Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com

Sistem Multimedia Suzuki Vitara - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Sistem Multimedia Suzuki Vitara)

  • Sistem Multimedia Android kanggo Suzuki Vitara 2015

    Sistem Multimedia Android kanggo Suzuki Vitara 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 3.5KGS / Set 27,5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah 4Sets / CTN 14.8KGS / CTN 54 * 30 * 45CM / CTN

    • Kemampuan Supply: 350,000pcs/year

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Suzuki Vitara 2015 Sistem Multimedia Android Sistem operasi paling anyar Android 6.0.1 Lollipop, Rockchip PX5 Cortex A53 Octa inti 1.6GHz, kacepetan proses kanthi cepet lan lancar kanggo ngakses menyang alat apa wae. Fitur sistem Multiplayer Android Vitara 2015 nggawe luwih ramah lan trep kanggo pangguna, kayata...

    Hubungi Saiki

  • Sistem multimedia Suzuki Vitara 7.1 multimedia

    Sistem multimedia Suzuki Vitara 7.1 multimedia

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/YEAR

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Sistem multimedia Suzuki Vitara 7.1 multimedia Sistem multimedia Suzuki Vitara Android 7.1 Parameter multimedia 3G / 4G: Dhukungan WIFI: Dibangun ing Kinerja layar: Tampilan HD A2DP: Dhukungan Format Dokumen: PDF, Word, Excel; ndhukung kabeh piranti lunak aplikasi Android. Kamera tampilan mburi:

    Hubungi Saiki

  • Sistem stereo Android 10 PX5 / PX6 AZERA 2015

    Sistem stereo Android 10 PX5 / PX6 AZERA 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 kanggo Hyundai AZERA 2015-2018 1) Sistem Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core & 32GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun;...

    Hubungi Saiki

  • sistem stereo 9 PX6 kanggo F150 2014

    sistem stereo 9 PX6 kanggo F150 2014

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti Android 9 PX6 kanggo Ford F150 2014 1 ) Dhukungan cepet-boot. Sawise instalasi, mesin iki mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting wiwit kaping 2. (Mesin liyane biasane 30 detik ) 2 ) Ndhukung muter telpon / audio Bluetooth, Sambungake buku telepon , kontak cepet, mikropon...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter multimedia Duster 2015

    Pamuter multimedia Duster 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 octa kanggo Renault Duster 2015-2020 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD;...

    Hubungi Saiki

  • Sistem audio mobil toyota C-HR 2016 Android

    Sistem audio mobil toyota C-HR 2016 Android

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti octa Android 9 PX5 kanggo Toyota C-HR 2016-2018 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD;...

    Hubungi Saiki

  • pamuter multimedia mobil kanggo Kia Carens 2013

    pamuter multimedia mobil kanggo Kia Carens 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo KIA Carens 2013-2017 1) DSP berkualitas tinggi bakal menehi daya pangolahan kanggo efek kualitas tinggi saka EQs piranti kanggo pangenalan swara, pambatalan swara aktif , lan kemampuan swara ngubengi. DSP premium uga mbutuhake kekuwatan sing sithik, luwih dawa umur baterei...

    Hubungi Saiki

  • sistem stereo full drive righ-hand drive Hilux 2016

    sistem stereo full drive righ-hand drive Hilux 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo Toyota Hilux 2016-2018 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Resolusi layar: 1920 * 1080P, layar IPS; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD; Ndhukung fungsi link cermin, sampeyan bisa...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter multimedia audio gaya anyar kanggo CITY 2015

    Pamuter multimedia audio gaya anyar kanggo CITY 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo Honda CITY 2015-2019 1) Sistem PIE Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core 32GB / 64G ROM, Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz) 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Resolusi...

    Hubungi Saiki

  • Sistem audio mobil Android kanggo Nissan Patrol 2013

    Sistem audio mobil Android kanggo Nissan Patrol 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Nissan Patrol 2013-2017 Manual AC 1) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Ndhukung output audio subwoofer lan ngontrol kanthi kapisah; Resolusi layar: 1024 * 600; Ndhukung 4K (3840 × 2160 piksel) / video 1080P HD;...

    Hubungi Saiki

  • sistem stereo tesla kanggo X-Trail / Qashaqi 2009

    sistem stereo tesla kanggo X-Trail / Qashaqi 2009

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Nissan X-Trail / Qashaqi 2009-2013 1 ) multimedia mobil kanggo Nissan X-trail / Qashaqi 2013 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan...

    Hubungi Saiki

  • sistem pandhu arah mobil Android kanggo Besturn X40 2017

    sistem pandhu arah mobil Android kanggo Besturn X40 2017

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti octa Android 9 PX5 paling apik kanggo X40 2017-2019 1) Sistem Pie Android paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core & 32GB / 64GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851...

    Hubungi Saiki

  • sistem audio mobil kanggo Infiniti GX G37 / G25 / G35 2008

    sistem audio mobil kanggo Infiniti GX G37 / G25 / G35 2008

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Infiniti Infiniti GX G37 / G25 / G35 2008-2014 O radio mobil kualitas sampeyan nggunakake piranti lunak lan piranti lunak paling apik, sistem Android 10 Q Octa Core CPU yaiku Rockchip PX5, luwih unggul tinimbang Kripik liyane. Ing ngisor iki fitur, RAM: SAMSUNG 4GB DDR3; ROM 64GB;...

    Hubungi Saiki

  • Multimedia mobil multimedia FX25 / FX35 / FX37 / QX70 2008

    Multimedia mobil multimedia FX25 / FX35 / FX37 / QX70 2008

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Infiniti FX25 / FX35 / FX37 / QX70 2008-2014 1) Ndhukung fungsi link cermin, sampeyan bisa nggunakake GPS online telpon cerdas kanggo pangilon ing unit iki; Ndhukung fungsi DAB + (opsional / dibangun ing). 2) video mobil FX25 / FX35 / FX37 / QX70 2012 ndhukung GPS Navigasi; Dibangun...

    Hubungi Saiki

  • Sistem stereo tesla Android kanggo Dodge Ram 2014

    Sistem stereo tesla Android kanggo Dodge Ram 2014

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Dodge Ram 2014-2018 1.Sampeyan kontrol rodha siap, supaya bisa ngontrol musik kanthi aman. Kanthi fungsi kasebut, sampeyan bisa fokus kanthi langsung, sing bakal luwih gampang nyopir. Pemain multimedia 2.Android 9 kanggo Dodge Ram 2018 wis disetel 30 stasiun radio. Dibangun...

    Hubungi Saiki

  • Radio Mobil Sistem Android Kanggo CX-5 2017-2020

    Radio Mobil Sistem Android Kanggo CX-5 2017-2020

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Radio Mobil Sistem Android Kanggo CX-5 2017-2020 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio +...

    Hubungi Saiki

  • multimedia mobil mobil Android10 kanggo chery tiggo 4 2019

    multimedia mobil mobil Android10 kanggo chery tiggo 4 2019

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo chery tiggo 4 2019 1) Sistem PIE Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, SIX Core 32GB / 64G ROM, Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz), nganggo bluetooth BC6 5.0 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing...

    Hubungi Saiki

  • TOUAREG Android 8 sistem multimedia mobil

    TOUAREG Android 8 sistem multimedia mobil

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    TOUAREG Android 8 sistem multimedia mobil 1.Sampeyan kontrol rodha siap, supaya bisa ngontrol musik kanthi aman. Kanthi fungsi kasebut, sampeyan bisa fokus kanthi langsung, sing bakal nggawe nyopir luwih aman, TOUAREG Android 8 sistem multimedia mobil , ndhukung GPS-Enaktif, Dibangun GPS, CD Player, MP3. 2. Sistem...

    Hubungi Saiki

  • sistem multimedia mobil Android kanggo Nissan TIIDA 2008

    sistem multimedia mobil Android kanggo Nissan TIIDA 2008

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Nissan TIIDA 2008-2011 1) ANDROID PLAYER kanggo Nissan Tiida 2008-2011 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan dibutuhake);...

    Hubungi Saiki

  • 9.7inch tesla pamuter multimedia mobil kanggo Maxima 2016

    9.7inch tesla pamuter multimedia mobil kanggo Maxima 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Nissan Maxima 2016 1) video mobil kanggo Nissan Maxima 2016 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline). 2) Dhukungan Cepet-cepet, sawise instalasi, pandhu arah mobil iki kanggo Maxima 2016 mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting...

    Hubungi Saiki

  • Multimedia mobil 9 ing Android kanggo Nissan Teana 2013

    Multimedia mobil 9 ing Android kanggo Nissan Teana 2013

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Nissan Teana 2013-2016 1) Sistem pie Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur saka 4GB RAM, Enem inti & 32GB / 64GB, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851...

    Hubungi Saiki

  • pamuter multimedia audio kanggo Nissan Navara 2017

    pamuter multimedia audio kanggo Nissan Navara 2017

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Nissan Navara 2017 1) Sistem pie Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur saka 4GB RAM, Enem inti & 32GB / 64GB, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter multimedia mobil Android kanggo E46 M3

    Pamuter multimedia mobil Android kanggo E46 M3

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pamuter multimedia mobil Android kanggo E46 M3 Iki stereo mobil bluetooth android kanggo E46 kanthi sistem operasi Android 9.0 paling anyar, memori 4 + 32G, CPU Octa-core, RDS radio khusus bermutu tinggi. 4 * 50w amplifier super power lan penyesuaian mutiara EQ kanggo rasa seneng audio sing luwih apik. Stereo mobil...

    Hubungi Saiki

  • Sistem hiburan kendaraan kanggo CIAZ 2017

    Sistem hiburan kendaraan kanggo CIAZ 2017

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Sistem hiburan kendaraan kanggo CIAZ 2013 - 2017 Piranti Android 9.0 paling anyar nambah panggunaan memori ing platform kanggo mesthekake yen app bisa mlaku kanthi efisien ing piranti kanthi RAM 4GB. Saiki sampeyan bisa nikmati respon cepet lan pengalaman operasi sing fasih nalika mbukak aplikasi favorit utawa nonton...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Sistem stereo Android 10 PX5 / PX6 AZERA 2015
  • sistem stereo 9 PX6 kanggo F150 2014
  • Pamuter multimedia Duster 2015
  • Sistem audio mobil toyota C-HR 2016 Android
  • pamuter multimedia mobil kanggo Kia Carens 2013
  • sistem stereo full drive righ-hand drive Hilux 2016
  • Pamuter multimedia audio gaya anyar kanggo CITY 2015
  • Sistem audio mobil Android kanggo Nissan Patrol 2013
  • sistem stereo tesla kanggo X-Trail / Qashaqi 2009
  • sistem pandhu arah mobil Android kanggo Besturn X40 2017
  • sistem audio mobil kanggo Infiniti GX G37 / G25 / G35 2008
  • Multimedia mobil multimedia FX25 / FX35 / FX37 / QX70 2008
  • Sistem stereo tesla Android kanggo Dodge Ram 2014
  • multimedia mobil mobil Android10 kanggo chery tiggo 4 2019
  • sistem multimedia mobil Android kanggo Nissan TIIDA 2008
  • 9.7inch tesla pamuter multimedia mobil kanggo Maxima 2016
  • Multimedia mobil 9 ing Android kanggo Nissan Teana 2013
  • pamuter multimedia audio kanggo Nissan Navara 2017

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki