Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Ford Android Car Dvd
Layanan Online
Jenny

Ms. Jenny

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Ford Android Car Dvd

Kategori produk dari Ford Android Car Dvd , kami produsen khusus dari Cina, Ford Android Car Dvd , Ford Android 4.2 Mobil Dvd pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Ford Android 4.4.2 Mobil Dvd R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Ford Android Car Dvd Supplier

Pamuter GPS GPS bisa nggunakake sistem dhukungan lan sistem dhukungan Apple mesin mesin sistem dual lan Internet ponsel, operasi rong arah, skriptif, bisa nuduhake gambar, cocog banget kanggo kecemasan ing perekam layar gambar, lan WeChat kanggo nuduhake bunder kanca . Font sistem bisa diatur liwat tombol trabasan, kacepetan kinerja pinunjul ndhukung macem-macem format puter maneh video, lan mlaku lancar.

Radio kendharaan bisa ndhukung dhukungan full format Video Mpeg1, Mpeg2, SP / ASP GMC Mpeg4, XVID, H.263, H.264, BP / MP / HP, WMV7 / 8, BP / MP / AP, WMV9 / VC1, VP6 / 8, AVS,, JPEG / MJP7.,,
lan Dhukungan Audio: MP3, WMA, MP2, OGG, AAC, M4A, MA4, FLAC, APE, 3GP ,, WAV.,

Pamuter DVD HD Car ford bisa ndhukung MP4, MP3 lan sapiturute, lan bisa maca musik lan pamuter saka pamuter kasebut.

Model: Pamuter GPS mobil kanggo golèk Mendeo 2015-2016 / Mendeo 2015-2016 / FIESTO 2011-2012 / FIESTO 2013-2016 / Fokus 2012 / 2015-2016Fusion / Explorer / F150 / Edge / Expedition 2006-2009 / Fokus (2008-2010 ) / Mondeo (2007-2010) / Sambungake Tourneo (2010) / Transit Connect (2010 / S-max (2008-2010) / FOCUS2005-2007 / Mondeo2003-2007 / S-MAX2007-2009 / C-MAX 2007-2009 / Galaxy 2005-2007 / Formulir Fiesta 2005 / Fusion 2006-2011 / Sambung 2007-2009

Ford Android Car Dvdcar radio for ford


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki