Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Hyundai Android Car Dvd > Audio mobil multimedia multimedia Hyundai Ix55
Audio mobil multimedia multimedia Hyundai Ix55
Audio mobil multimedia multimedia Hyundai Ix55
Audio mobil multimedia multimedia Hyundai Ix55
  • Audio mobil multimedia multimedia Hyundai Ix55
  • Audio mobil multimedia multimedia Hyundai Ix55
  • Audio mobil multimedia multimedia Hyundai Ix55

Audio mobil multimedia multimedia Hyundai Ix55

    Tipe Pembayaran: T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-7023

Placement: Dashboard

Voltage: 12V, 12/24V

Warranty: 1 Year

Combination: Bluetooth-Enabled, Built-in GPS, CD Player, MP3 /, CD Player

OS: Android 6.0

Certification: FCC CE EMARK, FCC, CE

Type: Car Radio, Hyundai Ix55 Auto Radio

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

CAR: Hyundai IX55

Resolution: 1028*600

CPU: Rockchip PX5

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000/MONTH

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 350000/YEAR

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

Radio Auto Hyundai Ix55

Radio radio 1. Hyundai ix55 iki ndhukung Bluetooth-Enaktif, GPS Dibangun, Pemain CD, MP3. Sistem pandhu arah GPS sing dibangun, ndhukung TOM TOM, IGO 8, ROUTE 66, NAVITEL etc.


2. Gunakake telpon Android sing nyambung karo radio auto Hyundai ix55 kanthi kabel USB utawa nggunakake telpon sing nyambung karo wifi. Hyundai Ix55 Auto Dvd iki dilengkapi kanthi nggunakake buku waos biru lan buku telpon.


3. Sampeyan bisa nyelarasake buku telpon saka ponsel menyang stereo mobil banjur bebas tangan. Kanthi fungsi kasebut, sampeyan bisa fokus kanthi langsung, sing bakal luwih gampang nyopir. Sampeyan uga bisa muter puter maneh musik nirkabel saka radio otomatis Hyundai ix55. Plug kontrol kontrol setir siap, supaya bisa ngontrol musik kanthi aman nalika lagi mlaku.

hyundai ix55 auto radio (1)

hyundai ix55 auto radio (2)

hyundai ix55 auto radio (3)

hyundai ix55 auto radio (4)

hyundai ix55 auto radio (5)

4.Capacity touch layar Android 5.1 sistem radio Hyundai ix55 otomatis karo 3G WIFI DVD GPS BT USB RDS Radio Function. Kabeh Hyundai Ix55 Auto Radio anyar. We nyedhiyani garansi setaun kanggo kabeh Radio Hyundai Ix55 Auto wiwit tanggal tuku. Mangga isi kertu babar pisan online sawise sampeyan nampa produk kasebut.

5.Hyundai Ix55 Auto Radio, Akademi Auto Hyundai Ix55. Kita bakal ngirim pamuter DVD Hyundai Ix55 Auto ing 7 dina sawise pambayaran. Kita bakal milih rega paling murah kanggo kutha-kutha sampeyan. Jam kantor pusat pangiriman yaiku dina Senen nganti Setu kajaba preian umum.

Kategori Produk : Hyundai Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki