Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com

Player Dvd Vw Tiguan Car - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Player Dvd Vw Tiguan Car)

  • VW Tiguan 10.1 "DVD Digital Tutul Mobil DVD DVD

    VW Tiguan 10.1 "DVD Digital Tutul Mobil DVD DVD

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    VW Tiguan 10.1 "DVD Digital Tutul Mobil DVD DVD 1.VW Tiguan 10.1 "DVD Digital Tutul Lampu DVD DVD minangka fungsi paling anyar kanthi sistem operasi paling anyar ing Android 7.1.1 , Rockchip PX3 Cortex A9, 4 inti, kecepatan pangolahan sing cepet lan lancar kanggo ngakses menyang peralatan apa wae. Aku pinter...

    Hubungi Saiki

  • audio mobil Android kanggo Tiguan 2010

    audio mobil Android kanggo Tiguan 2010

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo VW Tiguan 2010-2016 Kamera 1.Backup: Nambah kamera serep kanthi otomatis ngalih gambar parkir nalika mbalikke. Opsi iki kalebu kamera serep anti banyu lan wengi sing bakal dipasang menyang posisi lampu plato lisensi mobil lan kabel kanggo menehi sambungan. 2.Bluetooth: Kanthi swara...

    Hubungi Saiki

  • pamuter multimedia mobil kanggo Kia Carens 2013

    pamuter multimedia mobil kanggo Kia Carens 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo KIA Carens 2013-2017 1) DSP berkualitas tinggi bakal menehi daya pangolahan kanggo efek kualitas tinggi saka EQs piranti kanggo pangenalan swara, pambatalan swara aktif , lan kemampuan swara ngubengi. DSP premium uga mbutuhake kekuwatan sing sithik, luwih dawa umur baterei...

    Hubungi Saiki

  • Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay

    Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio +...

    Hubungi Saiki

  • pamuter dvd mobil Android kanggo Lexus RX300 / RX330 / RX350 2004

    pamuter dvd mobil Android kanggo Lexus RX300 / RX330 / RX350 2004

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil inti Android 9 PX6 kanggo Lexus RX300 / RX330 / RX350 2004-2007 1.Sandhingake karo kontrol setir: skip menyang lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa kudu mandhegake steering steering, supaya perjalanan sampeyan aman lan luwih nyenengake kanthi stereo mobil iki....

    Hubungi Saiki

  • Mobil Android dvd kanggo L200 2007-2014

    Mobil Android dvd kanggo L200 2007-2014

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mobil Android dvd kanggo L200 2007-2014 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio + AUX IN +...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter dvd mobil Android 10 kanggo Mercedes-Benz SLK

    Pamuter dvd mobil Android 10 kanggo Mercedes-Benz SLK

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pamuter dvd mobil Android 10 kanggo Mercedes-Benz SLK 2004-2012 SLK-Kelas R171 (SLK200 / 280/300/350/55) 2004-2012 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem Android 10.0 CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8

    Hubungi Saiki

  • Pamuter mobil dvd Android 10.0 kanggo jip 1999-2004

    Pamuter mobil dvd Android 10.0 kanggo jip 1999-2004

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pamuter mobil dvd Android 10.0 kanggo jip 1999-2004 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS +...

    Hubungi Saiki

  • android player dvd android kanggo LC100 VXR 2005

    android player dvd android kanggo LC100 VXR 2005

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti oct Android 9 kanggo PX5 kanggo Toyota LC 100 VXR 2005-2007 1) Sistem Pie Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core & 32GB / 64GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC...

    Hubungi Saiki

  • PELANGGAN ANDROID kanggo VW Touareg 2011-2017

    PELANGGAN ANDROID kanggo VW Touareg 2011-2017

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti inti 9X PX5 kanggo VW Touareg 2011-2017 1 ) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Resolusi layar: 1024 * 600P, layar IPS. 2 ) Video mobil iki ndhukung GPS Navigasi, nginstal Google Map; Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), internet WIFI / 4G;...

    Hubungi Saiki

  • audio mobil kanggo VW Golf 7 2013

    audio mobil kanggo VW Golf 7 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti octa Android 9/10 kanggo Ford Mondeo AT / MT 2007-2010 1) Navigasi mobil ndhukung Navigasi GPS, nginstal Google Map (tanpa data peta offline). 2) WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Alat ekstra dibutuhake); Dhukungan mundur kamera (Perangkat tambahan

    Hubungi Saiki

  • pamuter dvd mobil Android kanggo SAGITAR 2016

    pamuter dvd mobil Android kanggo SAGITAR 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    pamuter dvd mobil Android kanggo SAGITAR 2015-2016 Minangka salah sawijining pabrikan DVD Car Android Android ing China, Klyde nduwe reputasi sing apik ing pirang-pirang negara, kayata Rusia, Turki, negara GCC lan sapiturute. Iki nyaranake dvd mobil mobil dvd panas kanggo SAGITAR, unit iki populer karo 10,1 inci IPS...

    Hubungi Saiki

  • Audio Car Android kanggo IX35 TUCSON 2015

    Audio Car Android kanggo IX35 TUCSON 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Audio Car Android kanggo IX35 TUCSON 2015 Iki Unit Audio Mobil Android kanggo IX35 ndhukung Android Auto & Puter. Minangka salah sawijining pabrikan DVD Car Android Android ing China, Klyde nduwe reputasi sing apik ing pirang-pirang negara, kayata Rusia, Turki, negara GCC lan sapiturute. Iki disaranake adol...

    Hubungi Saiki

  • KLYDE Honda CRV Android 9 Car DVD

    KLYDE Honda CRV Android 9 Car DVD

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    KLYDE Honda CRV Android 9 Car DVD Kanthi panrima radio Klyde DAB +, sampeyan bisa nikmati luwih akeh saluran radio siaran audio digital favorit kanthi kualitas swara kaya CD. Minangka salah sawijining pabrikan DVD Car Android Android ing China, Klyde nduwe reputasi sing apik ing pirang-pirang negara, kayata Rusia,...

    Hubungi Saiki

  • Mazda 6 2019 Player Mobil multimedia Mobil Android

    Mazda 6 2019 Player Mobil multimedia Mobil Android

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: kothak hadiah lan karton

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Klyde Factory Android Octa inti Mobil dvd Player Video Player kanggo Mazda 6 2019 Tutul layar nganggo Radio Klyde Android Car Multimedia duwe fungsi radio, pamuter CD, bluetooth, WIFI sing dibangun, link cermin, mp3, mp4 lan liya-liyane, lan layanan Google ndhukung, CPU yaiku Octa inti Rockchip PX5 Cortex A53, luwih...

    Hubungi Saiki

  • Mazda 3 Axela 2014 Player Car DVD Android

    Mazda 3 Axela 2014 Player Car DVD Android

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: kothak hadiah lan karton

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Klyde Factory Android Octa inti Mobil dvd Player Video Player kanggo Mazda 3 / Axela 2013-2014 Tutul Layar nganggo Radio , Klyde Android Car Multimedia duwe fungsi radio, pamuter CD, bluetooth, WIFI sing dibangun, link cermin, mp3, mp4 lan liya-liyane, lan layanan google ndhukung, CPU yaiku Octa inti Rockchip PX5...

    Hubungi Saiki

  • Sistem navigasi dashboard Klyde kanggo VW Universal

    Sistem navigasi dashboard Klyde kanggo VW Universal

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Sistem navigasi dashboard Klyde kanggo VW Universal Navigasi Klyde VW Universal Vehicles Gps dipersembahake dening prosesor Octa-Core kanggo menehi tanggapan cepet lan konektivitas konsisten kanggo aliran warta radio lan laporan cuaca, muter musik, lan APP mlaku. Pandhu arah GPS kendaraan VW Universal dilengkapi modem...

    Hubungi Saiki

  • 10,1 Layar Tutul Nissan Morano Car Player

    10,1 Layar Tutul Nissan Morano Car Player

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    10,1 Layar Tutul Nissan Morano Car DVD Player 1. T kang CPU saka DVD mobil Android 10.1 Inch Layar Nissan Morano Car DVD Player punika kotak inti Rockchip 3188 Cortex A9, iku luwih kuat lan luwih stabil. sing ndhukung fungsi radio, pamuter CD, bluetooth, WIFI sing dibangun, link kaca, mp3, mp4 lsp. 2. GPS dvd mobil...

    Hubungi Saiki

  • Universal Single Din Android Car DVD Player

    Universal Single Din Android Car DVD Player

    • Brand: Klyde

    • Kemampuan Supply: 35000pcs/month

    • Certificate: CE/FCC/IATF16949

    • Model No.: KD-8600

    Video Mobil Android Klyde 1 Din Universal Fitur Piksel layar: 1024 * 600 OS: sistem 9 Android CPU: ROCKCHIP PX6 (3399), inti Cotex A72 + A53,6 Frekuensi utama: Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz) RAM: 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB / 64GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio + AUX IN + DVR + Sambungake Gampang BT 5.0...

    Hubungi Saiki

  • 10.1 Inch PX6 Universal Car Radio

    10.1 Inch PX6 Universal Car Radio

    • Brand: Klyde

    • Packaging: kothak hadiah ing karton

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Certificate: CE/FCC/IATF16949

    Klyde 10,1 inci Universal Car Car DVD PX6 64GB Fitur Piksel layar: 1024 * 600 OS: sistem 9 Android CPU: ROCKCHIP PX6 (3399), inti Cotex A72 + A53,6 Frekuensi utama: Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz) RAM: 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB / 64GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio + AUX IN + DVR + Sambungake Gampang BT...

    Hubungi Saiki

  • Audio Audio Car Mobil 12.1 '' Tesla kanggo Mondeo 2013-2017

    Audio Audio Car Mobil 12.1 '' Tesla kanggo Mondeo 2013-2017

    • Brand: Klyde

    • Packaging: kothak hadiah ing karton

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Certificate: CE/FCC/IATF16949

    Klyde Anyar 12.1 inci Tesla Player PX6 64GB Mobil DVD PX6 Android Gambar Gambar Produk Deskrip

    Hubungi Saiki

  • Pamuter dvd mobil Android kanggo Hyundai I40 2011-2014

    Pamuter dvd mobil Android kanggo Hyundai I40 2011-2014

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pamuter dvd mobil Android kanggo Hyundai I40 2011-2014 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS +...

    Hubungi Saiki

  • Carplay audio mobil Toyota Land Cruiser 2007-2015

    Carplay audio mobil Toyota Land Cruiser 2007-2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem mobil mobil autoradio kanggo Toyota Land Cruiser

    Hubungi Saiki

  • pamuter video android player dvd ford Mondeo

    pamuter video android player dvd ford Mondeo

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem video mobil inti 12.1inch kanggo Ford Mondeo 1.Android 9 PX6 enem inti BT 5.0 sing dibangun ing pamuter MP3 mobil resolusi dhuwur DSP 12.1inchak kanggo Ford Mondeo 2013 2.Bangun ing GPS, navigasi, bluetooth, din radio radio NXP6686 kanggo Ford Mondeo 2014 3.Ford Mondeo 2015 mobil audio ndukung...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • audio mobil Android kanggo Tiguan 2010
  • pamuter multimedia mobil kanggo Kia Carens 2013
  • pamuter dvd mobil Android kanggo Lexus RX300 / RX330 / RX350 2004
  • android player dvd android kanggo LC100 VXR 2005
  • PELANGGAN ANDROID kanggo VW Touareg 2011-2017
  • audio mobil kanggo VW Golf 7 2013
  • Carplay audio mobil Toyota Land Cruiser 2007-2015

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki