Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com

Pemain Radio Mobil - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Pemain Radio Mobil)

  • ANDROID CAR DVD kanggo SUPERB

    ANDROID CAR DVD kanggo SUPERB

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    ANDROID CAR DVD kanggo SUPERB 1.Volkswagen SUPERB ANDROID CAR DVD minangka DVD mobil khusus kanggo VW, luwih becik kanggo mobil asli, bisa kompatibilitas mobil asli kabeh fungsi lan seneng-seneng. 2. Ndhukung fitur sing gampang disambungake: radio mobil SUPERB Kompatibel karo smartphone lan piranti Android, fitur sing...

    Hubungi Saiki

  • 2016 Player System Dvd Mobil Gps Navigasi

    2016 Player System Dvd Mobil Gps Navigasi

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    2016 Player System Dvd Mobil Gps Navigasi 1.2016 Skoda Gps Navigation Car Dvd System Player iku kanca sing paling apik karo wong-wong ing dalan .Nalika mbantu wong ngerteni cara sing bener, bisa mbantu wong ngirit wektu lan luwih aman, bisa ditemokake nalika sampeyan mbebayani. unit kita nyengkuyung ing saindenging...

    Hubungi Saiki

  • DVD mobil Android kanggo Ford Fokus 2015

    DVD mobil Android kanggo Ford Fokus 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 6KGS / Setel 360 * 260 * 330MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    DVD mobil Android kanggo Ford Fokus 2015 (Ford Android Car Dvd) 1. Shenzhen Klyde Electronics.Co. Ltd minangka produsen paling asli saka DVD mobil Android ing lapangan iki. Pabrik kita duwe pusat manufaktur 10000-kothak, sing kapasitas produksi saben wulan udakara 20000 pcs. Model iki kanggo Ford Fokus 2015 banget...

    Hubungi Saiki

  • C4 2012-2014 canbus kalebu pamuter dvd

    C4 2012-2014 canbus kalebu pamuter dvd

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 6KGS / Setel 360 * 260 * 330MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    C4 2012-2014 canbus kalebu pamuter dvd 1. Iki layar layar lebar, Pemain radio Mobil layar HD Screen forC4 2012-2014 canbus klebu pamuter dvd saka setting Sensitif radio dhuwur, bakal nampa swara, tabel ora jelas, nanging yen sensitivitas sithik, bisa uga Filter kanthi otomatis ora jelas, yen radio FM sing ditampa...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter mobil dvd C4 2005-2011

    Pamuter mobil dvd C4 2005-2011

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 6KGS / Setel 360 * 260 * 330MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pamuter mobil dvd C4 2005-2011 1. Iki layar layar lebar, Pemain radio Mobil layar HD layar kanggo pamuter fitness dvd C4 2005-2011 saka setelan sensitivitas radio dhuwur, bakal nampa swara, tabel ora jelas, nanging yen sensitivitas sithik, bisa nyaring kanthi otomatis ora jelas, yen radio FM sing ditampa normal....

    Hubungi Saiki

  • 6,2 inci 1 din pamuter dvd mobil universal

    6,2 inci 1 din pamuter dvd mobil universal

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 6KGS / Setel 360 * 260 * 330MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    6,2 inci 1 din pamuter dvd mobil universal 1. Iki layar layar lebar, Pemain radio Mobil Skrin HD kanggo 6,2 inci 1 din universal pamuter dvd pamuter setelan sensitivitas radio dhuwur, bakal nampa swara, tabel ora cetha, nanging yen sensitivitas sithik, bisa nyaring kanthi otomatis ora jelas, yen radio FM sing ditampa...

    Hubungi Saiki

  • 6.2 "1 Din DVD Player Kanggo Universal

    6.2 "1 Din DVD Player Kanggo Universal

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 6KGS / Setel 360 * 260 * 330MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    6.2 "1 Din DVD Player Kanggo Universal 1. Iki layar layar lebar, Pemain radio Mobil Skrin HD kanggo 6,2 inci 1 din universal pamuter dvd pamuter setelan sensitivitas radio dhuwur, bakal nampa swara, tabel ora cetha, nanging yen sensitivitas sithik, bisa nyaring kanthi otomatis ora jelas, yen radio FM sing ditampa...

    Hubungi Saiki

  • S5 mobil dvd radio kanggo seri mobil JAC

    S5 mobil dvd radio kanggo seri mobil JAC

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 6KGS / Setel 360 * 260 * 330MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    S5 mobil dvd radio kanggo seri mobil JAC 1. Iki layar layar lebar, Pemain radio Mobil layar HD layar kanggo radio dvd mobil S5 kanggo seri mobil JAC saka setelan sensitivitas radio dhuwur, bakal nampa swara, tabel ora jelas, nanging yen sensitivitas sithik, bisa nyaring kanthi otomatis ora jelas, yen radio FM sing...

    Hubungi Saiki

  • Android 5.1 7.1 inti kotak Kanggo Citroen C4

    Android 5.1 7.1 inti kotak Kanggo Citroen C4

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 6KGS / Setel 360 * 260 * 330MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 5.1 7.1 inti kotak Kanggo Citroen C4 1. Iki layar layar lebar, Pemain radio Mobil layar HD layar kanggo pamuter fitness dvd C4 2005-2011 saka setelan sensitivitas radio dhuwur, bakal nampa swara, tabel ora jelas, nanging yen sensitivitas sithik, bisa nyaring kanthi otomatis ora jelas, yen radio FM sing ditampa...

    Hubungi Saiki

  • Hyundai ix25 otomatis gps

    Hyundai ix25 otomatis gps

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Hyundai ix25 otomatis gps 1. GPS gps Hyundai ix25 iki cocog kanggo HYUNDAI IX25, ndhukung Bluetooth-Enaktif, GPS Dibangun, Pemain CD, MP3. Sistem pandhu arah GPS sing dibangun, ndhukung TOM TOM, IGO 8, ROUTE 66, NAVI TEL etc. 2. Sampeyan uga bisa muter puter maneh musik nirkabel saka GPS auto Hyundai ix25. Plug...

    Hubungi Saiki

  • S10 mobil 8,0 dvd

    S10 mobil 8,0 dvd

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    S10 8.0 multimedia mobil nganggo sistem GPS 1. S10 8.0 multimedia mobil nganggo sistem GPS- - Latar mburi dinamis khusus: 7 latar mburi dinamis kasedhiya. Pelanggan uga bisa nggunakake gambar minangka latar mburi. 2. Pemain radio Mobil HD layar kanggo model iki. Setelan sensitivitas radio dhuwur, bakal nampa swara,...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter multimedia mobil Ford Transit 2016 kanthi GPS

    Pamuter multimedia mobil Ford Transit 2016 kanthi GPS

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/YEAR

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pamuter multimedia mobil Ford Transit 2016 kanthi GPS Pamuter multimedia mobil Ford Transit 2016 kanthi Parameter Hardware GPS OS: sistem Android 8.0 CPU: Rock chip PX5 Cortex A53 RAM: SAMSUNG DDR3 4GB Lampu kilat: 32GB Radio: FM / AM GPS: SIRF III Layar: Layar capacitive lan multi-touch (Layar Hanstar Asli) Loader:...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter dvd mobil Android 8.0 kanggo Wagon R 2016-2018

    Pamuter dvd mobil Android 8.0 kanggo Wagon R 2016-2018

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 6KGS / Setel 360 * 260 * 330MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    DVD mobil Android kanggo Suzuki Wagon R 2016-2018 1.KLYDE Electronics Co, Ltd minangka perusahaan berteknologi tinggi profesional khusus kanggo ngembangake, pabrik lan sade mobil dvd Android. Kita minangka wiwitan pangembangan sistem Android lan android kita paling stabil. Saiki produk paling anyar yaiku mobil dvd...

    Hubungi Saiki

  • Radio mobil 4,0 4GB RAM kanggo Mazda CX-5 2017

    Radio mobil 4,0 4GB RAM kanggo Mazda CX-5 2017

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 6KGS / Setel 360 * 260 * 330MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    DVD mobil Android kanggo Mazda CX-5 2017 1.KLYDE Electronics Co, Ltd minangka perusahaan berteknologi tinggi profesional khusus kanggo ngembangake, pabrik lan sade mobil dvd Android. Kita minangka wiwitan pangembangan sistem Android lan android kita paling stabil. Saiki produk paling anyar yaiku dvd mobil Android...

    Hubungi Saiki

  • Andorid 8.1 mobil autoradio dvd kanggo Alphard

    Andorid 8.1 mobil autoradio dvd kanggo Alphard

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 6KGS / Setel 360 * 260 * 330MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    DVD mobil Android kanggo Alphard 2007-2013 1 .KLYDE Electronics Co, Ltd minangka perusahaan berteknologi tinggi profesional khusus kanggo ngembangake, pabrik lan sade mobil dvd Android. Kita minangka wiwitan pangembangan sistem Android lan android kita paling stabil. Saiki produk paling anyar yaiku mobil dvd Android...

    Hubungi Saiki

  • Octa inti mobil Android dvd kanggo Rio 2018

    Octa inti mobil Android dvd kanggo Rio 2018

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 6KGS / Setel 360 * 260 * 330MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pemain DVD DVD Piranti Android kanggo KIA Rio 2018 1.KLYDE Electronics Co, Ltd minangka perusahaan berteknologi tinggi profesional khusus kanggo ngembangake, pabrik lan sade mobil dvd Android. Kita minangka wiwitan pangembangan sistem Android lan android kita paling stabil. Saiki produk paling anyar yaiku dvd mobil...

    Hubungi Saiki

  • TOUAREG 2015-2016 pamuter mobil dvd Android

    TOUAREG 2015-2016 pamuter mobil dvd Android

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 6KGS / Setel 360 * 260 * 330MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pemain DVD DVD Piranti Android kanggo VW Touareg 2015-2016 1.KLYDE Electronics Co, Ltd minangka perusahaan berteknologi tinggi profesional khusus kanggo ngembangake, pabrik lan sade mobil dvd Android. Kita minangka wiwitan pangembangan sistem Android lan android kita paling stabil. Saiki produk paling anyar yaiku dvd...

    Hubungi Saiki

  • Mobil dvd Android kanggo Verna 2017

    Mobil dvd Android kanggo Verna 2017

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 6KGS / Setel 360 * 260 * 330MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pamuter DVD Car Car Android kanggo Hyundai verna 2017 1.KLYDE Electronics Co, Ltd minangka perusahaan berteknologi tinggi profesional khusus kanggo ngembangake, pabrik lan sade mobil dvd Android. Kita minangka wiwitan pangembangan sistem Android lan android kita paling stabil. Saiki produk paling anyar yaiku dvd mobil...

    Hubungi Saiki

  • layar mobil Android kanggo Hyundai IX45 2015

    layar mobil Android kanggo Hyundai IX45 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti Android 9 PX6 kanggo Hyundai IX45 2015-2017 1) Dibangun ing DSP nggawe swara apik DSP berkualitas tinggi bakal menehi daya pangolahan kanggo efek kualitas dhuwur saka EQ ing piranti kanggo pangenalan swara, pambatalan swara aktif, lan ngubengi kemampuan swara. DSP premium uga mbutuhake kekuwatan sing...

    Hubungi Saiki

  • radio mobil tesla android kanggo Renault Clio5 2020

    radio mobil tesla android kanggo Renault Clio5 2020

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti Android 9 PX6 kanggo Renault Clio 5 2020 1) Dibangun ing DSP nggawe swara apik DSP berkualitas tinggi bakal menehi daya pangolahan kanggo efek kualitas tinggi saka EQ ing piranti kanggo pangenalan swara, pambatalan swara aktif, lan ngubengi kemampuan swara. DSP premium uga mbutuhake kekuwatan sing...

    Hubungi Saiki

  • Tesla gaya anyar 12.2inch autoradio mobil universal

    Tesla gaya anyar 12.2inch autoradio mobil universal

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem sistem stereo mobil mobil universal universal KLYDE adol panas gaya anyar 9 9 taun 12.2 nganggo gps audio mobil universal 100 rotasi manual derajat Vertikal papat tombol tutul, layar orizontal h duwe telung tombol Dibangun ing Carplay Android otomatis (opsional

    Hubungi Saiki

  • layar mobil android kanggo Toyota Corolla 2019

    layar mobil android kanggo Toyota Corolla 2019

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo Toyota Corolla 2019-2020 1) pamuter video mobil kanggo Toyota Corolla 2019 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan...

    Hubungi Saiki

  • GPS audio mobil Android 10 kanggo I20 2018

    GPS audio mobil Android 10 kanggo I20 2018

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 octa kanggo Hyundai I20 2018-2019 LHD Eropah 1) Dhukungan Fast-boot, sawise instalasi, pamuter dvd iki kanggo I20 mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting wiwit kaping 2. (Mesin liyane biasane njupuk 30 detik) 2) Ndhukung pamuter DVD / audio muter pamuter DVD , buku...

    Hubungi Saiki

  • Pandhu arah mobil 9.7inch kanggo Honda CIVIC 2016

    Pandhu arah mobil 9.7inch kanggo Honda CIVIC 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Honda CIVIC 2016-2017 1 ) Dhukungan cepet-boot. Sawise instalasi, mesin iki mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting wiwit kaping 2. (Mesin liyane biasane 30 detik ) 2 ) Ndhukung muter telpon / audio Bluetooth, Sambungake buku telepon , kontak cepet,...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • layar mobil Android kanggo Hyundai IX45 2015
  • radio mobil tesla android kanggo Renault Clio5 2020
  • Tesla gaya anyar 12.2inch autoradio mobil universal
  • layar mobil android kanggo Toyota Corolla 2019
  • GPS audio mobil Android 10 kanggo I20 2018
  • Pandhu arah mobil 9.7inch kanggo Honda CIVIC 2016

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki