Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Hyundai Android Car Dvd > stereo mobil nganggo gps kanggo Azera
stereo mobil nganggo gps kanggo Azera
stereo mobil nganggo gps kanggo Azera
stereo mobil nganggo gps kanggo Azera
stereo mobil nganggo gps kanggo Azera
stereo mobil nganggo gps kanggo Azera
  • stereo mobil nganggo gps kanggo Azera
  • stereo mobil nganggo gps kanggo Azera
  • stereo mobil nganggo gps kanggo Azera
  • stereo mobil nganggo gps kanggo Azera
  • stereo mobil nganggo gps kanggo Azera

stereo mobil nganggo gps kanggo Azera

    Tipe Pembayaran: T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-8068

Placement: Dashboard

Voltage: 12V, 12/24V

Warranty: 1 Year

Combination: Bluetooth-Enabled, Built-in GPS, CD Player, MP3 /, CD Player

OS: Android 6.0

Certification: FCC CE EMARK, FCC, CE

Type: Car Radio, Hyundai Azera Android Car Dvd

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

CAR: Hyundai Azera

Resolution: 1024*600

Size: 8 Inch

CPU: Rockchip PX3

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000/MONTH

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 350000/YEAR

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

Hyundai Azera Android mobil dvd

1.Tvd mobil Hyundai Azera Android dvd ndhukung Bluetooth-Enaktif, GPS Dibangun, Pemain CD, MP3. Sistem pandhu arah GPS sing dibangun, ndhukung TOM TOM, IGO 8, ROUTE 66, NAVI TEL etc.

2. Buku telpon kanthi fungsi telusuran jeneng lan tampilan jeneng panelpon langsung. Kejabi, sampeyan uga bisa sinau dheweke ngontrol mobil dvd Hyundai Azera Android tanpa CAN BUS. Telpon mlebu, telpon mlebu, telpon ora kejawab, karo ID panelpon. Sampeyan bisa ngontrol mobil dvd Hyundai Azera kanthi tombol kontrol setir yen Hyundai Azera ing Mobil Stereo dilengkapi karo CAN BUS. Gunakake telpon Android sing nyambung karo mobil Android Hyundai Azera dvd nganggo kabel USB utawa nggunakake telpon sing nyambung karo wifi.

hyundai azera in car entertainment (1)hyundai azera in car entertainment (2)hyundai azera in car entertainment (3)hyundai azera in car entertainment (4)hyundai azera in car entertainment (5)

3. Kita bakal ngirim mobil dvd Hyundai Azera ing 7 dina sawise pambayaran mbayar. Kita bakal milih rega paling murah kanggo kutha-kutha sampeyan. Ing pengalaman kita, udakara 10% barang bakal luwih suwe tinimbang karo kelegaan adat. Kita ora tanggung jawab kanggo pajak impor Hyundai Azera ing Stereo Mobil, ragad adat, utawa tundha adat.

4. Yen dvd mobil Hyundai Azera bali maneh kanggo kita amarga para pembeli nolak mbayar ragad, ora bakal dikirim maneh mobil Hyundai Azera Android dvd kajaba panuku tuku ragad kasebut lan mbayar bali lan mbayar biaya. Para panuku ora bisa mbatalake tatanan Hyundai Azera ing Mobil Stereo utawa njaluk mundur amarga alasan ing ndhuwur.

Kategori Produk : Hyundai Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki