Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Hyundai Android Car Dvd > DVD mobil Android kanggo Hyundai I10 2014-2015
DVD mobil Android kanggo Hyundai I10 2014-2015
DVD mobil Android kanggo Hyundai I10 2014-2015
DVD mobil Android kanggo Hyundai I10 2014-2015
DVD mobil Android kanggo Hyundai I10 2014-2015
DVD mobil Android kanggo Hyundai I10 2014-2015
  • DVD mobil Android kanggo Hyundai I10 2014-2015
  • DVD mobil Android kanggo Hyundai I10 2014-2015
  • DVD mobil Android kanggo Hyundai I10 2014-2015
  • DVD mobil Android kanggo Hyundai I10 2014-2015
  • DVD mobil Android kanggo Hyundai I10 2014-2015

DVD mobil Android kanggo Hyundai I10 2014-2015

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-7407

Type: Car Radio, Android Car DVD For Hyundai I10 2014-2015

Combination: CD Player, Bluetooth-Enabled, Built-in GPS, CD Player, MP3 /

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE, FCC CE EMARK

Voltage: 12/24V, 12V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Warranty: 1 Year

OS: Android 5.1.1

Build In Wifi: Yes

RDS: Yes

GPS: Yes

Mirror Link: Yes

Additional Info

Packaging: 27.5 * 25.5 * 20CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000/MONTH

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 350000/YEAR

Certificate: CE/FCC

Deskripsi Produk

DVD mobil Android kanggo Hyundai I10 2014-2015

6. HD layar DVD HD layar HD kanggo Hyundai I10 2014-2015. Setelan sensitivitas radio dhuwur, bakal nampa swara, tabel ora jelas, nanging yen sensitivitas sithik, bisa kanthi otomatis nyaring ora jelas, yen radio FM sing ditampa kanthi normal. Tresna saka radio, sampeyan bisa nyimpen kanthi manual, fungsi iki gampang banget.

2. DVD mobil Android kanggo Hyundai I10 2014-2015 - Latar mburi dinamis khusus: backgroud 7dynamik kasedhiya. Pelanggan uga bisa nggunakake gambar minangka latar mburi.

3. Bluetooth saka DVD mobil Android iki kanggo match Hyundai I10 2014-2015 bisa dadi pertandhingan rong arah, telpon bisa disetel kanggo nyambungake telpon supaya bisa mangsuli utawa mobil kanggo mangsuli, mesthine, musik Bluetooth kurang saka fungsi, sampeyan bisa muter musik ponsel.


4. Gumantung ing model, DVD mobil Android iki kanggo Hyundai I10 2014-2015 aplikasi pandhu arah uga beda, kanthi fitur khusus, uga beda, sadurunge tuku bisa disampekno karo layanan pelanggan, saengga bisa memenuhi syarat pelanggan.


Gambar DVD mobil Android kanggo Hyundai I10 2014-2015 :


Android car DVD for Hyundai I10 2014-2015Android car DVD for Hyundai I10 2014-2015Android car DVD for Hyundai I10 2014-2015


Pabrik lan ruangan conto Klyde

factory


sample room


Aksesoris DVD mobil Android kanggo Hyundai I10 2014-2015 :

accessories of car DVD player for Hyundai IX35 2011-2015

Kategori Produk : Hyundai Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki