Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Hyundai Android Car Dvd > Sonata 2016 ponsel multimedia
Sonata 2016 ponsel multimedia
Sonata 2016 ponsel multimedia
Sonata 2016 ponsel multimedia
Sonata 2016 ponsel multimedia
  • Sonata 2016 ponsel multimedia
  • Sonata 2016 ponsel multimedia
  • Sonata 2016 ponsel multimedia
  • Sonata 2016 ponsel multimedia

Sonata 2016 ponsel multimedia

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-9614

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Size: 7 Inch

OS: Android 5.1.1 System

CPU: Rockchip 3188 Cortex A9, 4-core

Wifi: Yes

Resolution: 1024*600

RDS: Optional

Video Decorder: 1080PHWHD

Bluetooth: Support Hands Free Call

Warranty: 12 Months

TV/ATV: Yes

Additional Info

Packaging: 3.6KGS / Set 400 * 255 * 210MM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000 pieces/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Guangdong, China (Mainland)

Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

Certificate: FCC,CE

Deskripsi Produk

Sonata 2016 ponsel multimedia


1. Model iki kanggo multimedia mobil mobil Sonata 2016 stabil banget saiki. Kita nampa layanan OEM. Sampeyan bisa nggunakake desain dhewe kanggo logo, kemasan lan UI. Kemampuan produksi kita kanggo multimedia mobil mobil Sonata 2016 iki udakara 20000 buwang saben wulan, dadi, ora kuwatir babagan produk kasebut. Kita mesthi bakal ana ing kene lan siap nulungi.


2.Our Sonata 2016 ponsel multimedia kalebu Android DVD lan wince Car DVD Player, sing duwe pengalaman 7 taun kanggo ngrancang, manufaktur lan pemasaran Pamuter DVD Car, kita duwe hubungan bisnis karo akeh klien sing dihargai saka Jepang, Rusia, Ukraina, Turki, Spanyol, Jerman, Italia, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, India, Brazil, lsp. Android multimedia mobil Sonata 2016 banget populer ing saindenging jagad.


3. Saiki kita nyedhiyakake luwih saka 300 model DVD Car Car Android kalebu kabeh model kanggo Sonata 2016 ponsel multimedia . Kabeh pamuter dvd mobil karo piranti lunak lan platform paling anyar, stabil lan cepet. Kanggo njamin kualitase, piranti lunak multimedia mobil Sonata 2016 iki wis sertifikasi CE / FCC / ROHS / E-MARK. Kualitas minangka jiwa kita!


4. Sonata 2016 ponsel multimedia, spesifikasi ing ngisor iki:

Ukuran: 9 inci

HD layar: 1024 * 600
OS: sistem Android 8.0
CPU: inti Rockchip PX5 Cortex A53, 8 inti
Frenqency Utama: 1.5GHz
RAM: SAMSUNG 4GB DDR3
Nand Flash: 32 GB
Layar capacitive multi-tutul
GPS + BT + Radio + AUX IN + DVR
Link pangilon


Gambar multimedia multimedia mobil Sonata 2016:

Car Navigation For Sonata 2015 2017

Sonata 2016 car multimediaSonata 2016 multimedia androidSonata 2016

Kamar Pabrik & Contoh:

Sonata 2016 car multimedia

Sonata 2016 car android

Aksesoris multimedia multimedia mobil Sonata 2016:

Sonata multimedia android

Kategori Produk : Hyundai Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki