Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Hyundai Android Car Dvd > Pamuter DVD mobil kanggo Hyundai IX35 2011-2015
Pamuter DVD mobil kanggo Hyundai IX35 2011-2015
Pamuter DVD mobil kanggo Hyundai IX35 2011-2015
Pamuter DVD mobil kanggo Hyundai IX35 2011-2015
Pamuter DVD mobil kanggo Hyundai IX35 2011-2015
Pamuter DVD mobil kanggo Hyundai IX35 2011-2015
  • Pamuter DVD mobil kanggo Hyundai IX35 2011-2015
  • Pamuter DVD mobil kanggo Hyundai IX35 2011-2015
  • Pamuter DVD mobil kanggo Hyundai IX35 2011-2015
  • Pamuter DVD mobil kanggo Hyundai IX35 2011-2015
  • Pamuter DVD mobil kanggo Hyundai IX35 2011-2015

Pamuter DVD mobil kanggo Hyundai IX35 2011-2015

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-9400

Type: Car Radio, Car DVD Player For Hyundai IX35 2011-2015

Combination: CD Player, Bluetooth-Enabled, Built-in GPS, CD Player, MP3 /

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE, FCC CE EMARK

Voltage: 12/24V, 12V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Warranty: 1 Year

OS: Android 5.1.1

Build In Wifi: Yes

RDS: Yes

GPS: Yes

Mirror Link: Yes

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000/MONTH

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 350000/YEAR

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

Pamuter DVD mobil kanggo Hyundai IX35 2011-2015

1. Pamuter DVD mobil kanggo Hyundai IX35 2011-2015: Ndhukung fitur sing gampang disambungake: Kompatibel karo smartphone lan piranti Android, fitur sing gampang nyambung bisa ngontrol kontrol ing antarane smartphone lan kepala mobil. Sampeyan mung bisa nyambung lan nyinkronake smartphone menyang uni liwat USB, tanpa piranti lunak tambahan sing dibutuhake karo pamuter DVD mobil kanggo Hyundai IX35 2011-2015.

2. pamuter DVD mobil kanggo Hyundai IX35 2011-2015 - Latar mburi dinamis pribadi: backgroud 7dynamik kasedhiya. Pelanggan uga bisa nggunakake gambar minangka latar mburi.

3. Kompatibel karo kontrol setir: skip menyang lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa kudu mandheg nganggo steering wheter, nggawe perjalanan sampeyan aman lan luwih nyenengake karo pamuter DVD mobil kanggo Hyundai IX35 2011- 2015.


Gambar pamuter DVD mobil kanggo Hyundai IX35 2011-2015:


car DVD player for Hyundai IX35 2011-2015car DVD player for Hyundai IX35 2011-2015car DVD player for Hyundai IX35 2011-2015


Pabrik lan ruangan conto Klyde

factory


sample room


Aksesoris pamuter DVD mobil kanggo Hyundai IX35 2011-2015:

accessories of car DVD player for Hyundai IX35 2011-2015

Kategori Produk : Hyundai Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki