Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com

Player Dvd Audio Vw Tiguan - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Player Dvd Audio Vw Tiguan)

  • VW Tiguan 10.1 "DVD Digital Tutul Mobil DVD DVD

    VW Tiguan 10.1 "DVD Digital Tutul Mobil DVD DVD

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    VW Tiguan 10.1 "DVD Digital Tutul Mobil DVD DVD 1.VW Tiguan 10.1 "DVD Digital Tutul Lampu DVD DVD minangka fungsi paling anyar kanthi sistem operasi paling anyar ing Android 7.1.1 , Rockchip PX3 Cortex A9, 4 inti, kecepatan pangolahan sing cepet lan lancar kanggo ngakses menyang peralatan apa wae. Aku pinter...

    Hubungi Saiki

  • GPS audio mobil Android 10 kanggo I20 2018

    GPS audio mobil Android 10 kanggo I20 2018

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 octa kanggo Hyundai I20 2018-2019 LHD Eropah 1) Dhukungan Fast-boot, sawise instalasi, pamuter dvd iki kanggo I20 mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting wiwit kaping 2. (Mesin liyane biasane njupuk 30 detik) 2) Ndhukung pamuter DVD / audio muter pamuter DVD , buku...

    Hubungi Saiki

  • audio mobil Android kanggo Tiguan 2010

    audio mobil Android kanggo Tiguan 2010

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo VW Tiguan 2010-2016 Kamera 1.Backup: Nambah kamera serep kanthi otomatis ngalih gambar parkir nalika mbalikke. Opsi iki kalebu kamera serep anti banyu lan wengi sing bakal dipasang menyang posisi lampu plato lisensi mobil lan kabel kanggo menehi sambungan. 2.Bluetooth: Kanthi swara...

    Hubungi Saiki

  • Sistem audio mobil toyota C-HR 2016 Android

    Sistem audio mobil toyota C-HR 2016 Android

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti octa Android 9 PX5 kanggo Toyota C-HR 2016-2018 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD;...

    Hubungi Saiki

  • GPS audio mobil Android kanggo Nissan Tenna 2019

    GPS audio mobil Android kanggo Nissan Tenna 2019

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo Tenna / Sylphy 2019-2020 1) Sistem Android PIE paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Resolusi layar: 1024 * 600, layar IPS; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) /...

    Hubungi Saiki

  • Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay

    Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio +...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter multimedia audio gaya anyar kanggo CITY 2015

    Pamuter multimedia audio gaya anyar kanggo CITY 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo Honda CITY 2015-2019 1) Sistem PIE Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core 32GB / 64G ROM, Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz) 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Resolusi...

    Hubungi Saiki

  • pamuter dvd mobil Android kanggo Lexus RX300 / RX330 / RX350 2004

    pamuter dvd mobil Android kanggo Lexus RX300 / RX330 / RX350 2004

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil inti Android 9 PX6 kanggo Lexus RX300 / RX330 / RX350 2004-2007 1.Sandhingake karo kontrol setir: skip menyang lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa kudu mandhegake steering steering, supaya perjalanan sampeyan aman lan luwih nyenengake kanthi stereo mobil iki....

    Hubungi Saiki

  • GPS audio mobil kanggo toyota Alphard 2008

    GPS audio mobil kanggo toyota Alphard 2008

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Toyota Alphard 2008-2015 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD; Ndhukung...

    Hubungi Saiki

  • Sistem audio mobil Android kanggo Nissan Patrol 2013

    Sistem audio mobil Android kanggo Nissan Patrol 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Nissan Patrol 2013-2017 Manual AC 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD;...

    Hubungi Saiki

  • Sylphy 2006 Android 9 mobil audio GPS

    Sylphy 2006 Android 9 mobil audio GPS

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Nissan Sylphy 2006-2009 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD; Ndhukung...

    Hubungi Saiki

  • Audio mobil Android 9 IS250 / IS300 / IS200 IS220 / IS350 2005

    Audio mobil Android 9 IS250 / IS300 / IS200 IS220 / IS350 2005

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil inti Android 9 PX6 kanggo Lexus IS250 / IS300 / IS200IS220 / IS350 2005-2012 1.Puter multimedia 9 Android iki kanggo LexusIS250 / IS300 / IS200IS220 / IS350 2005 dilengkapi karo fungsi biru-untu lan buku telepon biru. Sampeyan bisa nyelarasake buku telepon saka ponsel menyang stereo mobil banjur...

    Hubungi Saiki

  • sistem audio mobil kanggo Infiniti GX G37 / G25 / G35 2008

    sistem audio mobil kanggo Infiniti GX G37 / G25 / G35 2008

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Infiniti Infiniti GX G37 / G25 / G35 2008-2014 O radio mobil kualitas sampeyan nggunakake piranti lunak lan piranti lunak paling apik, sistem Android 10 Q Octa Core CPU yaiku Rockchip PX5, luwih unggul tinimbang Kripik liyane. Ing ngisor iki fitur, RAM: SAMSUNG 4GB DDR3; ROM 64GB;...

    Hubungi Saiki

  • Mobil Android dvd kanggo L200 2007-2014

    Mobil Android dvd kanggo L200 2007-2014

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mobil Android dvd kanggo L200 2007-2014 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio + AUX IN +...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter dvd mobil Android 10 kanggo Mercedes-Benz SLK

    Pamuter dvd mobil Android 10 kanggo Mercedes-Benz SLK

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pamuter dvd mobil Android 10 kanggo Mercedes-Benz SLK 2004-2012 SLK-Kelas R171 (SLK200 / 280/300/350/55) 2004-2012 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem Android 10.0 CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8

    Hubungi Saiki

  • Pamuter mobil dvd Android 10.0 kanggo jip 1999-2004

    Pamuter mobil dvd Android 10.0 kanggo jip 1999-2004

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pamuter mobil dvd Android 10.0 kanggo jip 1999-2004 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS +...

    Hubungi Saiki

  • android player dvd android kanggo LC100 VXR 2005

    android player dvd android kanggo LC100 VXR 2005

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti oct Android 9 kanggo PX5 kanggo Toyota LC 100 VXR 2005-2007 1) Sistem Pie Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core & 32GB / 64GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC...

    Hubungi Saiki

  • PELANGGAN ANDROID kanggo VW Touareg 2011-2017

    PELANGGAN ANDROID kanggo VW Touareg 2011-2017

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti inti 9X PX5 kanggo VW Touareg 2011-2017 1 ) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Resolusi layar: 1024 * 600P, layar IPS. 2 ) Video mobil iki ndhukung GPS Navigasi, nginstal Google Map; Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), internet WIFI / 4G;...

    Hubungi Saiki

  • audio mobil kanggo VW Golf 7 2013

    audio mobil kanggo VW Golf 7 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti octa Android 9/10 kanggo Ford Mondeo AT / MT 2007-2010 1) Navigasi mobil ndhukung Navigasi GPS, nginstal Google Map (tanpa data peta offline). 2) WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Alat ekstra dibutuhake); Dhukungan mundur kamera (Perangkat tambahan

    Hubungi Saiki

  • pamuter multimedia audio kanggo Nissan Navara 2017

    pamuter multimedia audio kanggo Nissan Navara 2017

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Nissan Navara 2017 1) Sistem pie Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur saka 4GB RAM, Enem inti & 32GB / 64GB, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing...

    Hubungi Saiki

  • audio mobil profesional kanggo Sorento 2016

    audio mobil profesional kanggo Sorento 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    audio mobil profesional kanggo Sorento 2015 - 2016 Pamuter dvd stereo mobil Sorento ndhukung USB flash drive, pamuter MP3 & kertu Micro SD kanthi panyimpenan nganti 64GB. Minangka salah sawijining pabrikan DVD Car Android Android ing China, Klyde nduwe reputasi sing apik ing pirang-pirang negara, kayata Rusia,...

    Hubungi Saiki

  • sistem audio mobil kanggo Golf 7 2015

    sistem audio mobil kanggo Golf 7 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    sistem audio mobil kanggo Golf 7 2015 Apa sampeyan bosen nalika nyopir ing perjalanan? Unit kepala Klyde Golf 7 2015 nggawe kanca lelungan sing sampurna kanggo sampeyan, nawakake audio lan visual sing paling apik kanggo perjalanan dalan. Unit kepala Golf 7 2015 iki dilengkapi Radio, WiFi, Bluetooth, GPS Navigasi lan...

    Hubungi Saiki

  • pamuter dvd mobil Android kanggo SAGITAR 2016

    pamuter dvd mobil Android kanggo SAGITAR 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    pamuter dvd mobil Android kanggo SAGITAR 2015-2016 Minangka salah sawijining pabrikan DVD Car Android Android ing China, Klyde nduwe reputasi sing apik ing pirang-pirang negara, kayata Rusia, Turki, negara GCC lan sapiturute. Iki nyaranake dvd mobil mobil dvd panas kanggo SAGITAR, unit iki populer karo 10,1 inci IPS...

    Hubungi Saiki

  • Audio Klyde audio audio kanggo CAMRY 2012-2013

    Audio Klyde audio audio kanggo CAMRY 2012-2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Audio Klyde audio audio kanggo CAMRY 2012-2013 Minangka salah sawijining pabrikan DVD Car Android Android ing China, Klyde nduwe reputasi sing apik ing pirang-pirang negara, kayata Rusia, Turki, negara-negara GCC lan sapiturute. Iki nyaranake audio mobil mobil ponsel panas kanggo CAMRY, unit iki populer karo 10,1 inci...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • GPS audio mobil Android 10 kanggo I20 2018
  • audio mobil Android kanggo Tiguan 2010
  • Sistem audio mobil toyota C-HR 2016 Android
  • GPS audio mobil Android kanggo Nissan Tenna 2019
  • Pamuter multimedia audio gaya anyar kanggo CITY 2015
  • pamuter dvd mobil Android kanggo Lexus RX300 / RX330 / RX350 2004
  • GPS audio mobil kanggo toyota Alphard 2008
  • Sistem audio mobil Android kanggo Nissan Patrol 2013
  • Audio mobil Android 9 IS250 / IS300 / IS200 IS220 / IS350 2005
  • sistem audio mobil kanggo Infiniti GX G37 / G25 / G35 2008
  • android player dvd android kanggo LC100 VXR 2005
  • PELANGGAN ANDROID kanggo VW Touareg 2011-2017
  • audio mobil kanggo VW Golf 7 2013
  • pamuter multimedia audio kanggo Nissan Navara 2017

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki