Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Hyundai Android Car Dvd > Android 8.0 I10 2014 Radio Radio
Android 8.0 I10 2014 Radio Radio
Android 8.0 I10 2014 Radio Radio
Android 8.0 I10 2014 Radio Radio
  • Android 8.0 I10 2014 Radio Radio
  • Android 8.0 I10 2014 Radio Radio
  • Android 8.0 I10 2014 Radio Radio

Android 8.0 I10 2014 Radio Radio

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: KD-7407

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Size: 10.1 Inch

HD Screen: 1024*600

OS: Android 5.1.1 System

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4-core

Main Frenqency: 1.6GHz

RAM: SAMSUNG 1GB DDR3

Nand Flash: 16 GB

Warranty: 1 Year

Bluetooth: Support Hands Free Call

Wifi: Build In

Additional Info

Packaging: 3,5KGS / Setel 26.5 * 26 * 18.5CM / kothak hadiah

Produktivitas: 20000 pieces/month

Brand: KLYDE

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Guangdong, China (Mainland)

Kemampuan Supply: 350000 pieces/year

Certificate: FCC,CE

Deskripsi Produk

Android 8.0 I10 2014 Radio Radio

1.Sandhingake karo kontrol setir: skip menyang lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa kudu mandheg nganggo steering wheter, nggawe perjalanan sampeyan aman lan luwih nyenengake kanthi Radio Carpet Android 8.0 I10 2014 iki.


2. Sampeyan efektif banget karo peta online gratis: Sampeyan bisa ndownload peta online sing beda kayata peta Google, IGO, Sygic lan Waze kanthi gratis. Sampeyan bisa entuk rute sing paling akurat lan paling anyar, data lalu lintas langsung. lan liyane. Temokake cara ora luwih cepet lan luwih gampang. Radio Mobil Android 8.0 I10 2014 iki bakal bisa dicoba.


3. Layar gedhe, gampang ditangani. Lan resolusi 1024 * 600, jelas banget. Kanthi Wifi sing dibangun, sampeyan bisa browsing Internet liwat bagean panas ing ponsel sampeyan. Sampeyan bisa nonton film lan ngrungokake musik liwat DVD mobil iki. DVD mobil iki utamane kanggo Radio Mobil Android 8.0 I10 2014, kabeh tombol sentuhan.

Gambar Radio Mobil Android 8.0 I10 2014

Android I10 2014 Car Radio Android 8.0 I10 2014Android I10 2014 Car Radio


Kamar Contoh KLYDE Android 8.0 I10 2014 Radio Radio:

Android 8.0 I10 Radio

Aksesoris kanggo Mobil Mobil Android 8.0 I10 2014:

8.0 I10 2014 Radio

Kategori Produk : Hyundai Android Car Dvd

Email menyang supplier iki
  • Ms. Jenny
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki