Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com

Subaru Forester Autoradio - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Subaru Forester Autoradio)

  • Subaru Warisan Android 9.0 autoradio

    Subaru Warisan Android 9.0 autoradio

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/YEAR

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Subaru Warisan Android 9.0 autoradio Subaru Warisan Android 9.0 Sistem autoradio lan Parameter Hardware OS: sistem 9.0 Android CPU: Rock chip PX5 Cortex A53 RAM: SAMSUNG DDR3 4GB Lampu kilat: 32GB Radio: FM / AM GPS: SIRF III Layar: Layar capacitive lan multi-touch (Layar Hanstar Asli) Loader: FORYOU DL-30 Angkat:...

    Hubungi Saiki

  • Tesla gaya anyar 12.2inch autoradio mobil universal

    Tesla gaya anyar 12.2inch autoradio mobil universal

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem sistem stereo mobil mobil universal universal KLYDE adol panas gaya anyar 9 9 taun 12.2 nganggo gps audio mobil universal 100 rotasi manual derajat Vertikal papat tombol tutul, layar orizontal h duwe telung tombol Dibangun ing Carplay Android otomatis (opsional

    Hubungi Saiki

  • pamuter Android kanggo Forester 2015

    pamuter Android kanggo Forester 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 kanggo Subaru Forester 2015-2018 1) Sistem PIE Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, SIX Core 32GB / 64G ROM, Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz) 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Resolusi layar:...

    Hubungi Saiki

  • 12.1inch tesla mobil autoradio kanggo Tundra 2014

    12.1inch tesla mobil autoradio kanggo Tundra 2014

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Toyota Tundra 2014-2018 1) Sistem PIE Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip high-end 4GB RAM, SIX Core 32GB / 64G ROM, Cote A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz), kanthi QCC3008 bluetooth 5.0 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing...

    Hubungi Saiki

  • autoradio otomatis Android kanggo IX45 Santa Fe

    autoradio otomatis Android kanggo IX45 Santa Fe

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    autoradio otomatis Android kanggo IX45 Santa Fe Sistem hiburan multimedia unit iki kanggo IX45 ndhukung Fast-boot. Sawise instalasi, mesin iki mung butuh udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting wiwit kaping 2. (Mesin liyane biasane njupuk 30 detik.) Sistem hiburan multimedia mobil kanggo IX45 ndhukung GPS Navigasi...

    Hubungi Saiki

  • 12.1inch tesla Android autoradio kanggo Highlander 2015

    12.1inch tesla Android autoradio kanggo Highlander 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil inti Android 9 PX6 kanggo Toyota Highlander 2015-2017 Kamera 1.Backup: Nambah kamera serep kanthi otomatis ngalih menyang parkir pamuter video audio mobil 9 9 kanggo gambar Toyota Highlander 2015 nalika mbalikke. Opsi iki kalebu kamera serep anti banyu lan wengi sing bakal dipasang menyang posisi...

    Hubungi Saiki

  • autoradio android kanggo Vitara 2017

    autoradio android kanggo Vitara 2017

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Autoradio Android kanggo Vitara 2015 - 2017 Android autoradio kanggo Vitara 2015 - 2017 ndhukung kaca otomatis Android & layar, GPS Navigasi karo peta Google sing wis diinstal, telpon gratis lan streaming audio, radio radio Brand kanggo resep luwih apik, antena Wifi 4.9ft kanggo resepsi sinyal sing luwih apik,...

    Hubungi Saiki

  • tesla dsp mobil autoradio kanggo Camry 2006-2011

    tesla dsp mobil autoradio kanggo Camry 2006-2011

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Enem video mobil inti 9 PX6 kanggo Toyota Camry 2006-2011 1 .. layar tutul stereo mobil kanggo Camry2006 ndhukung GPS Navigasi, nginstal Google Map (tanpa data peta offline); Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), Dibangun ing internet WIFI / 4G (Perangkat tambahan dibutuhake). 2.Bangun ing DSP nggawe...

    Hubungi Saiki

  • Tesla Gaya Autoradio Android 9 GS300 GS460 GS450

    Tesla Gaya Autoradio Android 9 GS300 GS460 GS450

    • Brand: Klyde

    • Packaging: 3,5KGS / Set 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah 4Sets / CTN 14.8KGS / CTN 54 * 30 * 45CM / CTN

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Klyde 12,1 inci Tesla Gaya Autoradio Android 9 Lexus GS300 GS460 GS450 GS350 2004-2011 Lexus Tesla Gaya Autoradio paling anyar yaiku Andriod 9 4G RAM 64 ROM , dilengkapi Output video HDMI, amplifier 7851 IC, Muter Mobil, Bluetooth 5.0, input reversing AHD, boot cepet, dibangun ing DSP. Kapadhetan piksel 1024 * 768...

    Hubungi Saiki

  • Klyde PX6 Tesla Autoradio Android 9 Prado 2010-2013

    Klyde PX6 Tesla Autoradio Android 9 Prado 2010-2013

    • Brand: Klyde

    • Packaging: 3,5KGS / Set 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah 4Sets / CTN 14.8KGS / CTN 54 * 30 * 45CM / CTN

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Klyde PX6 Tesla Autoradio Android 9 Prado 2010-2013 The PX6 paling anyar Tesla Autoradio Android 9 Prado punika Andriod 9 4G RAM 64 ROM, nerangake karo Output video HDMI, amplifier 7851 IC, Muter Mobil, Bluetooth 5.0, input reversing AHD, boot cepet, dibangun ing

    Hubungi Saiki

  • Klyde Tesla Autoradio Android Cerato K3 Forte 2013-2017

    Klyde Tesla Autoradio Android Cerato K3 Forte 2013-2017

    • Brand: Klyde

    • Packaging: 3,5KGS / Set 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah 4Sets / CTN 14.8KGS / CTN 54 * 30 * 45CM / CTN

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Klyde Tesla Autoradio Android Cerato K3 Forte 2013-2017 Paling anyar Klyde Tesla Autoradio Android Cerato punika Andriod 9 4G RAM 64 ROM, nerangake karo Output video HDMI, amplifier 7851 IC, Muter Mobil, Bluetooth 5.0, input reversing AHD, boot cepet, dibangun ing

    Hubungi Saiki

  • Tesla Gaya Autoradio Android 9 Land Cruiser 2007-2015

    Tesla Gaya Autoradio Android 9 Land Cruiser 2007-2015

    • Brand: Klyde

    • Packaging: 3,5KGS / Set 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah 4Sets / CTN 14.8KGS / CTN 54 * 30 * 45CM / CTN

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Tesla Gaya Autoradio Android 9 Land Cruiser 2007-2015 Tesla Gaya Autoradio Land Cruiser Tesla paling anyar yaiku Andriod 9 4G RAM 64 ROM , dilengkapi Output video HDMI, amplifier 7851 IC, Muter Mobil, Bluetooth 5.0, input reversing AHD, boot cepet, dibangun ing DSP. Kapadhetan

    Hubungi Saiki

  • 10.25 "autoradio android kanggo bmw e53 x5

    10.25 "autoradio android kanggo bmw e53 x5

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 300000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    10.25 "autoradio android kanggo bmw e53 x5 E53 (1999-2005) X5 (1999-2005)

    Hubungi Saiki

  • 2 din autoradio android kanggo Transit Custom 2016

    2 din autoradio android kanggo Transit Custom 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    2 din autoradio android kanggo Transit Custom 2016 Android 9.0 Transit Custom Android ing stereo stash Kompatibel karo kontrol setir: skip menyang lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa kudu muter tangan setir, nggawe perjalanan sampeyan aman lan luwih nyenengake. Transit Custom android...

    Hubungi Saiki

  • autoradio bluetooth kanggo IX35 Tucson 2015

    autoradio bluetooth kanggo IX35 Tucson 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    autoradio bluetooth kanggo IX35 Tucson 2015 Bluetooth autoradio iki kanggo IX35 Tucson 2015 ndhukung fungsi ing ngisor iki: radio RDS FM / AM kanthi stasiun radio, gambar gambar, Mode Tidur, Toko Puteran Google, Tutul Tutul, Kontrol Wheel, Kamera serep, OBD2, Multi-basa, Wallpaper Live, Telung jinis antarmuka...

    Hubungi Saiki

  • Autoradio Android 9.0 kanggo E-Kelas W211 G-Kelas w463

    Autoradio Android 9.0 kanggo E-Kelas W211 G-Kelas w463

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Autoradio Android 9.0 kanggo E-Kelas W211 G-Kelas w463 Autoradio Android 9.0 iki kanggo E-Kelas W211 luwih cepet, luwih lancar lan didhukung dening sistem operasi Android 9.0 lan prosesor CPU octa-core, mung mbutuhake 1 detik kanggo boot sawise dipasang. 6686 radio radio ing radio nggambarake prestasine ing resepsi AM...

    Hubungi Saiki

  • Android 9.0 Autoradio kanggo Passat Polo Jetta

    Android 9.0 Autoradio kanggo Passat Polo Jetta

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Android 9.0 Autoradio kanggo Passat Polo Jetta Autoradio Android 9.0 kanggo Passat iki karo panampa antena Klyde DAB +, sampeyan bisa luwih seneng digital favorit Android 9.0 Autoradio kanggo basa dhukungan Passat, nganti 70 basa nasional. Langsung aktifitas WIFI kanggo nggoleki lan nyambung menyang sembarang hotspot...

    Hubungi Saiki

  • Klyde Autoradio Android 9.0 kanggo Fokus Mondeo S-max

    Klyde Autoradio Android 9.0 kanggo Fokus Mondeo S-max

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Klyde Autoradio Android 9.0 kanggo Fokus Mondeo S-max Klyde Autoradio Android 9.0 kanggo Fokus Mondeo S-max dikembangake dening prosesor Octa-Core kanggo menehi tanggapan cepet lan konektivitas konsisten kanggo stream warta radio lan laporan cuaca, muter musik, lan APP mlaku. Piranti Android 9.0 paling anyar kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Tucson IX35 2015 Autoradio Android 9.0 Navigasi

    Tucson IX35 2015 Autoradio Android 9.0 Navigasi

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Tucson IX35 2015 Autoradio Android 9.0 Navigasi Unit iki Tucson 2015 Autoradio Android 9.0 kanthi sistem operasi Android 9.0 paling anyar, memori 4 + 32G, CPU Octa-core, RDS radio khusus kualitas tinggi RDS. 4 * 50w amplifier super power lan penyesuaian mutiara EQ kanggo rasa seneng audio sing luwih apik. Unit iki...

    Hubungi Saiki

  • IX45 Santa Fe Android 9 Autoradio

    IX45 Santa Fe Android 9 Autoradio

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    IX45 Santa Fe Android 9 Autoradio Unit IX45 Android 9 Autoradio iki nganggo sistem operasi Android 9.0 paling anyar, memori 4 + 32G, CPU Octa-core, RDS radio kustomisasi bermutu kualitas tinggi. 4 * 50w amplifier super power lan penyesuaian mutiara EQ kanggo rasa seneng audio sing luwih apik. Unit IX45 Android 9...

    Hubungi Saiki

  • Autoradio kanggo VECTRA ANTARA ZAFIRA CORSA MERIVA ASTRA

    Autoradio kanggo VECTRA ANTARA ZAFIRA CORSA MERIVA ASTRA

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Autoradio kanggo VECTRA ANTARA ZAFIRA CORSA MERIVA ASTRA Klyde Autoradio kanggo basa dhukungan VECTRA ANTARA, nganti 70 basa nasional. Piranti Android 9.0 paling anyar kanthi RAM 4GB, Octa-inti & ROM 32GB. Sampeyan bisa nyinkronake buku telpon saka ponsel menyang Autoradio iki kanggo VECTRA ANTARA banjur nggawe...

    Hubungi Saiki

  • Klyde PX5 Android 9.0 Universal Autoradio

    Klyde PX5 Android 9.0 Universal Autoradio

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Klyde PX5 Android 9.0 Universal Autoradio Autoradio Android 9.0 Android kanthi cepet, luwih lancar, didhukung dening sistem operasi Android 9.0 lan prosesor CPU octa-core, mung butuh 1 detik kanggo boot sawise nginstal. 6686 radio radio radio nuduhaké prestasine ing resepsi AM / FM / RDS sing luwih apik, lan kacepetan...

    Hubungi Saiki

  • Klyde Excelle GT XT Android 9.0 Autoradio

    Klyde Excelle GT XT Android 9.0 Autoradio

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Klyde Excelle GT XT Android 9.0 Autoradio Werna lampu latar mburi bisa disetel kanthi sewenang-wenang, lan bisa ditampilake miturut pilihan pangguna. Unit iki Excelle GT XT Android Autoradio karo panrima radio DAB +, sampeyan bisa luwih seneng saluran radio siaran audio digital favorit kanthi kualitas swara kaya CD....

    Hubungi Saiki

  • Autoradio mobil Android kanggo Mazda 6 2019

    Autoradio mobil Android kanggo Mazda 6 2019

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Layar pamuter multimedia navigasi pandhu arah Android 9.0 kanggo taun Mazda 6 2019 1. Navigasi mobil 9.0 Android kanggo model mazda 6 2019 - - Latar mburi dinamis pribadi: latar mburi 7dynamik kasedhiya. Pelanggan uga bisa nggunakake gambar minangka latar mburi. 2. Spesifikasi pandhu arah mobil Android 9.0 iki kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Tesla gaya anyar 12.2inch autoradio mobil universal
  • pamuter Android kanggo Forester 2015
  • tesla dsp mobil autoradio kanggo Camry 2006-2011

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki