Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Hyundai Android Car Dvd > Player Multiplayer Mobil Mobil kanggo Hyundai I20
Player Multiplayer Mobil Mobil kanggo Hyundai I20
Player Multiplayer Mobil Mobil kanggo Hyundai I20
Player Multiplayer Mobil Mobil kanggo Hyundai I20
Player Multiplayer Mobil Mobil kanggo Hyundai I20
  • Player Multiplayer Mobil Mobil kanggo Hyundai I20
  • Player Multiplayer Mobil Mobil kanggo Hyundai I20
  • Player Multiplayer Mobil Mobil kanggo Hyundai I20
  • Player Multiplayer Mobil Mobil kanggo Hyundai I20

Player Multiplayer Mobil Mobil kanggo Hyundai I20

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 10 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-8081L

Placement: Dashboard

Voltage: 12V, 12/24V

Warranty: 1 Year

Combination: Bluetooth-Enabled, Built-in GPS, CD Player, MP3 /, CD Player

OS: Android 6.0

Certification: FCC CE EMARK, FCC, CE

Type: Car Radio, Car Multimedia Player For Hyundai I20

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Build In Wifi: Yes

RDS: Yes

GPS: Yes

Mirror Link: Yes

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000/MONTH

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 350000/YEAR

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

Pamuter multimeida mobil Hyundai I20

1. PLAYER DVD CAR iki cocog kanggo HYUNDAI I20 , sampeyan bisa nyinkronake buku telpon saka ponsel menyang Car Multimedia Player kanggo Hyundai I20 lan banjur bebas tangan, ndhukung Bluetooth-Enabled, Dibangun ing GPS, CD Player, MP3. Sistem pandhu arah GPS sing dibangun, ndhukung TOMTOM, IGO 8, ROUTE 66, NAVITEL etc.


2. Gunakake ponsel telpon karo Car Multimedia Player kanggo Hyundai I20 nganggo kabel USB utawa gunakake iphone sing nyambung karo wifi. Hyundai I20 Mobil Dvd Player dilengkapi dilengkapi nganggo buku waos biru lan buku telpon. Sampeyan uga bisa muter puter maneh musik nirkabel saka Mobil Multimedia Car kanggo Hyundai I20.


3. Sampeyan bisa ngontrol Player Multiplayer Car kanggo Hyundai I20 kanthi tombol kontrol setir yen DVD nglengkapi CANBUS. Kejabi, sampeyan uga bisa sinau dheweke ngontrol pamuter multimedia mobil Hyundai i20 tanpa CANBUS.

hyundai i20 car dvd player (1)hyundai i20 car dvd player (2)hyundai i20 car dvd player (3)hyundai i20 car dvd player (4)

4. Kepiye nganyari GPS Peta?

Pisanan sampeyan kudu ndownload nganyari peta saka situs web utawa ing papan liya kanggo WINCE. Banjur sampeyan kudu nyalin piranti lunak peta menyang Kertu SD GPS lan setel navigasi menyang program navigasi liwat setelan.



Kategori Produk : Hyundai Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki