Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com

Player Dvd Nissan Qashqai Car - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Player Dvd Nissan Qashqai Car)

  • 10,1 inci NISSAN Qashqai Car DVD Player

    10,1 inci NISSAN Qashqai Car DVD Player

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    10,1 inci NISSAN Qashqai Car DVD Player 1. T kang CPU saka DVD mobil Android 10.1 inch NISSAN Qashqai Car DVD Player punika kotak inti Rockchip 3188 Cortex A9, iku luwih kuat lan luwih stabil. sing ndhukung fungsi radio, pamuter CD, bluetooth, WIFI sing dibangun, link kaca, mp3, mp4 lsp. 2. GPS dvd mobil iki 2 din...

    Hubungi Saiki

  • pamuter multimedia mobil kanggo Kia Carens 2013

    pamuter multimedia mobil kanggo Kia Carens 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo KIA Carens 2013-2017 1) DSP berkualitas tinggi bakal menehi daya pangolahan kanggo efek kualitas tinggi saka EQs piranti kanggo pangenalan swara, pambatalan swara aktif , lan kemampuan swara ngubengi. DSP premium uga mbutuhake kekuwatan sing sithik, luwih dawa umur baterei...

    Hubungi Saiki

  • GPS audio mobil Android kanggo Nissan Tenna 2019

    GPS audio mobil Android kanggo Nissan Tenna 2019

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo Tenna / Sylphy 2019-2020 1) Sistem Android PIE paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Resolusi layar: 1024 * 600, layar IPS; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) /...

    Hubungi Saiki

  • Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay

    Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio +...

    Hubungi Saiki

  • pamuter dvd mobil Android kanggo Lexus RX300 / RX330 / RX350 2004

    pamuter dvd mobil Android kanggo Lexus RX300 / RX330 / RX350 2004

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil inti Android 9 PX6 kanggo Lexus RX300 / RX330 / RX350 2004-2007 1.Sandhingake karo kontrol setir: skip menyang lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa kudu mandhegake steering steering, supaya perjalanan sampeyan aman lan luwih nyenengake kanthi stereo mobil iki....

    Hubungi Saiki

  • Sistem audio mobil Android kanggo Nissan Patrol 2013

    Sistem audio mobil Android kanggo Nissan Patrol 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Nissan Patrol 2013-2017 Manual AC 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD;...

    Hubungi Saiki

  • Mobil Android dvd kanggo L200 2007-2014

    Mobil Android dvd kanggo L200 2007-2014

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mobil Android dvd kanggo L200 2007-2014 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio + AUX IN +...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter dvd mobil Android 10 kanggo Mercedes-Benz SLK

    Pamuter dvd mobil Android 10 kanggo Mercedes-Benz SLK

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pamuter dvd mobil Android 10 kanggo Mercedes-Benz SLK 2004-2012 SLK-Kelas R171 (SLK200 / 280/300/350/55) 2004-2012 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem Android 10.0 CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8

    Hubungi Saiki

  • Pamuter mobil dvd Android 10.0 kanggo jip 1999-2004

    Pamuter mobil dvd Android 10.0 kanggo jip 1999-2004

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pamuter mobil dvd Android 10.0 kanggo jip 1999-2004 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS +...

    Hubungi Saiki

  • android player dvd android kanggo LC100 VXR 2005

    android player dvd android kanggo LC100 VXR 2005

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti oct Android 9 kanggo PX5 kanggo Toyota LC 100 VXR 2005-2007 1) Sistem Pie Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core & 32GB / 64GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC...

    Hubungi Saiki

  • radio otomotif android kanggo Nissan TIIDA 2008

    radio otomotif android kanggo Nissan TIIDA 2008

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Nissan TIIDA 2008-2011 1) ANDROID PLAYER kanggo Nissan Tiida 2008-2011 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan dibutuhake);...

    Hubungi Saiki

  • sistem multimedia mobil Android kanggo Nissan TIIDA 2008

    sistem multimedia mobil Android kanggo Nissan TIIDA 2008

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Nissan TIIDA 2008-2011 1) ANDROID PLAYER kanggo Nissan Tiida 2008-2011 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan dibutuhake);...

    Hubungi Saiki

  • Multimedia mobil 9 ing Android kanggo Nissan Teana 2013

    Multimedia mobil 9 ing Android kanggo Nissan Teana 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Nissan Teana 2013-2016 1) Sistem pie Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur saka 4GB RAM, Enem inti & 32GB / 64GB, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851...

    Hubungi Saiki

  • pamuter multimedia audio kanggo Nissan Navara 2017

    pamuter multimedia audio kanggo Nissan Navara 2017

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Nissan Navara 2017 1) Sistem pie Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur saka 4GB RAM, Enem inti & 32GB / 64GB, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing...

    Hubungi Saiki

  • pamuter dvd mobil Android kanggo SAGITAR 2016

    pamuter dvd mobil Android kanggo SAGITAR 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    pamuter dvd mobil Android kanggo SAGITAR 2015-2016 Minangka salah sawijining pabrikan DVD Car Android Android ing China, Klyde nduwe reputasi sing apik ing pirang-pirang negara, kayata Rusia, Turki, negara GCC lan sapiturute. Iki nyaranake dvd mobil mobil dvd panas kanggo SAGITAR, unit iki populer karo 10,1 inci IPS...

    Hubungi Saiki

  • Audio Car Android kanggo IX35 TUCSON 2015

    Audio Car Android kanggo IX35 TUCSON 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Audio Car Android kanggo IX35 TUCSON 2015 Iki Unit Audio Mobil Android kanggo IX35 ndhukung Android Auto & Puter. Minangka salah sawijining pabrikan DVD Car Android Android ing China, Klyde nduwe reputasi sing apik ing pirang-pirang negara, kayata Rusia, Turki, negara GCC lan sapiturute. Iki disaranake adol...

    Hubungi Saiki

  • KLYDE Honda CRV Android 9 Car DVD

    KLYDE Honda CRV Android 9 Car DVD

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    KLYDE Honda CRV Android 9 Car DVD Kanthi panrima radio Klyde DAB +, sampeyan bisa nikmati luwih akeh saluran radio siaran audio digital favorit kanthi kualitas swara kaya CD. Minangka salah sawijining pabrikan DVD Car Android Android ing China, Klyde nduwe reputasi sing apik ing pirang-pirang negara, kayata Rusia,...

    Hubungi Saiki

  • Mazda 6 2019 Player Mobil multimedia Mobil Android

    Mazda 6 2019 Player Mobil multimedia Mobil Android

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: kothak hadiah lan karton

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Klyde Factory Android Octa inti Mobil dvd Player Video Player kanggo Mazda 6 2019 Tutul layar nganggo Radio Klyde Android Car Multimedia duwe fungsi radio, pamuter CD, bluetooth, WIFI sing dibangun, link cermin, mp3, mp4 lan liya-liyane, lan layanan Google ndhukung, CPU yaiku Octa inti Rockchip PX5 Cortex A53, luwih...

    Hubungi Saiki

  • Mazda 3 Axela 2014 Player Car DVD Android

    Mazda 3 Axela 2014 Player Car DVD Android

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: kothak hadiah lan karton

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Klyde Factory Android Octa inti Mobil dvd Player Video Player kanggo Mazda 3 / Axela 2013-2014 Tutul Layar nganggo Radio , Klyde Android Car Multimedia duwe fungsi radio, pamuter CD, bluetooth, WIFI sing dibangun, link cermin, mp3, mp4 lan liya-liyane, lan layanan google ndhukung, CPU yaiku Octa inti Rockchip PX5...

    Hubungi Saiki

  • multimedia 2 din android kanggo Qashqai 2013-2015

    multimedia 2 din android kanggo Qashqai 2013-2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Multimedia 2 din android kanggo Qashqai 2013-2015 Iki multimedia multimedia 2 kanggo Qashqai mung mbutuhake 1 detik kanggo boot sawise diinstal nalika liyane bisa uga udakara 30 detik. Multimedia unit 2 iki uga kanggo Qashqai nganggo sistem operasi Android 10 paling anyar, memori 4 + 64G, CPU Octa-core, RDS radio...

    Hubungi Saiki

  • 10,1 Layar Tutul Nissan Morano Car Player

    10,1 Layar Tutul Nissan Morano Car Player

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    10,1 Layar Tutul Nissan Morano Car DVD Player 1. T kang CPU saka DVD mobil Android 10.1 Inch Layar Nissan Morano Car DVD Player punika kotak inti Rockchip 3188 Cortex A9, iku luwih kuat lan luwih stabil. sing ndhukung fungsi radio, pamuter CD, bluetooth, WIFI sing dibangun, link kaca, mp3, mp4 lsp. 2. GPS dvd mobil...

    Hubungi Saiki

  • Universal Single Din Android Car DVD Player

    Universal Single Din Android Car DVD Player

    • Brand: Klyde

    • Kemampuan Supply: 35000pcs/month

    • Certificate: CE/FCC/IATF16949

    • Model No.: KD-8600

    Video Mobil Android Klyde 1 Din Universal Fitur Piksel layar: 1024 * 600 OS: sistem 9 Android CPU: ROCKCHIP PX6 (3399), inti Cotex A72 + A53,6 Frekuensi utama: Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz) RAM: 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB / 64GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio + AUX IN + DVR + Sambungake Gampang BT 5.0...

    Hubungi Saiki

  • 10.1 Inch PX6 Universal Car Radio

    10.1 Inch PX6 Universal Car Radio

    • Brand: Klyde

    • Packaging: kothak hadiah ing karton

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Certificate: CE/FCC/IATF16949

    Klyde 10,1 inci Universal Car Car DVD PX6 64GB Fitur Piksel layar: 1024 * 600 OS: sistem 9 Android CPU: ROCKCHIP PX6 (3399), inti Cotex A72 + A53,6 Frekuensi utama: Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz) RAM: 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB / 64GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio + AUX IN + DVR + Sambungake Gampang BT...

    Hubungi Saiki

  • Audio Audio Car Mobil 12.1 '' Tesla kanggo Mondeo 2013-2017

    Audio Audio Car Mobil 12.1 '' Tesla kanggo Mondeo 2013-2017

    • Brand: Klyde

    • Packaging: kothak hadiah ing karton

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Certificate: CE/FCC/IATF16949

    Klyde Anyar 12.1 inci Tesla Player PX6 64GB Mobil DVD PX6 Android Gambar Gambar Produk Deskrip

    Hubungi Saiki

  • Video
  • pamuter multimedia mobil kanggo Kia Carens 2013
  • GPS audio mobil Android kanggo Nissan Tenna 2019
  • pamuter dvd mobil Android kanggo Lexus RX300 / RX330 / RX350 2004
  • Sistem audio mobil Android kanggo Nissan Patrol 2013
  • android player dvd android kanggo LC100 VXR 2005
  • radio otomotif android kanggo Nissan TIIDA 2008
  • sistem multimedia mobil Android kanggo Nissan TIIDA 2008
  • Multimedia mobil 9 ing Android kanggo Nissan Teana 2013
  • pamuter multimedia audio kanggo Nissan Navara 2017

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki