5 dibangun ing video mobil DSP 3.8in tutul lengkap Dibangun ing pandhu arah auto Carplay universal Car

    Hubungi Saiki

  • 2018 Pemain mobil stereo dvd IX35 Tucson

    2018 Pemain mobil stereo dvd IX35 Tucson

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 3.6KGS / Set 400 * 255 * 210MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    2018 Pemain mobil stereo dvd IX35 Tucson 1. Pamuter dvd mobil iki kanggo pamuter 2018 dvd stike dvd TXson mobil ndhukung dvd pandhu arah GPS. Mobil dvd GPS kanggo kualitas apik, kita menehi garansi 12 wulan, cpu yaiku Octa inti Rockchip PX5 Cortex A53, luwih kuat lan luwih stabil. 2. Resolusi layar yaiku HD 1024 *...

    Hubungi Saiki

  • 2017 Pemain stereo dvd mobil Rio

    2017 Pemain stereo dvd mobil Rio

    • Brand: Klyde

    • Packaging: 6KGS / Setel 360 * 260 * 330MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    2017 Pemain stereo dvd mobil Rio 1. Shenzhen Klyde Electronics Co, Ltd didegaké ing taun 2007. Kita minangka salah sawijining pimpinan utama ing China. Saiki, meh kabeh model DVD mobil kanggo macem-macem mobil. Sistem android stabil saiki, lan kita duwe akeh klien ing saindenging jagad. Pamuter dvd stereo mobil Rio...

    Hubungi Saiki

  • Pemain mobil dvd Klyde kanggo SAGITAR 2012-2014

    Pemain mobil dvd Klyde kanggo SAGITAR 2012-2014

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pemain mobil dvd Klyde kanggo SAGITAR 2012-2014 Minangka salah sawijining pabrikan DVD Car Car Android ing China, Klyde nduwe reputasi sing apik ing pirang-pirang negara, kayata Rusia, Turki, negara GCC dlld. Iki nyaranake para pemain dvd mobil sales panas kanggo SAGITAR, unit iki populer karo 10,1 inci IPS lan anti...

    Hubungi Saiki

  • Elektronik pemain dvd mobil kanggo JUKE 2014-2016

    Elektronik pemain dvd mobil kanggo JUKE 2014-2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Elektronik pemain 8,0 PX5 mobil dvd pemain kanggo JUKE 2014-2016 Fitur tombol 1) Sistem Oreo Android paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core & 32GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli...

    Hubungi Saiki

  • Pemain dvd dobel kaping pindho kanggo Wagon R 2016-2018

    Pemain dvd dobel kaping pindho kanggo Wagon R 2016-2018

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Android 8,0 PX5 pindho dvd pamuter pindho kanggo Wagon R 2016-2018 Fitur tombol 1) Sistem Oreo Android paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core & 32GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli...

    Hubungi Saiki

  • Pemain dvd mobil kanggo ML W163 2002-2005

    Pemain dvd mobil kanggo ML W163 2002-2005

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pemain mobil dvd mobil Android 8.0 PX5 kanggo ML W163 2002-2005 1. Android Oreo 8.0 minangka kekuwatan sing bakal dianggep. Tambah daya lan prestasine ndadekake sistem operasi kudu dadi sistem. 2. Nggunakake smartphone kanggo nggawe hotspot Wi-Fi, utawa tuku dongle 4G. Dadi akeh cara kanggo ngakses internet. Sampeyan...

    Hubungi Saiki

  • Pemain Multiplayer Mobil Mobil Murah Insigina 2009-2012

    Pemain Multiplayer Mobil Mobil Murah Insigina 2009-2012

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/YEAR

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pemain Multiplayer Mobil Mobil Murah Insigina 2009-2012 1, Pandhu arah 3D: Stereo mobil dilengkapi fungsi pandhu arah nyata kanthi nyata kanthi akurasi. Kanthi lokasi saiki, kacepetan, mileage, tampilan gedhong landmark, tampilan jalan 3D, telusuran tujuan lan arah swara swara siji-siji, Pemain Mobil Mobil Murah...

    Hubungi Saiki

  • Pemain Multimedia OS 8,1 OS kanggo Sonata 2016

    Pemain Multimedia OS 8,1 OS kanggo Sonata 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/YEAR

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pemain Multimedia OS 8,1 OS kanggo Sonata 2016 1, Pandhu arah 3D: Stereo mobil dilengkapi fungsi pandhu arah nyata kanthi nyata kanthi akurasi. Kanthi lokasi saiki, kacepetan, mileage, tampilan gedhong landmark, tampilan jalan 3D, telusuran tujuan lan arah swara swara, Android 8.1 OS Multimedia Player kanggo Sonata...

    Hubungi Saiki

  • Pemain Multiplayer Mobil Mobil E46 1998-2005

    Pemain Multiplayer Mobil Mobil E46 1998-2005

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/YEAR

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pemain Multiplayer Mobil Mobil E46 1998-2005 1, Pandhu arah 3D: Stereo mobil dilengkapi fungsi pandhu arah nyata kanthi nyata kanthi akurasi. Kanthi lokasi saiki, kecepatan, mileage, tampilan gedhong landmark, tampilan jalan 3D, telusuran tujuan lan arah swara swara siji, Murah Mobil Mobil Mobil E46 1998-2005 bakal...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki