Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Hyundai Android Car Dvd > Pamuter DVD Car kanggo HYUNDAI IX35 2015
Pamuter DVD Car kanggo HYUNDAI IX35 2015
Pamuter DVD Car kanggo HYUNDAI IX35 2015
Pamuter DVD Car kanggo HYUNDAI IX35 2015
  • Pamuter DVD Car kanggo HYUNDAI IX35 2015
  • Pamuter DVD Car kanggo HYUNDAI IX35 2015
  • Pamuter DVD Car kanggo HYUNDAI IX35 2015

Pamuter DVD Car kanggo HYUNDAI IX35 2015

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-8085

Placement: Dashboard

Voltage: 12V, 12/24V

Warranty: 1 Year

Combination: Bluetooth-Enabled, Built-in GPS, CD Player, MP3 /, CD Player

OS: Android 6.0

Certification: FCC CE EMARK, FCC, CE

Type: Car Radio

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000/MONTH

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 350000/YEAR

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

Pamuter DVD Car kanggo HYUNDAI IX35 2015

1.Car DVD player kanggo HYUNDAI IX35 2015 nggunakake modul radio sing paling apik kanggo mesthekake yen kabeh pelanggan duwe pengalaman paling apik.Phonebook kanthi fungsi telusuran lan tampilan panelpon langsung kanthi nuduhake ing layar pamuter DVD mobil.


Pamuter multimedia mobil 2.HYUNDAI IX35 ndhukung Bluetooth-Enaktif, GPS Dibangun, Pemain CD, MP3. Sistem pandhu arah GPS sing dibangun, ndhukung TOMTOM, IGO8, ROUTE66, NAVITEL dll .Puter pamuter multimedia mobil sadurunge 30 pesawat radio.


3. Pamuter Mobil Stereo kanggo HYUNDAI IX35Bangun ing kothak AM / FM .. Telpon mlebu, telpon mlebu, telpon ora kejawab, karo ID panelpon Sampeyan bisa ngontrol pamuter multimedia mobil kanthi nggunakake tombol kontrol setir yen DVD nglengkapi CANBUS. Kejabi, sampeyan uga bisa sinau dheweke ngontrol stereo mobil tanpa CANBUS.


HYUNDAI IX35 2015 CAR DVD

HYUNDAI IX35 CAR MULTIMEDIA PLAYER

Car Stereo player for HYUNDAI IX35

4. Player DVD Car Iki bisa nginstal karo HYUNDAI IX35 2015 taun, wong kudu mriksa konsol mobil lan taun nalika sampeyan tuku model iki, lan yen sampeyan duwe pandhu arah mobil asli lan amllifier daya, butuh adolater canbus kanggo entuk fungsi khusus.

Kategori Produk : Hyundai Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki