Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com

Sistem Navigasi Mobil - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Sistem Navigasi Mobil)

  • Sistem navigasi mobil cepet Suzuki dvd gps

    Sistem navigasi mobil cepet Suzuki dvd gps

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 400 * 255 * 210MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Sistem navigasi mobil cepet Suzuki dvd gps 1. Saiki kita nyedhiyakake luwih saka 300 model DVD Car Car Android kalebu kabeh model kanggo Suzuki swift mobil DVD 2014. Kabeh pamuter dvd mobil karo piranti lunak lan platform paling anyar, stabil lan cepet. Kanggo njamin kualitase, pamuter DVD mobil Suzuki pantas iki duwe...

    Hubungi Saiki

  • Sistem navagition mobil Android kanggo PG408 2007-2010

    Sistem navagition mobil Android kanggo PG408 2007-2010

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Sistem navagition mobil Android kanggo PG408 2007-2010 1. Sistem navagition mobil Android kanggo PG408 2007-2010 - Latar mburi dinamis khusus: backgroud 7dynamik kasedhiya. Pelanggan uga bisa nggunakake gambar minangka latar mburi. 2. Sistem navagisi mobil Android kanggo PG408 2007-2010 yaiku nggunakake GPS (Sistem...

    Hubungi Saiki

  • multimedia mobil Android kanggo Golf 7 2015

    multimedia mobil Android kanggo Golf 7 2015

    • Brand: KLYDE

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    • Certificate: CE/FCC/RoHS

    Sistem Navigasi Mobil kanggo Golf 7 Ing kene ngenalake Sistem Navigasi Mobil kanggo Golf 7 sedhela. Mo iki del Car System Navigation Golf 7 yaiku 10,1 inci 1024 * 600 Layar layar capacitive IPS , yaiku anti banyu lan tahan suhu

    Hubungi Saiki

  • sistem navigasi mobil kanggo CEED 2014

    sistem navigasi mobil kanggo CEED 2014

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Sistem pandhu arah mobil Android kanggo CEED 2014 Sistem pandhu arah mobil kaping pindho kanggo CEED 2014. Potret tampilan IPS sing amba 8 inci kabeh media kanthi warna sing jelas, kaendahane, lan rinci lengkap. Sistem pandhu arah mobil 8 inci kanggo CEED 2014 dilengkapi Android 7.1 OS, prosesor inti kotak kuat,...

    Hubungi Saiki

  • sistem pandhu arah mobil kanggo K3 2013-2014

    sistem pandhu arah mobil kanggo K3 2013-2014

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 3.5KGS / Set 27,5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah 4Sets / CTN 14.8KGS / CTN 54 * 30 * 45CM / CTN

    • Kemampuan Supply: 350,000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    sistem pandhu arah mobil kanggo K3 2013-2014 Cocog kanggo KIA CERATO / K3 / FORTE 2013-2014 Sistem pandhu arah mobil kanggo K3 2013-2014 iki stabil banget saiki. Kita nampa layanan OEM. Sampeyan bisa nggunakake desain dhewe kanggo logo, kemasan lan UI. Kemampuan produksi kanggo sistem pandhu arah mobil iki kanggo K3...

    Hubungi Saiki

  • Sistem pandhu arah mobil Android kanggo SWIFT 2016

    Sistem pandhu arah mobil Android kanggo SWIFT 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 3.5KGS / Set 27,5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah 4Sets / CTN 14.8KGS / CTN 54 * 30 * 45CM / CTN

    • Kemampuan Supply: 350,000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Sistem pandhu arah mobil Android 7.1 kanggo SWIFT 2016 sistem pandhu arah mobil iki kanggo SWIFT 2016 menehi sampeyan cara paling utami kanggo ngrebut Suzuki SWIFT 2013-2016. Kanthi nampilake tampilan 8 inci gedhe menyang papan pemuka, sistem navigasi mobil kanggo SWIFT 2016 iki ngidini penumpang sampeyan seneng film...

    Hubungi Saiki

  • sistem navigasi multimedia mobil kanggo Outlander 2006-2012

    sistem navigasi multimedia mobil kanggo Outlander 2006-2012

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 3.5KGS / Set 27,5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah 4Sets / CTN 14.8KGS / CTN 54 * 30 * 45CM / CTN

    • Kemampuan Supply: 350,000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Sistem pandhu arah multimedia multimedia Android 7.1 kanggo Outlander 2006-2012 Pas kanggo Mitsubishi Outlander 2006-2012 sistem navigasi multimedia mobil iki kanggo Outlander 2006-2012 dilengkapi sistem navigasi GPS 20 saluran. Kanthi nggunakake alat iki, sampeyan mesthi bisa nemokake rute paling cepet menyang tujuan...

    Hubungi Saiki

  • Multimedia mobil lan sistem navigasi CAMRY 2015

    Multimedia mobil lan sistem navigasi CAMRY 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 3.5KGS / Set 27,5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah 4Sets / CTN 14.8KGS / CTN 54 * 30 * 45CM / CTN

    • Kemampuan Supply: 350,000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Sistem multimedia mobil 7.1 Android kanggo CAMRY 2015 Cocog kanggo Toyota CAMRY 2015 sampeyan sistem multimedia mobil iki kanggo CAMRY 2015 ngidini sampeyan seneng kulo. Nampilake sistem operasi Android 7.1 sing nggawa konektivitas lan hiburan gedhe menyang papan pemuka sampeyan. Kanthi dhukungan WiFi, sampeyan bakal...

    Hubungi Saiki

  • 2 din multimedia sistem pandhu arah mobil kanggo CRZ

    2 din multimedia sistem pandhu arah mobil kanggo CRZ

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 3.5KGS / Set 27,5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah 4Sets / CTN 14.8KGS / CTN 54 * 30 * 45CM / CTN

    • Kemampuan Supply: 350,000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Sistem multimedia navigasi pandhu arah Android 7.1 2 kanggo CRZ Cocog kanggo Honda CRZ sampeyan bebarengan karo pamuter DVD lan media media Android, sistem multimedia pandhu arah mobil 2 din kanggo CRZ luwih lengkap nduwe sistem GPS sing akurat banget. Nganggo sistem navigasi GPS saluran 20 ing sisih sampeyan,...

    Hubungi Saiki

  • Sistem pandhu arah mobil Subaru Forester 9 inci

    Sistem pandhu arah mobil Subaru Forester 9 inci

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/YEAR

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Sistem pandhu arah mobil Subaru Forester 9 inci Sistem pandhu arah mobil Subaru Forester 9 inci lan Parameter Hardware OS: sistem Android 7.1.2 CPU: Rock chip PX3 Cortex A9 RAM: SAMSUNG DDR3 2GB Lampu kilat: 16GB Radio: FM / AM GPS: SIRF III Layar: Layar capacitive lan multi-touch (Layar Hanstar Asli) Loader: FORYOU...

    Hubungi Saiki

  • sistem pandhu arah mobil kanggo BORA 2012-2015

    sistem pandhu arah mobil kanggo BORA 2012-2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 3.5KGS / Set 27,5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah 4Sets / CTN 14.8KGS / CTN 54 * 30 * 45CM / CTN

    • Kemampuan Supply: 350,000pcs/year

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Sistem pandhu arah mobil Android kanggo BORA 2012-2015 Ditrapake kanggo model kendharaan ing ngisor iki: VW BORA 2012-2015 OS Android paling anyar nggawa kacepetan sing luwih apik, UI sing luwih apik, lan pengalaman luwih lancar (CPU: PX5 1.6GHz Cortex A5 Octa-Core; RAM: SAMSUNG DDR3, 2GB; Panyimpen: 32GB); 1024x600...

    Hubungi Saiki

  • Player Mobil Mobil Android kanggo Renault Clio 2016

    Player Mobil Mobil Android kanggo Renault Clio 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 3,5KGS / Set 400 * 255 * 210MM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Player Mobil Mobil Android kanggo Renault Clio 2016 1. Sistem navigasi Mobil Mobil Android kanggo Renault Clio 2016 kasusun saka komputer host lan terminal tampilan navigasi dumadi saka rong bagéan. Antena GPS sing dibangun ing ngisor iki bakal nampa 24 satelit GPS ing saindenging jagad paling ora 3 kanthi transfer...

    Hubungi Saiki

  • sistem multimedia lan navigasi kanggo PASSAT 2014

    sistem multimedia lan navigasi kanggo PASSAT 2014

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 3.5KGS / Set 27,5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah 4Sets / CTN 14.8KGS / CTN 54 * 30 * 45CM / CTN

    • Kemampuan Supply: 350,000pcs/year

    • Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces

    Sistem Multilaku Mobil lan Navigasi kanggo PASSAT 2014 Sistem operasi paling anyar Android 6.0.1, Rockchip PX5 Cortex A53 Octa Core 1.6GHz, kacepetan proses kanthi cepet lan lancar kanggo ngakses aplikasi apa wae. Sistem multimedia kanggo fitur sing dianyari PASSAT 2014 nggawe luwih ramah lan trep kanggo pangguna,...

    Hubungi Saiki

  • sistem navigasi multimedia mobil kanggo SAGITAR 2015-2016

    sistem navigasi multimedia mobil kanggo SAGITAR 2015-2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Sistem pandhu arah multimedia multimedia 8,0 mobil kanggo SAGITAR 2015-2016H Kejabi kabeh fitur radio lan hiburan, multimedia mobil iki kanggo SAGITAR 2015-2016 uga dilengkapi sistem navigasi GPS 20-Channel. Wiwit saiki sampeyan bakal tansah duwe informasi lalu lintas paling anyar lan bisa dijamin sampeyan tekan...

    Hubungi Saiki

  • Sistem pandhu arah mobil Android 8.0 kanggo Clio 2016 nganggo blumbang beo bluetooth

    Sistem pandhu arah mobil Android 8.0 kanggo Clio 2016 nganggo blumbang beo bluetooth

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Sistem pandhu arah mobil Android 8.0 kanggo Clio 2016 nganggo blumbang beo bluetooth Apa sampeyan nggunakake navigasi, hiburan ing-mobil kanggo penumpang sampeyan, utawa mung ngrungokake lagu favorit - sistem pandhu arah mobil iki kanggo Clio 2016 dijamin memenuhi kabeh panjaluk sing ana ing dalan. Wiwit saiki...

    Hubungi Saiki

  • Stereo mobil sivik karo sistem navigasi

    Stereo mobil sivik karo sistem navigasi

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo mobil sivil Android 8.0 2016 kanthi sistem navigasi Radio radioOOrea nganggo GPS kanggo corolla - - latar mburi dinamis pribadi: backgroud 7dynamik kasedhiya. Pelanggan uga bisa nggunakake gambar minangka latar mburi. 2. Spesifikasi stereo mobil sivik 2016 kanthi sistem navigasi HD layar: 1024 * 600 OS: sistem...

    Hubungi Saiki

  • sistem hiburan navigasi mobil kanggo Hilux 2016-2017

    sistem hiburan navigasi mobil kanggo Hilux 2016-2017

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Sistem hiburan navigasi pandhu arah Android 8.0 kanggo Hilux 2016-2017 Layar sentuhan kapasitif digital 10,1 inci kanthi resolusi dhuwur 1024x600 ndadekake sampeyan rumangsa wis ana ing pantai, ningali srengenge srengenge. Nggawe adegan luwih nyata tinimbang sadurunge. Sistem hiburan mobil kanggo Hilux kompatibel karo...

    Hubungi Saiki

  • 2 din multimedia pandhu arah navigasi mobil mobil kanggo Magotan 2016-2017

    2 din multimedia pandhu arah navigasi mobil mobil kanggo Magotan 2016-2017

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Sistem multimedia navigasi pandhu arah Android 8.0 2 kanggo Magotan 2016-2017 sistem multimedia pandhu arah mobil kanggo Magotan dilengkapi sistem operasi Android 8.0 lan CPU kotak inti sing kuat kanthi 32G Flash, sistem multimedia navigasi mobil sawise pasar ngisor iki kanggo Magotan bisa ngganti radio pabrik Magotan...

    Hubungi Saiki

  • Sistem pandhu arah mobil Oreo kanggo Passat 2016

    Sistem pandhu arah mobil Oreo kanggo Passat 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Sistem pandhu arah mobil Oreo kanggo Passat 2016 1 Sistem pandhu arah mobil Oreo kanggo Passat 2016 - - Latar mburi dinamis pribadi: 7 latar mburi dinamis kasedhiya. Pelanggan uga bisa nggunakake gambar minangka latar mburi. 2. Spesifikasi sistem pandhu arah mobil Oreo iki kanggo Passat 2016 HD layar: 1024 * 600 OS:...

    Hubungi Saiki

  • multimedia mobil nganggo sistem navi kanggo E46 1998-2005

    multimedia mobil nganggo sistem navi kanggo E46 1998-2005

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Multimedia mobil 8,0 Android nganggo sistem navi kanggo E46 1998-2005 Gabungan karo pengalaman pirang-pirang taun ing audio mobil, kita nambah lan ngembangake unit kepala sistem sistem 8.0 sing unik lan paling anyar kanggo pangguna. Kabeh pertunjukan layar ing ponsel sampeyan bisa 100% digambar menyang unit kepala....

    Hubungi Saiki

  • sistem navigasi multimedia mobil kanggo SWIFT 2017

    sistem navigasi multimedia mobil kanggo SWIFT 2017

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Sistem pandhu arah multimedia multimedia 8,0 mobil kanggo SWIFT 2017 Android 8.0 OS Paling Anyar menehi respon cepet lan hiburan sing apik. Kanthi Prosesor CPU Octa-Core, sistem multimedia mobil kanggo SWIFT 2017 duwe kemungkinan luwih apik kanggo menehi kinerja multi-tasking sing luwih apik lan tanggapan sing cepet....

    Hubungi Saiki

  • dvd mobil lan sistem navigasi kanggo Fokus 2012-2015

    dvd mobil lan sistem navigasi kanggo Fokus 2012-2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Dvd mobil Android 8.0 lan sistem navigasi kanggo Fokus 2012-2015 mobil dvd kanggo Fokus 2015 nganggo HD 1024 * 600 Tampilan TFT Big & G + G layar Tutul, piranti kasebut bakal menehi sampeyan luwih apik utamane nalika nonton TV utawa film. mobil dvd kanggo Fokus 2015 dhukungan Mirror Link APPs Gampang Sambungake...

    Hubungi Saiki

  • Pandhu arah mobil Android 8.0 kanthi gps kanggo Elantra

    Pandhu arah mobil Android 8.0 kanthi gps kanggo Elantra

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Sistem pandhu arah mobil Android 8.0 kanthi gps kanggo 2016 Elantra 1 Sistem pandhu arah mobil Android 8.0 nganggo GPS kanggo 2016 Elantra- - Latar mburi dinamis khusus: 7 latar mburi dinamis kasedhiya. Pelanggan uga bisa nggunakake gambar minangka latar mburi. 2. Spesifikasi sistem navigasi mobil Android 8.0 iki...

    Hubungi Saiki

  • Sistem GPS Navigasi EGEA Android 8.0 mobil

    Sistem GPS Navigasi EGEA Android 8.0 mobil

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Sistem GPS Navigasi EGEA Android 8.0 mobil 1 Sistem navigasi GPS EGEA Android 8.0 mobil- - Latar mburi dinamis pribadi: 7 latar mburi dinamis kasedhiya. Pelanggan uga bisa nggunakake gambar minangka latar mburi. 2. Spesifikasi sistem Pandhu arah GPS EGEA Android 8.0 mobil iki HD layar: 1024 * 600 OS: sistem Android...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki