Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com

Suzuki Vitara 10 1 Inch - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Suzuki Vitara 10 1 Inch)

  • pamuter layar tutul Android 10 kanggo SMART 2011

    pamuter layar tutul Android 10 kanggo SMART 2011

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo Benz SMART 2011-2015 1) Sistem Android 10 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, SIX Core 32GB / 64G ROM, Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz) 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun; Resolusi layar:...

    Hubungi Saiki

  • Sistem stereo Android 10 PX5 / PX6 AZERA 2015

    Sistem stereo Android 10 PX5 / PX6 AZERA 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 kanggo Hyundai AZERA 2015-2018 1) Sistem Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core & 32GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing dibangun;...

    Hubungi Saiki

  • Tesla gaya anyar 12.2inch autoradio mobil universal

    Tesla gaya anyar 12.2inch autoradio mobil universal

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem sistem stereo mobil mobil universal universal KLYDE adol panas gaya anyar 9 9 taun 12.2 nganggo gps audio mobil universal 100 rotasi manual derajat Vertikal papat tombol tutul, layar orizontal h duwe telung tombol Dibangun ing Carplay Android otomatis (opsional

    Hubungi Saiki

  • GPS audio mobil Android 10 kanggo I20 2018

    GPS audio mobil Android 10 kanggo I20 2018

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 octa kanggo Hyundai I20 2018-2019 LHD Eropah 1) Dhukungan Fast-boot, sawise instalasi, pamuter dvd iki kanggo I20 mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting wiwit kaping 2. (Mesin liyane biasane njupuk 30 detik) 2) Ndhukung pamuter DVD / audio muter pamuter DVD , buku...

    Hubungi Saiki

  • Pandhu arah mobil 9.7inch kanggo Honda CIVIC 2016

    Pandhu arah mobil 9.7inch kanggo Honda CIVIC 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Honda CIVIC 2016-2017 1 ) Dhukungan cepet-boot. Sawise instalasi, mesin iki mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting wiwit kaping 2. (Mesin liyane biasane 30 detik ) 2 ) Ndhukung muter telpon / audio Bluetooth, Sambungake buku telepon , kontak cepet,...

    Hubungi Saiki

  • 9inch radio navigasi K3 / RIO 2012 radio

    9inch radio navigasi K3 / RIO 2012 radio

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit sirah inti Android 9 PX5 kanggo Kia K3 / RIO 2012-2014 1) pamuter video mobil kanggo K3 / RIO 2013 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Dibangun ing USB Port / Micro SD Slot (nganti 128GB), WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan dibutuhake); Dhukungan...

    Hubungi Saiki

  • audio mobil Android kanggo Tiguan 2010

    audio mobil Android kanggo Tiguan 2010

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo VW Tiguan 2010-2016 Kamera 1.Backup: Nambah kamera serep kanthi otomatis ngalih gambar parkir nalika mbalikke. Opsi iki kalebu kamera serep anti banyu lan wengi sing bakal dipasang menyang posisi lampu plato lisensi mobil lan kabel kanggo menehi sambungan. 2.Bluetooth: Kanthi swara...

    Hubungi Saiki

  • 12.1inch Alphard 2016 pandhu arah radio mobil

    12.1inch Alphard 2016 pandhu arah radio mobil

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Toyota Alphard 2016-2020 1) pamuter multimedia otomatis kanggo Alphard 2020 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Ndhukung output meh kabeh menyang headrests, sanajan muter video saka kertu USB / SD, utawa video tabung Sampeyan online; Dibangun ing...

    Hubungi Saiki

  • Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay

    Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Radio dvd Android kanggo S10 D-MAX karo Carplay Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio +...

    Hubungi Saiki

  • stereo mobil android 10.0 kanggo I20 2018 2019

    stereo mobil android 10.0 kanggo I20 2018 2019

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    stereo mobil android 10.0 kanggo I20 2018 2019 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS + Radio +...

    Hubungi Saiki

  • Android 9 ips ANDROID Android kanggo MAZDA2 2010

    Android 9 ips ANDROID Android kanggo MAZDA2 2010

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Unit kepala inti inti Android 9 PX5 kanggo Mazda 2 2010-2012 1) pamuter video mobil kanggo Mazda 2 2010 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline); Ndhukung output meh kabeh menyang headrests, sanajan muter video saka kertu USB / SD, utawa video tabung Sampeyan online; Dibangun ing USB Port...

    Hubungi Saiki

  • 12.1inch tesla mobil autoradio kanggo Tundra 2014

    12.1inch tesla mobil autoradio kanggo Tundra 2014

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil Android 9 kanggo Toyota Tundra 2014-2018 1) Sistem PIE Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip high-end 4GB RAM, SIX Core 32GB / 64G ROM, Cote A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz), kanthi QCC3008 bluetooth 5.0 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing...

    Hubungi Saiki

  • Pamuter dvd mobil Android 10 kanggo Mercedes-Benz SLK

    Pamuter dvd mobil Android 10 kanggo Mercedes-Benz SLK

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pamuter dvd mobil Android 10 kanggo Mercedes-Benz SLK 2004-2012 SLK-Kelas R171 (SLK200 / 280/300/350/55) 2004-2012 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem Android 10.0 CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8

    Hubungi Saiki

  • Pamuter mobil dvd Android 10.0 kanggo jip 1999-2004

    Pamuter mobil dvd Android 10.0 kanggo jip 1999-2004

    • Brand: OEM

    • Packaging: kothak hadiah standar karo karton standar

    • Kemampuan Supply: 270000 pcs/year

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pamuter mobil dvd Android 10.0 kanggo jip 1999-2004 Ndhukung GPS + Radio + Bluetooth + USB + AUX Ing Input DVR + Nyambungake / Mirror Link + WiFi + EQ + DSP OS: sistem 9 Android CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Intine Frenqency Utama: 1.5GHz RAM: SAMSUNG 4GB DDR3 Nand Flash: 32GB Layar capacitive multi-tutul GPS +...

    Hubungi Saiki

  • android player dvd android kanggo LC100 VXR 2005

    android player dvd android kanggo LC100 VXR 2005

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti oct Android 9 kanggo PX5 kanggo Toyota LC 100 VXR 2005-2007 1) Sistem Pie Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, Octa Core & 32GB / 64GB ROM, luwih cepet lan luwih cepet kanggo proses aplikasi. 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC...

    Hubungi Saiki

  • Radio mobil 9inch kanggo CHR 2016 2018

    Radio mobil 9inch kanggo CHR 2016 2018

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo radio mobil Android kanggo toyota CHR 2016-2017 2018 1. Pandhuan mobil Android 10.0 kanggo toyota CHR 2016 2017 2018 - - Latar mburi dinamis khusus: latar mburi 7dynamik kasedhiya. Pelanggan uga bisa nggunakake gambar minangka latar mburi.Big layar Layar gedhe nyebarake tampilan sampeyan karo DSP, nggawa...

    Hubungi Saiki

  • radio pamuter cd kanggo Ford Mondeo AT / MT 2007-2010

    radio pamuter cd kanggo Ford Mondeo AT / MT 2007-2010

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti octa Android 9/10 kanggo Ford Mondeo AT / MT 2007-2010 1) Navigasi mobil ndhukung Navigasi GPS, nginstal Google Map (tanpa data peta offline). 2) WIFI (Dibangun ing modem WIFI) / internet 4G (Alat ekstra dibutuhake); Dhukungan mundur kamera (Perangkat tambahan

    Hubungi Saiki

  • multimedia mobil mobil Android10 kanggo chery tiggo 4 2019

    multimedia mobil mobil Android10 kanggo chery tiggo 4 2019

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo chery tiggo 4 2019 1) Sistem PIE Android 9 paling anyar, prosesor Rockchip dhuwur 4GB RAM, SIX Core 32GB / 64G ROM, Cotex A72 (1.8Ghz) + A53 (1.4Ghz), nganggo bluetooth BC6 5.0 2) IC radio berkualitas tinggi: NXP TEF6686, kanthi resepsi sing luwih apik; IC ampli TDA7851 sing...

    Hubungi Saiki

  • Stereo radio mobil Android 10 kanggo SMART 2018

    Stereo radio mobil Android 10 kanggo SMART 2018

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

    • Kemampuan Supply: 350000/year

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    Stereo radio mobil Android kanggo Benz Smart 2016 2017 2018 1. Pandhuan mobil Android 10.0 kanggo model benz cerdas 2016 2017 2018 - - Latar mburi dinamis pribadi: latar mburi 7dynamik kasedhiya. Pelanggan uga bisa nggunakake gambar minangka latar mburi.Big layar Layar gedhe nyebarake tampilan sampeyan karo DSP,...

    Hubungi Saiki

  • 9.7inch tesla pamuter multimedia mobil kanggo Maxima 2016

    9.7inch tesla pamuter multimedia mobil kanggo Maxima 2016

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Android 9 PX6 enem stereo mobil inti kanggo Nissan Maxima 2016 1) video mobil kanggo Nissan Maxima 2016 ndhukung GPS Navigasi, nginstal peta Google (tanpa data peta offline). 2) Dhukungan Cepet-cepet, sawise instalasi, pandhu arah mobil iki kanggo Maxima 2016 mung mbutuhake udakara 1 detik kanggo ngrampungake booting...

    Hubungi Saiki

  • Video mobil 12.1inch kanggo Honda Accord 7 2003

    Video mobil 12.1inch kanggo Honda Accord 7 2003

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Stereo mobil inti Android 9 PX6 kanggo Honda Accord 7 2003-2007 1 ) Ndhukung output audio subwoofer, lan kontrol kanthi kapisah. Resolusi layar: 1024 * 768 , Ndhukung video HD 1080P, ndhukung tautan link kaca, Sampeyan bisa nggunakake GPS online smartphone kanggo nggambar ing unit iki, ndhukung fungsi DAB + 2 )...

    Hubungi Saiki

  • 12.1inch tesla Android autoradio kanggo Highlander 2015

    12.1inch tesla Android autoradio kanggo Highlander 2015

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: GIFT BOX + CARTOON BOX

    • Kemampuan Supply: 350000 per year

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pandhu arah mobil inti Android 9 PX6 kanggo Toyota Highlander 2015-2017 Kamera 1.Backup: Nambah kamera serep kanthi otomatis ngalih menyang parkir pamuter video audio mobil 9 9 kanggo gambar Toyota Highlander 2015 nalika mbalikke. Opsi iki kalebu kamera serep anti banyu lan wengi sing bakal dipasang menyang posisi...

    Hubungi Saiki

  • autoradio android kanggo Vitara 2017

    autoradio android kanggo Vitara 2017

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Autoradio Android kanggo Vitara 2015 - 2017 Android autoradio kanggo Vitara 2015 - 2017 ndhukung kaca otomatis Android & layar, GPS Navigasi karo peta Google sing wis diinstal, telpon gratis lan streaming audio, radio radio Brand kanggo resep luwih apik, antena Wifi 4.9ft kanggo resepsi sinyal sing luwih apik,...

    Hubungi Saiki

  • Bilstereo Multimedia Android kanggo Mondeo 2010

    Bilstereo Multimedia Android kanggo Mondeo 2010

    • Brand: KLYDE

    • Packaging: 53cm * 38cm * 22.5cm

    • Kemampuan Supply: 350000pcs/year

    • Min. Pesenan: 2 Piece/Pieces

    Bilstereo Multimedia Android kanggo Mondeo 2007-2010 Bilstereo Multimedia Android kanggo Mondeo sing dibangun ing Wi-Fi ngidini kecepatan download LTE luwih cepet lan akses internet luwih akeh, ing endi wae. Tuner radio sing dibangun ing RDS ngaktifake menehi stasiun 18FM & 12AM uga nganyari urip. Elektronik...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • pamuter layar tutul Android 10 kanggo SMART 2011
  • Sistem stereo Android 10 PX5 / PX6 AZERA 2015
  • Tesla gaya anyar 12.2inch autoradio mobil universal
  • GPS audio mobil Android 10 kanggo I20 2018
  • Pandhu arah mobil 9.7inch kanggo Honda CIVIC 2016
  • 9inch radio navigasi K3 / RIO 2012 radio
  • audio mobil Android kanggo Tiguan 2010
  • 12.1inch Alphard 2016 pandhu arah radio mobil
  • Android 9 ips ANDROID Android kanggo MAZDA2 2010
  • android player dvd android kanggo LC100 VXR 2005
  • radio pamuter cd kanggo Ford Mondeo AT / MT 2007-2010
  • multimedia mobil mobil Android10 kanggo chery tiggo 4 2019
  • 9.7inch tesla pamuter multimedia mobil kanggo Maxima 2016
  • Video mobil 12.1inch kanggo Honda Accord 7 2003

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki