Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Hyundai Android Car Dvd > HYUNDAI ELANTRA 2012CAR DVD
HYUNDAI ELANTRA 2012CAR DVD
HYUNDAI ELANTRA 2012CAR DVD
HYUNDAI ELANTRA 2012CAR DVD
HYUNDAI ELANTRA 2012CAR DVD
HYUNDAI ELANTRA 2012CAR DVD
  • HYUNDAI ELANTRA 2012CAR DVD
  • HYUNDAI ELANTRA 2012CAR DVD
  • HYUNDAI ELANTRA 2012CAR DVD
  • HYUNDAI ELANTRA 2012CAR DVD
  • HYUNDAI ELANTRA 2012CAR DVD

HYUNDAI ELANTRA 2012CAR DVD

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

Dhasar Info

Model No.: KD-8028

Placement: Dashboard

Voltage: 12V, 12/24V

Warranty: 1 Year

Combination: Bluetooth-Enabled, Built-in GPS, CD Player, MP3 /, Radio Tuner

OS: Android 6.0

Certification: FCC CE EMARK, FCC, CE

Type: Car MP3

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Additional Info

Packaging: kothak hadiah

Produktivitas: 20000/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000/year

Certificate: CE FCC

Deskripsi Produk

HYUNDAI ELANTRA 2012CAR DVD

1.Sampeyan kontrol rodha siap, supaya bisa ngontrol musik kanthi aman. Kanthi fungsi kasebut, sampeyan bisa kanthi fokus foccus langsung, sing bakal nggawe nyopir luwih aman MAIN CAR DVD PLAYER iki cocog kanggo HYUNDAI ELANTRA 2012 , ndhukung Bluetooth-Enabled, Dibangun ing GPS, CD Player, MP3.

2.Kunci pandhu arah GPS GPS, ndhukung TOMTOM, IGO8, ROUTE66, NAVITEL etc.Onggo multimedia pamuter mobil wis disetel 30 stasiun radio. Bulger ing AM / FM tuner. Pamuter DVD mobil iki nggunakake modul radio paling apik kanggo njamin saben pelanggan duwe pengalaman paling apik.

Stereo mobil Elantra iki dilengkapi karo mbangun ing bluetooth lan fungsi buku telepon. Sampeyan bisa nyinkronake buku telepon saka moblile menyang stereo mobil banjur bebas tangan. Sampeyan uga bisa muter puter maneh musik nirkabel saka pamuter DVD mobil.

4. Ndhukung fitur sing gegandhengan karo: Elantra mobil dvd Kompatibel karo smartphone lan piranti Android, fitur sing gampang disambungake ngidini kontrol bebarengan ing antarane smartphone lan kepala mobil. Sampeyan mung bisa nyambung lan nyinkronake smartphone menyang uni liwat USB, ora dibutuhake perangkat lunak tambahan.

HYUNDAI ELANTRA 2012CAR DVDHYUNDAI ELANTRA 2012 CAR MULTIMEDIA PLAYERELANTRA 2012 Android Car StereoELANTRA 2012 Android Car Radiocables


Kategori Produk : Hyundai Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki