Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Honda Android Car Dvd
Layanan Online
Jenny

Ms. Jenny

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Honda Android Car Dvd

Kategori produk dari Honda Android Car Dvd , kami produsen khusus dari Cina, Honda Android Car Dvd , Honda Android 6.0 Mobil Dvd pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Honda Android 5.1 Car Dvd R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Honda Android Car Dvd Supplier

1.Honda Android Car Dvd, sistem 6.0 6.0 paling anyar: Liwat manajer memori sing dioptimalake lan kapabilitas layar sentuh Android 6.0. Sistem kinerja wis digawa menyang tingkat sing cepet lan akurat.


2.Honda Android Car Dvd, WIFI enggo bareng hotspot: akses internet sing gampang lan lancar kanggo sampeyan browsing internet, nonton video online, mriksa mail, main game, download aplikasi, utawa malah navigasi nganggo peta online gratis. Fungsi DVR (sambungake kamera USB) / fungsi link pangilon dual cara / Sambungake OBD eksternal (opsional) / Sambungake modem 3G eksternal (opsional).

3.Honda Car Car Dvd, bisa beda karo mobil Honda sing beda-beda:

CRZ / HRV 2015 / VEZEL 2015 / CITY 2014 Ngiwa / KOTA 2014 Tengen / 2014 Lengane Kiri / 2014 FIT Kanan / Civic Saloon 2014 / Civic 2014 / Civic 2012 / CIVIC (sisih tengen) 2006-2011 / CIVIC (kiwa) 2006-2011 / CRV 2012 / CRV 2006-2011 / New FIT 2009-2011 / CITY 1.5L 2008-2012 / KOTA 2008-2011

Civic 2014 Hatchback

 


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki