Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com

Sistem Autisadio Ignis - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Sistem Autisadio Ignis)

  • Sistem autoradio Suzuki Ignis

    Sistem autoradio Suzuki Ignis

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/YEAR

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Sistem autoradio Suzuki Ignis (1) Sistem autoradio Suzuki Ignis Parameter 3G / 4G: Dhukungan WIFI: Dibangun ing Kinerja layar: Tampilan HD A2DP: Dhukungan Format Dokumen: PDF, Word, Excel; ndhukung kabeh piranti lunak aplikasi Android. Kamera tampilan mburi:

    Hubungi Saiki

  • Sistem stereo Android 10 PX5 / PX6 AZERA 2015

    Sistem stereo Android 10 PX5 / PX6 AZERA 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 kanggo Hyundai AZERA 2015-2018 1) Sistem Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core & 32GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun;...

    Hubungi Saiki

  • sistem stereo 9 PX6 kanggo F150 2014

    sistem stereo 9 PX6 kanggo F150 2014

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti Android 9 PX6 kanggo Ford F150 2014 1 ) Dhukungan cepet-boot. Sawise instalasi, mesin iki mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting wiwit kaping 2. (Mesin liyane biasane 30 detik ) 2 ) Ndhukung muter telpon / audio Bluetooth, Sambungake buku telepon , kontak cepet, mikropon...

    Hubungi Saiki

  • Sistem audio mobil toyota C-HR 2016 Android

    Sistem audio mobil toyota C-HR 2016 Android

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti octa Android 9 PX5 kanggo Toyota C-HR 2016-2018 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD;...

    Hubungi Saiki

  • sistem stereo full drive righ-hand drive Hilux 2016

    sistem stereo full drive righ-hand drive Hilux 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo Toyota Hilux 2016-2018 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Resolusi layar: 1920 * 1080P, layar IPS; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD; Ndhukung fungsi link cermin, sampeyan bisa...

    Hubungi Saiki

  • Sistem audio mobil Android kanggo Nissan Patrol 2013

    Sistem audio mobil Android kanggo Nissan Patrol 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Nissan Patrol 2013-2017 Manual AC 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD;...

    Hubungi Saiki

  • sistem stereo tesla kanggo X-Trail / Qashaqi 2009

    sistem stereo tesla kanggo X-Trail / Qashaqi 2009

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Nissan X-Trail / Qashaqi 2009-2013 1 ) multimedia mobil kanggo Nissan X-trail / Qashaqi 2013 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan...

    Hubungi Saiki

  • sistem pandhu arah mobil Android kanggo Besturn X40 2017

    sistem pandhu arah mobil Android kanggo Besturn X40 2017

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti octa Android 9 PX5 paling apik kanggo X40 2017-2019 1) Sistem Pie Android paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core & 32GB / 64GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851...

    Hubungi Saiki

  • sistem audio mobil kanggo Infiniti GX G37 / G25 / G35 2008

    sistem audio mobil kanggo Infiniti GX G37 / G25 / G35 2008

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Infiniti Infiniti GX G37 / G25 / G35 2008-2014 O radio mobil kualitas sampeyan nggunakake piranti lunak lan piranti lunak paling apik, sistem Android 10 Q Octa Core CPU yaiku Rockchip PX5, luwih unggul tinimbang Kripik liyane. Ing ngisor iki fitur, RAM: SAMSUNG 4GB DDR3; ROM 64GB;...

    Hubungi Saiki

  • Sistem stereo tesla Android kanggo Dodge Ram 2014

    Sistem stereo tesla Android kanggo Dodge Ram 2014

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Dodge Ram 2014-2018 1.Sampeyan kontrol rodha siap, supaya bisa ngontrol musik kanthi aman. Kanthi fungsi kasebut, sampeyan bisa fokus kanthi langsung, sing bakal luwih gampang nyopir. Pemain multimedia 2.Android 9 kanggo Dodge Ram 2018 wis disetel 30 stasiun radio. Dibangun...

    Hubungi Saiki

  • Radio Mobil Sistem Android Kanggo CX-5 2017-2020

    Radio Mobil Sistem Android Kanggo CX-5 2017-2020

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Radio Mobil Sistem Android Kanggo CX-5 2017-2020 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio +...

    Hubungi Saiki

  • TOUAREG Android 8 sistem multimedia mobil

    TOUAREG Android 8 sistem multimedia mobil

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    TOUAREG Android 8 sistem multimedia mobil 1.Sampeyan kontrol rodha siap, supaya bisa ngontrol musik kanthi aman. Kanthi fungsi kasebut, sampeyan bisa fokus kanthi langsung, sing bakal nggawe nyopir luwih aman, TOUAREG Android 8 sistem multimedia mobil , ndhukung GPS-Enaktif, Dibangun GPS, CD Player, MP3. 2. Sistem...

    Hubungi Saiki

  • sistem multimedia mobil Android kanggo Nissan TIIDA 2008

    sistem multimedia mobil Android kanggo Nissan TIIDA 2008

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Nissan TIIDA 2008-2011 1) ANDROID PLAYER kanggo Nissan Tiida 2008-2011 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan dibutuhake);...

    Hubungi Saiki

  • Sistem hiburan kendaraan kanggo CIAZ 2017

    Sistem hiburan kendaraan kanggo CIAZ 2017

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Sistem hiburan kendaraan kanggo CIAZ 2013 - 2017 Piranti Android 9.0 paling anyar nambah panggunaan memori ing platform kanggo mesthekake yen app bisa mlaku kanthi efisien ing piranti kanthi RAM 4GB. Saiki sampeyan bisa nikmati respon cepet lan pengalaman operasi sing fasih nalika mbukak aplikasi favorit utawa nonton...

    Hubungi Saiki

  • sistem navigasi kaping pindho kanggo Fokus 2015

    sistem navigasi kaping pindho kanggo Fokus 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    sistem navigasi kaping pindho kanggo Fokus 2015 Minangka salah sawijining pabrikan DVD Car Android Android ing China, Klyde nduwe reputasi sing apik ing pirang-pirang negara, kayata Rusia, Turki, negara-negara GCC lan sapiturute. Iki saranake dodolan panas Fokus 2015 dobel stereo Android 9 Car DVD, iki unit populer...

    Hubungi Saiki

  • sistem radio mobil kanggo PASSAT 2014

    sistem radio mobil kanggo PASSAT 2014

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    sistem radio mobil kanggo PASSAT 2013 - 2014 Pamuter overhead dvd Klyde kanggo PASSAT ndhukung macem-macem saluran kalebu USB drive, kertu SD mikro, BT kanggo entuk sumber musik lan video sampeyan. Kajaba iku, sampeyan bisa ndownload aplikasi audio & video favorit saka playstore sing wis dibangun. Fungsi AUX...

    Hubungi Saiki

  • sistem audio mobil kanggo Golf 7 2015

    sistem audio mobil kanggo Golf 7 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    sistem audio mobil kanggo Golf 7 2015 Apa sampeyan bosen nalika nyopir ing perjalanan? Unit kepala Klyde Golf 7 2015 nggawe kanca lelungan sing sampurna kanggo sampeyan, nawakake audio lan visual sing paling apik kanggo perjalanan dalan. Unit kepala Golf 7 2015 iki dilengkapi Radio, WiFi, Bluetooth, GPS Navigasi lan...

    Hubungi Saiki

  • Olahraga Sistem Multimedia Android 2012

    Olahraga Sistem Multimedia Android 2012

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Olahraga Sistem Multimedia Android 2010 - 2012 Dekoding video 1080P HD kanggo nggawe pesta video definisi super 1280 × 720 resolusi tinggi, ndhukung kabeh format video umum MPEG1, MPEG2, H2.64, RMVB, VC1, H2.63, WMV, ASF, lan sapiturute, format apa wae sing diunduh saka jaringan iki Film bisa diputer kanthi cepet...

    Hubungi Saiki

  • sistem multimedia mobil nganggo gps kanggo JUKE 2016

    sistem multimedia mobil nganggo gps kanggo JUKE 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    sistem multimedia mobil nganggo gps kanggo JUKE 2014-2016 Sistem multimedia 8 inci mobil JUKE minangka salah sawijining jinis mobil Nissan sing duwe sistem 9.0 Android .V Navigasi karo GPS sistem navigasi satelit global, yaiku 4 faktor penting: sinyal satelit, resepsi sinyal, pangolahan sinyal lan database map. sistem...

    Hubungi Saiki

  • ASTRA K 2017 sistem pandhu arah kendaraan Android 10

    ASTRA K 2017 sistem pandhu arah kendaraan Android 10

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    ASTRA K 2016-2017 sistem navigasi kendaraan Android 10 Sistem pandhu arah kendaraan ASTRA K iki layar IPS definisi tinggi. Ndhukung video HD 1080P, output audio subwoofer lan kontrol kapisah, dhukungan link pangilon. Sampeyan bisa nyambungake iPhone liwat telpon pintar nirkabel utawa Android liwat kabel USB supaya...

    Hubungi Saiki

  • Sistem pandhu arah multimedia multimedia A-Kelas W169 2004-2012

    Sistem pandhu arah multimedia multimedia A-Kelas W169 2004-2012

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Sistem pandhu arah multimedia multimedia A-Kelas W169 2004-2012 Iki pandhu arah mobil Android A-Class W169 kanthi sistem Android 10 sing kuat, sampeyan bisa nikmati pengalaman pangguna sing lancar lan responsif. Ewonan aplikasi sing sampeyan pengin bisa didownload saka musik menyang game, luwih cepet tinimbang sing...

    Hubungi Saiki

  • Sistem navigasi dashboard Klyde kanggo VW Universal

    Sistem navigasi dashboard Klyde kanggo VW Universal

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Sistem navigasi dashboard Klyde kanggo VW Universal Navigasi Klyde VW Universal Vehicles Gps dipersembahake dening prosesor Octa-Core kanggo menehi tanggapan cepet lan konektivitas konsisten kanggo aliran warta radio lan laporan cuaca, muter musik, lan APP mlaku. Pandhu arah GPS kendaraan VW Universal dilengkapi modem...

    Hubungi Saiki

  • multimedia mobil nganggo sistem navi kanggo Capture 2016

    multimedia mobil nganggo sistem navi kanggo Capture 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    multimedia mobil nganggo sistem navi kanggo Capture 2016 Cermin GPS online telpon ing pandhu arah GPS kendaraan Capture 2016 iki kanggo tampilan pandhu arah sing luwih akeh minangka panggunaan sing paling migunani kanggo fungsi iki. Kanggo telpon Android, sampeyan bisa ngilon lan ngontrol unit liwat sambungan kabel...

    Hubungi Saiki

  • MOKKA 2017 sistem navigasi audio mobil 10 android

    MOKKA 2017 sistem navigasi audio mobil 10 android

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    MOKKA 2017 sistem navigasi audio mobil 10 android Iki unit MOKKA android 10 gps dobel nganggo sistem operasi Android 10 paling anyar, memori 4 + 64G, CPU Octa-core, RDS radio kustomisasi bermutu kualitas tinggi. 4 * 50w amplifier super power lan penyesuaian mutiara EQ kanggo rasa seneng audio sing luwih apik. Dobel...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Sistem stereo Android 10 PX5 / PX6 AZERA 2015
  • sistem stereo 9 PX6 kanggo F150 2014
  • Sistem audio mobil toyota C-HR 2016 Android
  • sistem stereo full drive righ-hand drive Hilux 2016
  • Sistem audio mobil Android kanggo Nissan Patrol 2013
  • sistem stereo tesla kanggo X-Trail / Qashaqi 2009
  • sistem pandhu arah mobil Android kanggo Besturn X40 2017
  • sistem audio mobil kanggo Infiniti GX G37 / G25 / G35 2008
  • Sistem stereo tesla Android kanggo Dodge Ram 2014
  • sistem multimedia mobil Android kanggo Nissan TIIDA 2008

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki