Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Hyundai Android Car Dvd > Verna 2017 audio 9.0 mobil mobil
Verna 2017 audio 9.0 mobil mobil
Verna 2017 audio 9.0 mobil mobil
  • Verna 2017 audio 9.0 mobil mobil
  • Verna 2017 audio 9.0 mobil mobil

Verna 2017 audio 9.0 mobil mobil

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-8211

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

HD Screen: 1024*600

Main Frenqency: 1.6GHz

Warranty: 1 Year

Bluetooth: Support Hands Free Call

Wifi: Build In

Size: 8 Inch

OS: Android 9.0 System

CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8-core

RAM: SAMSUNG 4GB DDR3

Nand Flash: 32 GB

Additional Info

Packaging: 3,5KGS / Setel 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000pieces/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Guangdong, China (Mainland)

Kemampuan Supply: 350000pieces/year

Certificate: FCC,CE

Deskripsi Produk

Verna 2017 audio 9.0 mobil mobil


1. DVD mobil iki biasane digunakake kanggo audio mobil Verna 2017 android 9.0. Kanthi fungsi layar gambar, lan kita nggunakake ponsel nalika operasi biasa, banjur bisa digunakake kanggo enggo bareng menyang bunder kanca, lan menu mudhun bakal katon lambang trabasan, kalebu gambar layar, klik intercepsi ing saiki peta gambar, yen sampeyan butuh setelan sing luwih rinci, sampeyan bisa milih ing latar mburi, pilih lambang folder gambar bisa ndeleng kabeh gambar layar kanggo audio mobil Verna 2017 Android 9.0 iki .


2. Sampeyan efektif banget karo peta online gratis: Sampeyan bisa ndownload peta online sing beda kayata peta Google, IGO, Sygic lan Waze kanthi gratis. Sampeyan bisa entuk rute sing paling akurat lan paling anyar, data lalu lintas langsung. lan liyane. Temokake cara ora luwih cepet lan luwih gampang. Iki audio mobil Verna 2017 android 9.0.


3. Audio audio 9.0 mobil Verna 2017 iki kanggo drive kiwa. Layar amba, gampang ditangani. Lan resolusi 1024 * 600, jelas banget. Kanthi Wifi sing dibangun, sampeyan bisa browsing Internet liwat bagean panas ing ponsel sampeyan. Sampeyan bisa nonton film lan ngrungokake musik liwat DVD mobil iki. DVD mobil iki utamane kanggo audio mobil Verna 2017 android 9.0 .

Gambar audio mobil Verna 2017 android 9.0 :

Verna 2017 9.0 car audio


Aksesoris audio mobil Verna 2017 android 9.0:


Verna 2017 9.0 audio

Kategori Produk : Hyundai Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki