Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Hyundai Android Car Dvd
Layanan Online
Jenny

Ms. Jenny

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Hyundai Android Car Dvd

Kategori produk dari Hyundai Android Car Dvd , kami produsen khusus dari Cina, Hyundai Android Car Dvd , Hyundai Android 4.4 Mobil Dvd pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Hyundai Android 5.1 Mobil Dvd R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Hyundai Android Car Dvd Supplier

1. Layar sentuhan kapasitif HD 1024X600 anyar minangka dvd mobil dvd dobel : Tutul sentuhan sing padha sing ditemokake ing ponsel cerdas sampeyan, luwih responsif saka sadurunge, nuduhake internet hotline Bulit-in WIFI: akses internet sing gampang lan lancar kanggo sampeyan browsing browser internet, nonton video online, priksa surat sampeyan, main game, download aplikasi, utawa malah navigasi karo peta online gratis.


2.Cost-efektif karo peta online gratis: Sampeyan bisa kanthi gampang ngakses peta online beda kayata peta Google, IGO, Sygic lan Waze gratis. Kanthi peta Google, sampeyan bisa entuk rute sing paling akurat lan paling anyar, data lalu lintas langsung lan liya-liyane. Temokake cara ora luwih cepet lan luwih gampang. Ndhukung fitur sing gampang disambungake: Kompatibel karo smartphone lan piranti Android, fitur sing kasambung gampang bisa ngontrol kontrol ing antarane smartphone lan kepala mobil. Sampeyan mung bisa nyambung lan nyinkronake smartphone menyang uni liwat USB, ora dibutuhake perangkat lunak tambahan.


3. Seri iki bisa cocog karo mobil hyundai liyane: AZERA 2011-2012 / Grandeur 2011-2012 / Grandeur HG 2011-2012 / HG 2011-2012 / I55 2011-2012 / SONATA 2011-2013 / SONATA 2015-2016 / Verna / Accent / Solaris 2011-2012 / 2016 H1 / H1 2011-2012 / I40 2011-2014 / I30 2011-2014 / TUCSON / IX35 2009-2013 / SANTA FE 2006-2011 / Elantra / Avante / I35 2011-2013 / Veloster 2011-2013 / I20 2014-2015 / I10 2014-2015 / IX25 2014-2015.

HYUNDAI AZERA CAR RADIO

ANDROID CAR DVD PLAYER FOR I10ANDROID CAR DVD PLAYER FOR IX35


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki