Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Hyundai Android Car Dvd > HYUNDAI H1 ANDROID CAR STEREO
HYUNDAI H1 ANDROID CAR STEREO
HYUNDAI H1 ANDROID CAR STEREO
HYUNDAI H1 ANDROID CAR STEREO
HYUNDAI H1 ANDROID CAR STEREO
  • HYUNDAI H1 ANDROID CAR STEREO
  • HYUNDAI H1 ANDROID CAR STEREO
  • HYUNDAI H1 ANDROID CAR STEREO
  • HYUNDAI H1 ANDROID CAR STEREO

HYUNDAI H1 ANDROID CAR STEREO

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 10 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-6224

Placement: Dashboard

Voltage: 12V, 12/24V

Warranty: 1 Year

Combination: Bluetooth-Enabled, Built-in GPS, CD Player, MP3 /, CD Player

OS: Android 6.0

Certification: FCC CE EMARK, FCC, CE

Type: Car Radio

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 350000/YEAR

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

HYUNDAI H1 ANDROID 6.0 CAR STEREO

1. Model stereo mobil android 6.0 kanggo HYUNDAI HI 2011-2012 , ndhukung nyambungake wifi, ngowahi fungsi wifi, lan banjur mlebu setelan wifi, sistem kasebut bakal kanthi otomatis nggoleki, pilih jeneng wifi, klik banjur input sandhi, lambang wifi bakal ditampilake ing sisih ndhuwur bar kabar sawise koneksi kasebut, stereo mobil bakal nganggo internet lan wong bisa didownload gratis.


2. Pemain mobil mulut HYUNDAI H1 ora mung nyambungake internet bakal wifi, kita kabeh bisa nyengkuyung karo 3G dongle, wong bisa internet tanpa wifi, Tancepake piranti USB 3G menyang pamuter mobil mulit, mlebu ing jaringan nirkabel, ngenteni sawetara detik , iku bakal nyambung.


3. Sajrone kekuwatan status pamuter dvd mobil, njupuk sisih disk dicithak minangka sisih munggah, banjur lebokake alon disk menyang slot disk, sistem pamuter DVD mobil bakal nggambar lan maca disk kanthi otomatis sawise ndeteksi disk kanthi sukses sawetara detik.

HYUNDAI H1 CAR STEREO

CAR GPS PLAYER FOR H1HYUNDAI H1 CAR MULTIMEDIA PLAYERHYUNDAI H1 CAR DVD PLAYER

4. Pamuter DVD mobil iki nganggo layar Android 6.0 HD 1024 * 600 HD, cocog kanggo model Hyundai H1, priksa mobil sampeyan asli karo staf sadurunge tuku.

Kategori Produk : Hyundai Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki