Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Hyundai Android Car Dvd > H1 2016 PEMBANGUNAN CAR MULTIMEIDAL
H1 2016 PEMBANGUNAN CAR MULTIMEIDAL
H1 2016 PEMBANGUNAN CAR MULTIMEIDAL
H1 2016 PEMBANGUNAN CAR MULTIMEIDAL
H1 2016 PEMBANGUNAN CAR MULTIMEIDAL
  • H1 2016 PEMBANGUNAN CAR MULTIMEIDAL
  • H1 2016 PEMBANGUNAN CAR MULTIMEIDAL
  • H1 2016 PEMBANGUNAN CAR MULTIMEIDAL
  • H1 2016 PEMBANGUNAN CAR MULTIMEIDAL

H1 2016 PEMBANGUNAN CAR MULTIMEIDAL

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-8117

Placement: Dashboard

Voltage: 12V, 12/24V

Warranty: 1 Year

Combination: Bluetooth-Enabled, Built-in GPS, CD Player, MP3 /, CD Player

OS: Android 6.0

Certification: FCC CE EMARK, FCC, CE

Type: Car Radio

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Additional Info

Packaging: 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000/MONTH

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 350000/YEAR

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

HYUNDAI H1 2016 PEMBANGUNAN CAR MULTIMEIDAL

1.The multimedia player mobil HYUNDAI H1 2016 ndhukung tombol kontrol setir, wong bisa nggunakake tombol ing setir kanggo ngontrol mobil multisida kaya sadurunge, nahan fungsi asli, ora bakal ilang fungsi mobil asli, HYUNDAI Pamuter multimedia mobil H1 2016 ngidini wong duwe pengalaman paling apik sadurunge.


2.HYUNDAI H1 2016 Pamuter DVD Car wis nyetel 30 stasiun radio kanthi fungsi radio. Bulilt ing AM / FM tuner.peorang bisa miturut posisi dheweke milih tuner AM / FM kanthi awake dhewe. Pamuter DVD mobil HYUNDAI H1 2016 nggunakake modul radio paling apik kanggo njamin saben pelanggan duwe pengalaman paling apik.


3.HYUNDAI H1 2016 Android CAR STEREO nganggo sistem 6.0 6.0, iku sistem android paling anyar, mbukak luwih cepet lan ndhukung stabil.it download APP kanthi bebas lan mlaku ing wektu sing padha .Aku UI anyar katon luwih apik lan wong bakal kaya.

HYUNDAI H1 2016 CAR MULTIMEIDAL PLAYER

HYUNDAI H1 2016 CAR DVD PLAYERHYUNDAI H1 2016 Android CAR STEREO

Android CAR GPS PLAYER FOR HI

Kategori Produk : Hyundai Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki