Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Hyundai Android Car Dvd > Pandhu arah audio mobil 10.1 inci HYUNDAI IX25
Pandhu arah audio mobil 10.1 inci HYUNDAI IX25
Pandhu arah audio mobil 10.1 inci HYUNDAI IX25
Pandhu arah audio mobil 10.1 inci HYUNDAI IX25
Pandhu arah audio mobil 10.1 inci HYUNDAI IX25
Pandhu arah audio mobil 10.1 inci HYUNDAI IX25
  • Pandhu arah audio mobil 10.1 inci HYUNDAI IX25
  • Pandhu arah audio mobil 10.1 inci HYUNDAI IX25
  • Pandhu arah audio mobil 10.1 inci HYUNDAI IX25
  • Pandhu arah audio mobil 10.1 inci HYUNDAI IX25
  • Pandhu arah audio mobil 10.1 inci HYUNDAI IX25

Pandhu arah audio mobil 10.1 inci HYUNDAI IX25

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-1080

Type: Car Radio

Combination: CD Player

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

System: Android 6.0.1

Main Frenqency: 1.6GHz

RAM: SAMSUNG 1GB DDR3

Nand Flash: 16 GB

Capacitive Multi-touch Screen: YES

GPS+IPOD+BT+Radio+AUX IN+DVR: YES

2 Way Mirror Link: Yes

Parrot BT: YES

TMPS: Yes

DAB: Yes

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000/year

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

10,1 inci HYUNDAI IX25 ANDROID CAR DVD

1.This 10.1 inci HYUNDAI IX25 ANDROID CAR DVD dilengkapi mikropon dibangun ing panel, lan ndhukung mikropon eksternal. Ndhukung fitur pamuter MP3 bluetooth, fitur enggo bareng kontak Bluetooth, lan tampilan jeneng panelpon. Kompatibel karo piranti nganggo bluetooth 2.0 utawa ndhuwur, kalebu Smartphone saka Apple, Samsung, HTC, Sony dll, puter maneh MP3 mung kompatibel karo smartphone sing ndhukung output audio bluetooth.


2.Car Dvd Navigation kanggo 10,1 inci IX25 uga ndhukung paling bluetooth ELM 327. Werna hotspot WIFI Bulit-in: Akses internet sing gampang lan lancar kanggo sampeyan browsing browser internet, nonton video online, mriksa mail, muter game, download aplikasi, utawa malah navigasi karo peta online gratis.


3. Sistem Stereo Mobil layar HD kanggo 10.1inch IX25 saka setelan sensitivitas radio dhuwur, bakal nampa swara, tabel ora jelas, nanging yen sensitivitas sithik, bisa kanthi otomatis nyaring ora cetha, yen ditampa Radio radio normal. Tresna saka radio, sampeyan bisa nyimpen kanthi manual, fungsi iki gampang banget.

10

5



Kategori Produk : Hyundai Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki