Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Fiat Android Car Dvd
Layanan Online
Jenny

Ms. Jenny

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Fiat Android Car Dvd

Kategori produk dari Fiat Android Car Dvd , kami produsen khusus dari Cina, Fiat Android Car Dvd , Fiat Linea Android Mobil Dvd pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Fiat Android 5.1 Mobil Dvd R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Fiat Android Car Dvd Supplier

Fiat Android Car Dvd


1.Fiat Android Car Dvd minangka salah sawijining pemain dvd mobil mobil , nyengkuyung Full HD 1920X1080P: ndhukung macem-macem format kalebu DAT, MPG, MPEG, VOB, MP4, MOV, AVI, video DVD, ASF, WMV, MKV, TS, RM, RMVB, lan format coding video kayata H.264, Xvid, MPEG2, MPEG4, VC-1, WMV9, MPEG1, H.263, Divx. Bluetooth: Ayo nganggo mikropon dibangun ing panel, lan ndhukung mikropon eksternal. Ndhukung fitur pamuter MP3 bluetooth, fitur enggo bareng kontak Bluetooth, lan tampilan jeneng panelpon. Kompatibel karo piranti nganggo bluetooth 2.0 utawa ndhuwur, kalebu Smartphone saka Apple, Samsung, HTC, Sony dll, puter maneh MP3 mung kompatibel karo smartphone sing ndhukung output audio bluetooth. Ndhukung paling bluetooth ELM 327.


2. Fiat Android 5.1 Mobil Dvd supaya informasi luwih cenderung dituduhake, layar luwih jelas, sistem cerdas nggawa mesin supaya mesin luwih cair, layar uga nduweni resolusi sing luwih dhuwur, luwih puas karo pangguna Gumantung model, aplikasi pandhu arah uga beda, kanthi fitur khusus, uga beda, sadurunge tuku bisa disampekno karo layanan pelanggan, saengga nyukupi kebutuhan pelanggan. Pemain mobil dvd banget.


3. Sampeyan bisa seneng main musik nirkabel saka Fiat Android 4.4 Mobil Dvd karo link cermin. Sampeyan bisa ngontrol pamuter multimedia mobil kanthi nggunakake tombol kontrol setir yen DVD nglengkapi CANBUS. Kejabi, sampeyan uga bisa sinau dheweke ngontrol stereo mobil tanpa CANBUS.

1

8

9




Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki