Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Hyundai Android Car Dvd > HYUNDAI IX35 2013 CAR RADIO
HYUNDAI IX35 2013 CAR RADIO
  • HYUNDAI IX35 2013 CAR RADIO

HYUNDAI IX35 2013 CAR RADIO

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

Dhasar Info

Model No.: KD-7022

Placement: Dashboard

Voltage: 12V, 12/24V

Warranty: 1 Year

Combination: Bluetooth-Enabled, Built-in GPS, CD Player, MP3 /, Radio Tuner

OS: Android 6.0

Certification: FCC CE EMARK, FCC

Type: Car MP3

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Additional Info

Packaging: kothak hadiah

Produktivitas: 20000/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000/year

Certificate: CE FCC

Deskripsi Produk

HYUNDAI IX35 2013 CAR RADIO

1.Pilih pamuter multimedia mobil saiki wis disetel 30 stasiun radio. Bulger ing AM / FM tuner. PLAYER DVD CAR iki cocog kanggo HYUNDAI IX35 2012 , ndhukung Bluetooth-Enabled, GPS Dibangun, Pemain CD, MP3. Sistem pandhu arah GPS sing dibangun, ndhukung TOMTOM, IGO8, ROUTE66, NAVITEL etc.

RADIO mobil IX35 2013 iki nggunakake modul radio sing paling apik kanggo mesthekake yen kabeh pelanggan duwe pengalaman paling apik.Phonebook kanthi fungsi telusuran lan tampilan panelpon langsung. Telpon mlebu, telpon mlebu, telpon ora kejawab, karo ID panelpon, Kajaba iku, sampeyan uga bisa sinau dheweke ngontrol stereo mobil tanpa CANBUS. Sampeyan bisa ngontrol pamuter multimedia mobil kanthi nggunakake tombol kontrol setir yen DVD nglengkapi CANBUS.

3.IX35 2013 PEMBANGUNAN CAR MULTIMEDIA Kompatibel karo kontrol setir: skip menyang lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa kudu mandhegake steering whell, radio mobil IX35 nggawe perjalanan sampeyan aman lan luwih nyenengake.

4. Kompatibel karo dashcams: Pamuter mobil dvd IX35 Rekam perjalanan sampeyan kapan lan ing ngendi wae. Nyopir luwih dipercaya lan aman.

HYUNDAI IX35 2013 CAR RADIO

23ix 35 side cables

Kategori Produk : Hyundai Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki